A sötétség vagy megszólít
vagy nem vesz rólad tudomástShare | 


Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
LP - Lost On You
Disturbed - The Sound Of Silence
Beth Hart - I'd Rather Go Blind
Maroon 5 - Animals

† Tartózkodási hely :
N.O.Leslie Elizabeth Shay ÍRTA A POSZTOT
Vas. Okt. 16, 2016 8:15 pm

Chriest & Leslie

A puska kényelmesen simul tenyerembe, és a célt könnyedén fogom be, majd a nyereményt Chriest kezébe nyomom, míg nálam a másik figura landol. Majd azt is kikapja a kezemből és a hátizsákjába nyomorgatja őket, mire csak elfojtott kuncogással reagálok.
-Jó kifogás arra, hogy ne nézzenek nagyra nőtt óvodásnak.-ismerem el, de ahogy a forró lehelet nyakam csiklandozza, ujjait érezhetően megszorítom. Amire szavai csak rosszabbul hatnak, és egész testemben megborzongok. Közeleg a telihold, ami rádob egy jó nagy lapáttal arra, hogy hogyan érzem magam a közelébe, pláne az elmúlt időszak fényében, amikor ismét tudtam élvezni a vele töltött idő minden percét. Ezeket összerakva alsó ajkamba harapok, mikor elhúzódik tőlem, és kicsit megemelem egyik szemöldököm.-Meg se forduljon a fejében Mr. Wolfswood. Ahogy az se, hogy ilyeneket suttogjon a fülemben. Rendes kislány vagyok.-próbálom leplezni a mosolyom, és az arcomra kiülő pírt, és a sorban állók elől titkolni a történteket, s mondottakat, de azt hiszem ez igen kis sikerrel megy csak, pár szempár így is ránk irányul.
Szavaira először csak felhorkanok, végül érezhetően csapok az izmos hasfalra, és eddig szorongatott kezét most még jobban megszorítom.
-Inkább suttogj olyanokat a fülembe, mint az előbb, de ha még egyszer kitömésről és ilyenekről beszélsz, teszek róla, hogy kitömjenek. Ez nem vicces. Tudod, hogy van elég bajom azzal, hogy mi vagyok részben, még ha téged nem is zavar az a plusz rész.-sziszegem szúrósan, majd gyengébben fogom tovább kezét, és előrébb haladok a sorban, csillogó kék tekintetem viszont visszavezetem rá, és közelebb rántom magamhoz, hogy mellkasához simulhassak.-Különben is... Annál lejjebb nem adom, hogy a kilépőm legyél az ágy mellett.-húzódik sötét, gonoszkás mosoly arcomra, és nyomok futó csókot ajkára, majd a kassza elé érve végül két belépőt kérek a rémséges szellemvasútba, amiről biztosít a pénztáros, hogy nagyon félelmetes lesz. Mire elismerően mosolygok, de látszik rajtam, hogy pont annyira nem hat meg a dumája, mint ahogy másokat sem. Behuppanok a párnázott ülésbe, és várom, hogy Chriest is csatlakozzon hozzám.
Vissza az elejére Go down


Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
https://www.youtube.com/watch?v=ptH60ktLqBM
Lead me home
† Tartózkodási hely :
New Orleans
† Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseChriest Wolfswood ÍRTA A POSZTOT
Szer. Okt. 05, 2016 9:01 am
- Jobb a semminél, viszont alig több - dünnyögöm válaszul, de aztán ahogy szemmel láthatóan ő sem akar hangulatgyilkos lenne, úgy én sem vágyom erre a szerepkörre. Tagadhatatlanul sz*r gyerekkora volt mindkettőnknek, de bárhogy is, már túl vagyunk rajta. Felnőttünk, egymásra találtunk, és mivel még mindig el lehet azért mondani, hogy nem teljesen nőtt be a fejünk lágya, most megengedhetjük magunknak az élet azon apró örömeit, amiket egész ifjúságunkban nélkülöznünk kellett.
Szó nélkül ballagunk hát el a céllövöldéig, ahol persze amint kinyílik Les szája, azonnal cukkolni kezd. Én sem maradok adósa, én azt hiszem, minimum ingyen kéne kapnunk az első kört azért a műsorért, amin a tulaj szemmel láthatóan remekül elszórakozik. Aztán meglehetősen meg is nyúlik az arca, mikor két nyereményt - méghozzá elég nagy nyereményt - is elorozunk tőle. A fejemet körbeérő vigyorral ölelem magamhoz a Les által nyert farkast, és alighanem nem kell mondani, hogy miért. Neki legalábbis. A céllövöldés szegény, ha tudná, hogy miféle lények vagyunk, és ennél fogva milyen ösztönökkel bírunk, alighanem elgörbítette volna a puskák csövét, hogy megakadályozza a sikerünket. Persze, már késő bánat, és úgy távozunk tőle, hogy két plüssállatot ölelgetünk, mint a túlkoros óvodások, ő pedig a világ legsavanyúbb ábrázatával átkozza a sorsot, mikor a bódéja elé tévedtünk.
Elveszem Lestől a plüsst, begyömöszölöm mindkettőt a hátizsákomba.
- Egyrészt így mégiscsak kényelmesebb, másrészt így legalább tudom fogni a kezed - mormolom lágyan, aztán csókot nyomok a nyakára. - Szívesen mennék tovább is, de rájöttem, hogy az ilyen programok még mire jók: fejleszteni azon képességemet, hogy féken tartsam magam nyilvános helyen, és ne vessem rád - teszem hozzá, fülébe suttogva az információt, aztán beállunk a szellemvasút előtt kanyargó sorba.
- Tudod, mire gondolok most? - kérdezem olyan halkan Les-t, hogy csak ő hallhatja. - Ha tudnánk, hogy én farkas vagyok, te meg farkasboszorkány, holnap alighanem már mi lennénk ott benn vagy leláncolva, vagy kitömve, hogy velünk ijesztgessék a publikumot - nevetek halkan. - De persze az is lehet, hogy csak simán nem kellene kiállni a sorunkat, mert azonnali hatállyal fejvesztve menekülne mindenki a közelünkből. Lehet, hogy a legközelebbi helyen, ahol túl hosszú sor kígyózik, be is kéne vetni ezt a trükköt - hergelem aztán kicsit évődve.
Vissza az elejére Go down


Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
LP - Lost On You
Disturbed - The Sound Of Silence
Beth Hart - I'd Rather Go Blind
Maroon 5 - Animals

† Tartózkodási hely :
N.O.Leslie Elizabeth Shay ÍRTA A POSZTOT
Vas. Okt. 02, 2016 1:15 pm

Chriest & Leslie

A furcsa érzés, hogy olyan helyen vagyok, ahol még sosem voltam, de mindig vágytam, nem először kap el mellette. Érthető okokból kifolyólag a gyerekkorom nem arról szólt, hogy újra és újra puccos helyekre járjak, vagy éppen olyanokra, ahol sok pénzt kérnek pusztán azért, hogy levegőt vehessek. Most viszont, éppen úgy, mint Mexikóban, valahogy ezzel nem tudtam foglalkozni. Csak az érdekelt, hogy már nem vagyok egyedül, hogy az ő elvárásai nem mondanak ellent annak, amit én is elveknek hívok. Sőt. A viták ellenére is, most épp olyan nyugalmas, s békés volt a hangulat, mint régen. A jókedv pedig adott volt ahhoz, hogy ne is akarjak másképpen viselkedni most sem.
Tudtam jól, hogy ha a rossz gyerekkorokkal kapcsolatban kellene vitatkozni, alighanem nyernénk mindketten, és döntetlen lenne a végeredmény.
-A semminél ez is jobb.- húzom el szám, de semmi kedvem a hangulatot levinni a mély sötétségbe, inkább próbálom visszaterelni a gondolatokat a pozitív vizekre, s mikor az óriáskerékre is felhívja ismét a figyelmem, csak elmosolyodom. Ahhoz aztán végképp nem volt kedvem, hogy le kelljen varázsolnom a magasból, se szó szerint, se képletesen. A földön biztonságban érezte magát, és a hullámvasút még így is szóba jöhet, hiába pörög-forog a tengelye körül, akár az egekben is. Viszont a mesének végére elnevetem magam, és a térképre terelve tekintetem, egyszerűen felfedezem a szememmel, hogy mit és milyen sorrendben akarok megnézni. Nos, ez a fejemben valahogy úgy néz ki, hogy itt és most, mindent és egyszerre, de mivel ez fizikai képtelenség, bevetem magam a kisebb embertömegbe, és elindulok az első célállomás felé. Nem biztos, hogy jó döntés volt tőle, rám hagyni a választást, de ki tudja… Tudtam, hogy szereti a kihívásokat.
-Jaj, de rossz sorsa van valakinek. Majd, ha nem lesz kire lövöldözni, és hiányzom, akkor szólj.-öltök rá nyelvet vigyorogva, majd egyszerűen vállamhoz emelem a puskát, mielőtt átvenném tőle a plüssfigurát, és én is megcélzom a piros-fehér körökkel díszített célokat. Az öt lövés gyorsan és határozottan ér célba, mire megvont szemöldökkel nézek Chriest-re, és ajkamon ördögi mosoly látszik kiülni.-Hogy is mondtad… ha másfelé sül el a puska. Én a helyedben vigyáznák.-teszem le a fegyvert, majd veszem el tőle a mackót, majd mikor nekem kell választanom a figurák közül, egy kisebb, de annál aranyosabb kölyökfarkas figurát kérek, és adom a kezébe. Én értem, valószínű ő is érti a célzást. De nem is baj, pont ez a lényege ennek.-Már csak az öltöny meg a nyakkendő hiányzik róla, esetleg egy díszzsebkendő.-rántom meg ismét egyik szemöldököm, őszintén remélve, hogy ez a célzás is eléri a megfelelő helyet.-Na, de menjünk még, már megvan a következő cél.-mutatok határozottan a szellemvasút felirat felé, és már előre ajkamba harapok, bár nem vagyok ijedős, kicsit reménykedem benne, hogy ez olyasmi lesz, amitől megborzongok, s akár okkal simulhattok mellkasához. Bár ebben kevés rációt látok, de semmi sem kizárt.
Vissza az elejére Go down


Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
https://www.youtube.com/watch?v=ptH60ktLqBM
Lead me home
† Tartózkodási hely :
New Orleans
† Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseChriest Wolfswood ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Szept. 24, 2016 4:06 pm
Ahogy ott állunk kézen fogva a kapuban, nagyjából úgy festhetünk, mintha két túlkoros Roxfortos diák állna a kastély előtt, vagy épp a felnőtté váló gyerekek készülnének visszatérni Narniába valami borzongó, nosztalgikus izgalommal, mégis jókedvűen.
- Nos, ami azt illeti, én sem ilyen helyeken töltöttem a gyerekkoromat - válaszolom Les-nek, mikor bevallja, hogy életében nem járt még ilyen helyen. - Azért a nagybátyám egyszer-kétszer képes volt felmérni, hogy egy kölyöknek a szórakozás is jár. Volt egy ismerőse Texarkanában, olyan vén, mint az országút. Volt egy apró kis vidámparkja... tudod, csak pár kocsi, körhinta meg ilyesmi - magyarázom széles gesztusokkal. - Ha valamelyik játéknál besegítettem neki, akkor utána fel is ülhettem. Ő úgy hívta, hogy ledolgozom a menetjegyem - teszem hozzá. - Többek közt ott derült ki, hogy tériszonyom van az óriáskeréken - vigyorgom el aztán magam szélesen. - Hárman szedtek ki a kosárból. Fehér voltam, mint a fal - árulom el aztán ezt a meglehetősen belsőséges információt, és nézem, ahogy Les is felnevet, majd mikor ráhagyom a döntést a mai nap folyamán, szinte azonnal beledugja a fejét a térképbe.
Kár, hogy nem fogadtam, vajon merre is indul. Naná, hogy azonnal a némileg keményebb szórakozás felé veszi az irányt, és nem a körhinták felé. Hogy a fegyverek vonzzák-e ennyire, vagy valami más, arra nagyon gyorsan meg is kapom a választ. Versenyezni akar, mert már megint nem bír a vérével, meg azzal sem, hogy húzza az agyam. Kér azonnal két puskát, és egy rám tett megjegyzésével elszórakoztatja a tulajt, míg én elnéző fejcsóválással rázom meg a fejemet.
- Látja? - címzem én is szavaimat az öreg felé. - Aztán ha véletlenül más irányban sül el a puska a kezemben - biccentek az előrehajtó Les kerek feneke felé - akkor bezzeg még ő lesz felháborodva - pimaszkodom én is egy sort, aztán odahajolok szerelmem mellé, és ötször szólal meg a puska a kezemben. Öt lövés, öt találat... A tulaj arca kissé megnyúlik, miközben leakasztja a nyereményt, én pedig hatalmas vigyorral nyújtom át Lesnek a fél méteres nagyságú, hófehér plüssmacit.
Vissza az elejére Go down


Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
LP - Lost On You
Disturbed - The Sound Of Silence
Beth Hart - I'd Rather Go Blind
Maroon 5 - Animals

† Tartózkodási hely :
N.O.Leslie Elizabeth Shay ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Szept. 19, 2016 9:23 pm

Chriest & Leslie

Hiányzott, hogy a motoromon ülhessek, és mivel egész gyorsan a vidámparkhoz érünk, így kifejezetten el sem merülök a gondolataim között. Egyszerűen egy kicsit jól esik kikapcsolni, élvezni a szelet, ahogy karom és lábam csapkodja, és az alattam suhanó aszfalt látványát... Leszállok a motorról, és a bukóból kibújva elmosolyodom, a felirat láttán. Őszintén szólva, nem voltam teljesen őszinte a programmal kapcsolatban, ugyanis ez az élmény is kimaradt az életemből.
Mellé lépek, és a belépő kifizetése után sem tágítok, összefont ujjaink csak akkor engedik el egymást, mikor a térképért nyúl, ekkor is szorosan mellette állok, vállának döntve fejem, méregetem én is a kínálatot és a szétterülő papíron lévő információkat próbálom befogadni és felfogni egyszerre.
Elmosolyodva húzom végig ujjaim állán, és mikor csókot nyom számra, viszonozom azt, majd vállat vonva harapok alsó ajkamba.
-Sosem voltam még igazi vidámparkban.-ismerem el hangosan, majd vállat vonok és rábökök valamire a térképen, ami elég messze van tőlünk, majd felvázolom az ötleteim.-Először menjünk ide. Szerezzünk valami kabalafigurát. Még a végén kiderül, hogy jobb vadász vagyok, mint te.-vigyorodom el, elengedve, és elindulok pár lépést téve, majd hátrafordulva felé, rámosolygok ismét, és fejemmel biccentek előre felé, hogy kövessen. Az első úti cél még a földön van, megállok a lakókocsi szerű tákolmány előtt.
-Kettő lesz.-biccentek Chriest felé, és a puskát a kezembe véve, a célkeresztbe nézek, hogy a célba lövő versenybe bele is kezdhessek.-Attól fél, hogy jobb vadász vagyok, mint ő.-cukkolom Chriest-et, mire az idős férfi elneveti magát, ugyanis a kezemben először azt hihetné, hogy nagyon idegen a puska, de a gyakorlott mozdulat, amivel vállamhoz emelem, már egészen másról árulkodik.
Vissza az elejére Go down


Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
https://www.youtube.com/watch?v=ptH60ktLqBM
Lead me home
† Tartózkodási hely :
New Orleans
† Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseChriest Wolfswood ÍRTA A POSZTOT
Vas. Szept. 11, 2016 3:35 pm
(Les lakása)

Nem volt olyan túl hosszú az út, motorral alig háromnegyed óra, hogy mindketten leparkoljunk a vidámpark előtt, és ahogy lekászálódtam a nyeregből, fejemről levéve a bukósisakot, azonnal a fölénk tornyosuló építményekre emeltem a pillantásomat. Úgy éreztem magam, mintha újra kisgyerek lennék, bár akkoriban nem sűrűn vittek el ilyen helyre. Talán most pótolhatom, amit akkor elmulasztottam, és valahogy sejtem, hogy Les számára is miért volt olyan kecsegtető az ötletem. Azt nem is értem, hogy eddig ez a kikapcsolódási lehetőség miért nem jutott eszembe. Talán mert ahhoz meglehetősen zűrösek voltak a hétköznapjaink, és eddig lefoglalt bennünket, hogy túléljük New Orleansot, meg néha egymást is.
- Ezt nézd, bébi - vigyorgok lelkesen, és nézem, ahogy Les arca is előbukkan a bukó alól. - Még jó, hogy reggeliztünk, mert esküszöm, a mai napot itt fogjuk tölteni. Legyünk ma nagyon bolondok, és nagyon gyerekek - nyújtom neki oda a kezem, aztán a bejáratnál kipengetem a két belépő árát, és csakhamar át is jutunk a kapun, hogy odabenn ránk szakadjon a milliónyi játék zaja, zenéje, és a látogatók nevetése, boldog sikolyaikkal vegyítve, de esküszöm, egyikük sem lehet olyan izgatott, mint mi ketten. Én legalábbis úgy érzem, mintha a Télapó birodalmába készülnék belépni egyenesen.
Felragadok egy ingyenes térképet, és szétterítem, homlokom ráncolva igyekszem becélozni, hol is állunk jelenleg.
- Itt vagyunk - bökök aztán a papír egy pontjára, mikor felfedezem, hol a bejárat. - Merre akarsz indulni? Ahogy látom, van itt minden... óriáshajó, vízi vonat, hullámvasút, körhintákból ezerféle, barlang vasutak, szabadesés-torony, meg az a francos óriáskerék - teszem hozzá, és elég csak felnéznem a monstrumra - ami könnyen látható bárhonnan - hogy máris belesápadjak.
- Ma a hölgy dönt mindenben - teszem hozzá, kajánkodva meglökve Les vállát, és egy csókot nyomok a szájára.
Vissza az elejére Go down


Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
https://www.youtube.com/watch?v=ptH60ktLqBM
Lead me home
† Tartózkodási hely :
New Orleans
† Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseChriest Wolfswood ÍRTA A POSZTOT
Vas. Szept. 11, 2016 3:24 pm
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Today at 1:36 pm
Vissza az elejére Go down
 

Vidámpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [Event] Vidámpark!
» Mocsárvidék
» A mély-mocsár vidék

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: New Orleans :: Belváros-