Share | 
A topik címe: Cecilia O'Donahque

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 10, 2016 10:10 am
Ugrás egy másik oldalra

Cecilia O'Donahque
nomen est omen

26

Cece

MF

Mia Wasikowska  

ember

Cece

fodrász

a karakterem saját


Születési idő, hely   1983. november 14.
Első átváltozás   -
Család   Apa; Desmond O'Donahque; Apám világ életében a tehetős emberek közé tartozott. Beleszületett a jóba, a felmenői mind iparmágnások voltak, és annyi vagyont halmoztak fel az évek alatt ami legalább hat család megélhetését simán biztosítaná az elkövetkező száz évben. Ennek ellenére Desmond mindig dolgozni akart, kitapasztalni milyen a kétkezi munka. Volt bányász, aztán sírokat faragott a közeli temetkezési vállalatnak, majd végül a pék szakmában találta meg a helyét, és abban is tevékenykedik a mai napig otthon, Manchasterben. Mindig én voltam az ő kis hercegnője, aki mindent megkapott amit kiejtett a száján, akkor is, hogyha arra semmi szükség nem volt - ennek ellenére nem lettem elkényeztetett, nem úgy mint a mostohatestvérem, Lucille.
Anya; Aurora O'Donahque; Anyám ő más tészta volt. A szülei Magyar országról menekültek el Angliába a zsidó üldözések idején, ahol sokáig bújtatták őket. Az anyakönyvi kivonatában még Stiljevics Emma áll. Tizenhárom éves volt, amikor megismerte apámat. Ő akkor volt tizenhat, és újságot árult az utcán. Tizenhét évesen feleségül ment hozzá, és Aurorára változtatta a nevét. Olyan, mintha a legjobb barátnőm lenne. Szeretem vele megbeszélni az ügyes-bajos dolgaimat.
Húg; Lucille O'Donahque; Lucille a húgom. A fogadott húgom. Apám egy árvaházból hozta el amikor megszületett. Én akkor voltam két éves. Sötét hajú, semmiben sem hasonlít rám, hiába nőtt fel mellettem. Érzem rajta, hogy nem akar jót az embereknek. Sunyi és mindenkin átgázolna, hogy elérje a céljait.

 

Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged.
A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt.
Mint látod viszont, jó ideje nem szerepel az előtörténetben a jellem rész, így az előtörténetedet kell ellátnod olyan részekkel, amely elárulja, milyen is vagy ott, a felszín alatt.
Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá!

Vissza az elejére Go down
 

Cecilia O'Donahque

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Archivált lapok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3