Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Keresem :
Mr Fairy
Kedvenc dal :
Alicia Keys - Holy War
Tartózkodási hely :
↷ in the land of gods and monsters
Hobbi & foglalkozás :
↷ journalistSuzanne Bishop ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Dec. 29, 2016 10:18 am
- archivált hirdetés -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Aug. 13, 2016 10:13 pm
Stella 'Dolly' Rylance
nomen est omen

kor 20-21 év

faj ember/dhámpír

Szerepkör púp a hátamon

play by Vanessa Hudgens, de alkudható

foglalkozás egyetemista

várja a bátyja

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Együtt nőttünk fel, anyánk igyekezett minket legjobb tudásához mérten nevelni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Aztán a képbe került az új férj, akit te jóval hamarabb elfogadtál, mint én, valószínűleg azért, mert te fiatalabb voltál, én meg.. Hát én vagyok. 15 éves voltál, mikor a család felkerekedett, hogy meghódítsa Európát és elszakadtunk egymástól. Én magamra maradtam, mert nem igazán fűlött a fogam ahhoz, hogy a hátam mögött hagyjak mindent, és Patrick egyetlen füttyentésére szedjem a sátorfámat egészen egy másik kontinensre. Neked viszont nagyon tetszett ez az egész, főleg az, hogy ideális apapótlékra találtál a személyében. Téged és anyát is boldoggá tette, szóval befogtam a számat és éltem az életemet ahogy tudtam.
Hat év. Hat év telt el azóta, hogy csak sms-ben és telefonon beszélünk egymással, hogy nem láttalak téged csak képeken, azokat is a neten bámultam. Hat éve senki mástól nem viseled el, ha Dollynak szólít.. hat éve annak, hogy kijelentetted, soha nem akarsz visszatérni az államokba. Aztán egyszer csak bejelenteted minden előzetes tájékoztatás nélkül, hogy a reptéren várod a transzfert. Hogy mikor lettél a hebrencs kishúgomból időzített bomba, azt ne tőlem kérdezd, ahogy arra se tudok válaszolni, hogy miért elégelted meg azt az életszínvonalat, amit Párizsban kaptál.
Nem értem ki elég a reptérre, baleset volt az egész, te mégis pánikba estél és csak azért kaptam meg a megfelelő segítséget egy jól pénzelt ügyvédtől - még ha későn is - mert hajthatatlan voltál ezügyben. Lévén, hogy én sosem voltam túl barátságos anyánk új férjével, mindig csak megtűrt személy volt  a szememben, egy szalmaszál nem sok, annyit nem akart keresztbe tenni értem. De kiderült, hogy a távolság mit sem számít, ha egymásról van szó. Talán életedben először mutattad ki a fogad fehérjét és megfenyegetted, hogy ha nem segít, kitálalsz anyának az egészről. Az a szerencsétlen meg annyira szerelmes anyánkba, hogy inkább készségesen ajánlott segítséget., mintsem válásra kerüljön a sor. Legalábbis jobb szeretném ezt feltételezni, minthogy attól tart, hogy a váláskor a fél vagyonát elvinnénk.
Fél év telt el, azóta a lakásomban laksz és egy cseppet sem zavartatod magad, amiért rátelepedtél az életemre. Én nem beszélek a történtekről, te meg makacsságból arról nem nyilatkozol, miért hagytad magad mögött az imádott városodat, amiről az évek alatt körülbelül az összes létező képeslapot elküldted.  

//A név maradjon, a pb-t le lehet váltani, de mindenképp hasonló kaliberű leányzót szeretnék.

Vissza az elejére Go down
 

Stella 'Dolly' Rylance

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [Stella QF] Anatole Saito vs Peter Worker

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-