Share | 

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Tartózkodási hely :
new orleans is my home ★ ☆
Hobbi & foglalkozás :
fighting for equality ★ ☆
Humor :
are you insane like me? ★ ☆A poszt írója Faye Charpentier
Elküldésének ideje Kedd Aug. 22, 2017 12:46 pm
Ugrás egy másik oldalra

Archivált hirdetés!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 18, 2016 8:38 pm
Ugrás egy másik oldalra

Ayse Serenay Fortuna
nomen est omen

kor 530

faj >  boszorkány, vámpírboszorkány

Szerepkör > lentebb olvasható

play by  Nur Fettahoğlu (szeretném őt, de meggyőzető vagyok 40)

foglalkozás -

várja én 31

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  Ayse Serenay Fortuna, én még ezen a néven ismertelek. És ismerlek a mai napig (alkotóra bízva, hogy megtartja-e vagy változtat). Legjobb barátnőm, a boszorkány, aki segített túlélni a szultán udvarában. Kapcsolatunk nem indult egyszerűen. Ki nem állhattalak, okoskodónak és fölényeskedőnek gondoltalak, tanáromként láttad, hogy kitartó vagyok és harcias. Te nem akartál megzabolázni, inkább józan észre, gondolkodásra sarkalltál, segítettél, s ezt nem egyszer meg is háláltam. Tudtad mi vagyok, a képességeim pedig nem elnyomni, hanem titkon fejleszteni akartad. Évtizedekig szolgáltál mellettem, ugyanazt az álcázási képességet bevetve, amit én is használtam általad szerzett tudásomnak hála. A napok, évek elteltét, ráncaink nem rejtettük véka alá, megöregedtünk, ám ez csak a látszat volt. Mikor eljött a napja, hogy távozzak az udvarból, mikor békeidőt hoztam a szultán háremének egészére, arcunk távol a palotától visszaszereztük, fiatalságunk, üde szépségünk ismét mienk volt. (et-ben részletesebben olvashatsz ezen időszakról) Ám arról nem számoltál be, hogy tudsz róla, gyermekeim hozzám és hozzád hasonló boszorkány képességekkel születtek. Sőt, ahogy erre rájöttél, eltervezett módon adtad elő nekem: figyelmeztettél ilyesmire, mégis jobbnak láttad, ha irányításod alá vonod a dolgokat. Elhitetted velem, hogy sikerült megállítanom erejük előtörését, s egyszerű emberként élhetnek, bár épp ezen a napon éjszaka elérted, hogy képességük örökké övék legyen és ezzel örök veszélyre kárhoztattad őket. Hisz mi távoztunk az élők sorából, ha úgy tetszik, ám gyermekeim élete képességeiknek hála tönkrement. Nem öregedtek, s ez feltűnt mindenkinek. A különválásunk évei alatt megmentetted őket, elfeledtetve velük, hogy ki vagyok, hogy te ki vagy. Magukra hagytad őket, engem pedig abba a reménybe ringattál, hogy mindenkim meghalt, hogy családom élete békés, boldog lefolyású volt.
A viszontlátás öröme közepedet döbbentem rá, a távolság szinte testvéri szeretetünk csak tovább erősítette. Már jó ideje ismét oldalamon tudlak, ismét támaszom vagy. Meglep, hogy mennyire megváltoztam, ahogy az is, hogy a palotában elsajátított szokások, a ott összeszedett tudásom mit sem fakult, sőt. Mindketten kifinomult nőként, a történelem lapjain nevünkkel, mégis az elől menekülve élünk a magunk boldogságában. Nem is sejtve, hogy a másik milyen titkokat is rejt még.

A karakter jellemének fejlődését, történetét sem szeretném megszabni. A név és a pb ötlet, ha megérkeztél pm-ben keress fel 40 Remélem érthetően fogalmaztam gondolataim és elnyeri mihamarabb valaki tetszését

Vissza az elejére Go down
 

Ayse Serenay Fortuna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Utahime vs. Ayse - Androgün találkozó

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Okt. 14, 2018 8:53 am
Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3