Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 24, 2012 9:09 pm
Ugrás egy másik oldalra


Victor Phillip Radev


Alapadatok

Teljes név: Victor Phillip Radev
Születési idő: 1413. 04. 12.
Becenév: -
Kor: 22 (599)
Faj: Vámpír
Avatar: Colin O'Donoghue

Jellemzés

Személyiség:
Kiszámíthatatlan, sosem lehet igazán kiismerni, az ember mindig talál benne valami újat. Senkivel nem köt rögtön barátságot, csak akkor ha neki előnye származik belőle, de olyan is van, hogy ok nélkül barátkozik össze valakivel. Szereti a kihívásokat, legyen szó bármiről. Nem szereti, ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy Ő azokat tervezte. Közvetlen, egyáltalán nem távolságtartó, főleg nem a hölgyekkel szemben. Rosszfiús természetével hamar letudja venni a lábáról az embereket. Nem tipikus bosszúálló típus, de ha nagyon keresztbe tesznek neki, akkor azt nem hagyja szó nélkül, és nem nyugszik, míg el nem intézi azt az embert. Van egy emberibb oldala is, de ezt nem szokta a felszínre hozni, inkább elnyomja magába, és igyekszik ezt úgymond "elfelejteni".

Külső:
Sötétbarna haj, szemeiben már ott csillog a rosszfiús huncutság. A nők amint meglátják rögtön ezt veszik észre először.

Előtörténet

Katherine és Victor Bulgáriában ismerte meg egymást, pontosabban inkább ugyanarról a helyről származtak. Kath és Ő akkor kerültek össze, mikor még Katherine 19 éves volt. Már az első alkalommal jól kijöttek egymással, és hamar közel kerültek egymáshoz. De nem sokáig lehettek együtt, mert kiderült, hogy a lány terhes. Katherine szülei rögtön eltiltották egymást Victor-al, így aztán jó ideig nem is találkoztak. Vickor nem tudta, hogy mi az eltiltás oka, így próbált újra közel kerülni hozzá, de a lány szülei elzárva tartották Kath-et a házba, így még csak lehetőségük sem volt egymással találkozni. Egy éjszaka végül felszökött Katherine-hez a házba, és csak akkor tudta meg, hogy teherbe ejtette. A lány szinte rögtön elküldte onnan, mivel hogy tudta, hogy Victor ezt az egészet nem is gondolta komolyan. Már akkor is nagy rosszfiú hírében volt, így Kath nem is hitte hogy tudná szeretni Victor. Utána nem találkoztak többet. Katherine nem tarthatta a karjaiban lányát, ezzel összetörve a szívét, de Victor valamilyen módon, de ha csak pár percre is, de láthatta a lányát. Karjaiba foghatta, de aztán el kellett mennie, nem maradhatott ott. Ezután rá egy évre vált vámpírrá. Szabadon élte az életét, bejárta a földet. Mint minden vámpír Ő is változott, és ez elkerülhetetlen volt, elnyomta az emberi énjét, és bűntudat nélkül kezdett élni.

A többit a megalkotóra bíznám, köztük azt is hogy, hol milyen mondom változott át vámpírrá, meg persze azt is, hogy a következő években hol volt, mit csinált! Személyiségét lehet bővíteni, változtatni (köztük az előtöri részét is) ha gondolja, de viszont előtte beszélje meg velem!
Vissza az elejére Go down
 

Victor Phillip Radev - Foglalt!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3