Share | 
A topik címe: Sedrick Andre

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 07, 2016 9:04 pm
Ugrás egy másik oldalra

Sedrick Andre
nomen est omen

550

The Bad Boy

Everywhere

Dominic Sherwood

Warlock

Rick, or Sed

Hunter

a karakterem keresett


Születési idő, hely  
16 May 1466, England, United Kingdom

Első átváltozás  
-

Család  
" To be, or not to be: that is the question:
Whether 'tis nobler in the mind to suffer
The slings and arrows of outrageous fortune,
Or to take arms against a sea of troubles,
And by opposing end them?


Tünékeny szólam csengése hangzik fel a távolból, s minden leütött billentyű ékesen szólal meg. Tisztán hallom ezt a zenét a mai napig, mintha csak éppen a szomszédos szobában ülne jó anyám, és játszaná ezt a frappáns kis zenét, mely a fülembe lopta magát mindez idáig. Ám, nos a gond ott kezdődik el, hogy az 1400-as években még nem is létezett a zongora, s hogy jó anyám, nos nem volt mintaértékű, avagy példamutató. De néha igazán jól esik ironizálni, és ezáltal arra gondolni, hogy volt egy szerető anyám, egy normális családom, és egy példaképnek tekinthető apám, holott az igazság nem ebben rejlik.

" Tehát család?

Talán a mese ott kezdődne el, hogy én megszülettem. De valójából egy szörnynek születtem. Egy kiváltságos család gyermeke voltam. Az Andre leszármazottak utolsó élő fiúja. Az utolsó a testvérek közül.
Egészen gyerekkoromtól kezdve tartottam a mágiától, és attól, amit ez az egész okozhat. Gyűlöltem még a gondolatát is annak, hogy egy szép napon a testvérem nyomdokaiba kell lépnem, és hogy el kell sajátítanom a mágia használatát, így tehát, amikor elértem a megfelelő életkort, nos szökési kísérletet hajtottam végre. A gond csak az volt, hogy az apám még időben megfogott. A büntetésem nem maradt el persze, és amiért nem igazán voltam hajlandó alávetni önmagam a kényszeres bosziságnak, nos így kitaszítottak a családból.

" Továbbra is család?

Apám betegesen viselkedett velem. Megalázott, bántott, és kitaszított..
Anyám ezzel ellentétben végig nézett mindent, és nem segített. Ő sem igazán szeretett..
A többiek erről pedig mit sem tudtak, de én dühös voltam, és féltékeny rájuk, mert ők szeretett kaptak.

Ember akartam lenni.
Ember!

 

" I'm broken, I'm alone, as days go by - my heart grows cold..

Hiábavaló minden egyes próbálkozásunk, ha az élet maga nem enged, és a sorsunk sem könnyebb. Mondanám, hogy az idő feledtet, de ez hazugság, ahogy az is, miszerint csupa jót kapunk a szenvedéseink után.. Egyetlen szóval élnék tehát, miszerint: átok - és azt hiszem, hogy ezzel mindent el is mondtam.

Nos nem volt könnyebb az életem a családtól való kiválás után sem, hiszen apám terrorizálását átvette Nayareth személyesen, aki ugyanis nem szívleli a gyenge boszorkányokat. Legalábbis az elmondásai alapján, nos én gyenge vagyok, csak mert nem használom az erőmet. A tevékenységeit, a terror módszereit, és a kis trükkjeit, nos addig folytatta nálam, míg én magam, nos be nem kattantam. Miután ez megtörtént, nos húsz éves fejjel - kamaszon - a családtagok nyomdokaiba szegődtem. Akit megtaláltam, elzártam, és elvettem a teljes erejét, csakhogy még inkább szenvedjen a kripta fogságában. Így történhetett meg az is, hogy a drága kis Nayareth közel ötszáz évig a jóvoltamból, nos kiszáradt múmiává hasonlóvá lett, ami vicces. Igazán röhejes, miszerint magának állított fel egy csapdát az én személyemben. Persze adtam neki társaságot is, hiszen az akkoriban vele lógó barátját is mellé fektettem díszítő jelleggel, és most, hogy ebbe belegondolok, nos igazán kedves voltam hozzá. Talán túl kedves is..
Persze most, hogy újra szabad lábon van, és kinyírta a családom egy részét, nos repesnem kellene az örömtől -, hálát adva neki -, de mivel az ellenségem, ezért inkább csak egy újabb büntetéssel állok elő a részére. Persze nem bánom, hogy azt a rengeteg nyamvadt kis warlock-ot, és boszorkányt megölte, hiszen mindenki megérdemelte közülük a halált, és akik életben maradtak, nos őket is lefogom vadászni.

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 08, 2016 10:17 am
Ugrás egy másik oldalra

Gratulálunk, elfogadva!
üdvözlünk a diariesfrpg oldalán!


Kedves Sedrick! Smile

Üdvözöllek nálunk, kíváncsi voltam, mi fog kisülni abból, hogy egy Andre-családtagot köszönthetünk, méghozzá egy ilyen jóképű arccal. Nektek Andre-srácoknak szép fizimiskát ajándékozott az ég, de hát erről elég is ennyit, elvégre nem a külsőben van a lényeg, ugye?
Sokkal érdekesebb az, amilyen vagy: kevés olyan boszorkányt láttam eddig, aki ne szerette volna az erejét és azt, hogy a mágia miatt számtalan lehetőség rejlik benne. Bár teljesen érthető, miért érzel úgy, ahogy. Normális, átlagos embernek lenni éppen ugyanolyan buli, mint természetfeletti lénynek, sőt, hiszen nem kell egy teljesen új világ terheit a vállaidon cipelni... az, hogy a szüleid rád akarták kényszeríteni az akaratukat és mivel nem tettél eleget nekik, kitagadtak, nem volt jó hozzáállás. Soha nem értettem, mi értelme a ráerőszakolásnak, amikor mindenki el tudja dönteni, mit akar.
De úgy látszik, benned is ott díszelegtek a bosszúállás csírái, nagyon érdekel, most, hogy Nayareth is kiszabadult az általad kreált börtönéből, mit forgatsz a fejedben. Van egy olyan érzésem, hogy sok jót nem fog tőled kapni és a lehető legváratlanabb alkalmakkor fogsz lecsapni. Érdekes kis harcnak ígérkezik ez. Razz

Menj, foglald le a lefoglalnivalókat, aztán irány a játéktér, vesd bele magad a forgatagba. Jó szórakozást kívánok! Smile 40


Vissza az elejére Go down
 

Sedrick Andre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Boszorkányok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3