Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
Demon, where did my angel go?
Kedvenc dal :
Turn the pageBorn To Die Beautiful DangerousSick Individual
Tartózkodási hely :
▲ I'm on to you ▲
Hobbi & foglalkozás :
▲ machine genius and bar owner ▲
Humor :
▲ bloody ▲Lzzy R. Morrow ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Aug. 16, 2016 8:30 pm
≫ Robert Steinberg ≪
nomen est omen

kor 500-550

faj > vámpír vagy vámpírboszorkány

Szerepkör > lentebb olvasható

play by  Mark Pellegrino

foglalkozás -

várja én 40

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  Ki lennél te? jelenleg az egyik ügyfelem. Tudom, hogy nagy hatalommal bírsz, épp ezért nem is értem, hogy mi szükséged van rám. Egy szó nélkül tűröd, mikor semmibe véve ezt a tényt, és a korod, úgy szólok vissza, mintha egy súlycsoport lennénk. Egykor ilyennek ismertél meg, és ezt a mai napig szereted bennem. Azt, hogy tűzről pattant vagyok, hogy a véleményem sokszor, még ha fülnek nem is kedves, de kimondom. A probléma az, hogy az ismeretségünk én fiatalabbnak hiszem, mint amennyi valójában. Te változtattál át, így hozzávetőlegesen kétszázhetven éve ismersz, míg én ezt az időt alig másfél évnek tudom be. Miért változtattál át? Lássuk csak... magányos voltál. Gondolom én. Én meg egyedül bolyongtam a sötét utcán. De ennél azért többről van szó. Kellett neked valaki, akivel közösen űzöd az éjszakát, aki képes átérezni a ripper létet, a folyamatos vérszomjat. Hát bennem emberedre leltél. Szörnyeteggé tettél, de hamar rá kellett jönnöd, hogy a tanítványod az éjszaka egyik legveszedelmesebbike lett. Egy éjszaka miattad hagytam életben valakit, neked köszönhetően adtam neki a véremből, hogy meggyógyulhasson, de mikor kiderült, hogy átváltozott, és ezt közölted velem is, őt is meg akartam ölni. Ekkor döntötted el, hogy szükségessé lett a fejmosás, de mivel már több kötött hozzám holmi vámpírnál, aki átváltoztatott egy lányt, elfeledteted velem ezt az ötven évet. Magamra hagytál, de távolról mindig a sarkamban voltál. Emlékeztettelek valakire, akit egykor ismertél és szerettél, és mivel ez az érzés üldözött, nem voltál képes elengedni, de a őrületben sem éltél volna tovább, amit mellettem megkaphattál.
Tehát én minderről nem tudok. Csak egy ember vagy a sok közül, akinek köszönhetően a kapcsolataim nőttek. De meddig vagy képes titkolni a múltunk, és meddig nem veszem észre, hogy a folyton rám törő furcsa érzésnek hozzád van köze. Hogy érzem, nem csak másfél éves üzleti kapcsolat van köztünk...

Múlt és jelen további része alkotóra bízott. A jellem nem kötött, bátran formáld sajátoddá, ahogy szeretnéd.
Ha a két pb közül egyik sem tetszik, akkor az is alku tárgyát képzi, ahogy a név is változtatható 40 Ha megérkeztél, dobj egy pm-et.

Vissza az elejére Go down
 

Robert Steinberg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Michael Robert Keller

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések-