Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Keresem :
■ a girl on the fire

Tartózkodási hely :
■ mystic falls actually
Hobbi & foglalkozás :
■ lawyer and teacher in one
Humor :
■ tiredBryan L. Foster ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 12, 2017 7:04 pm
Diana Foster
nomen est omen

kor 35-36 év

faj ember (később változhat)

Szerepkör bosszúszomjas húg

play by natalie portman

foglalkozás hát, most szabadultál

várja én, és még ki tudja?

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Drága húgom. Ahhoz képest, hogy közel 8 év börtön után szabadulsz hamarosan, egész jó formában vagy. Tudom, sosem látogattalak meg. Talán neheztelsz rám emiatt, annál fogva, hogy szüleink évekkel ezelőtt meghaltak. Nem maradt senkid. A női börtön pedig valódi büntetés.
Mi volt a vétked? Te váltig állítottad, hogy semmi. Hogy csak rossz helyen voltál rossz időben. Hogy be akarnak mártani. De ellened beszélt minden. A tanúk, a kamerafelvételek. Te mégis kitartottál az állításod mellett, miszerint ártatlanul vádolnak egy hétköznapi embrt kegyetlen lemészárolásával. Hogy mibe keveredtél valójában, a mai napig nem tudom. Hiszen nem volt okod, indítékod. A pszichológus szerint teljesen ép voltál. Akkoriban vetted át a diplomád. Eljegyeztek. Mindened megvolt.
Nem bíztam benned többé. Bármit is állítottál, nem tudtam hinni az ártatlanságodban azok után, amit láttam a felvételeken. Senki nem akart védeni, kirendeltek melléd egy állami ügyvédet. Én pedig ellened voltam, elértem, hogy beszállhassak az ügybe, ahogyan azt is, hogy tizenkét évet kapj azért, amit tettél. Hogy megbűnhődj minden  egyes napon azért, amit elkövettél az áldozat és családja ellen. Nem érdekelt, hogy a húgom vagy.  Te váltál életem legnagyobb rejtélyévé, titkává... senki nem tudja, hogy létezel. Hogy van még családom.
Két héten belül szabadulsz. Tudom a dátumot. És számítok arra, hogy meg fogsz látogatni.

|| A play by-nál maradnék Natalie-nál. A név is választható, tekintve, hogy Bryan Brüsszelben született, valószínűleg a húga is, ennél fogva valószínűleg európai névvel rendelkezik. 40 Nagyon várlak!

Vissza az elejére Go down
 

Diana Foster

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jane Foster /Foglalt/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések-