A sötétség vagy megszólít
vagy nem vesz rólad tudomástShare | 


Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
† Chatkép :

† Keresem :
your death? Δ
† Kedvenc dal :
introduce a little anarchy. Δ

† Tartózkodási hely :
somewhere in the world. Δ
† Hobbi & foglalkozás :
revenge. Δ
† Humor :
relax, darling. ΔKol Mikaelson ÍRTA A POSZTOT
Vas. Okt. 09, 2016 1:07 am

Bonnie Bennett & kol Mikaelson
Életem során rengeteg követ tanulmányoztam, hogy melyek milyen hatással bírnak akkor, ha mágiát is csempészünk beléjük, és most alkalmazni is tudtam egyet végre. A borostyán nem a legszebb kavics mind közül, de annál inkább talán a leghasznosabb kis kacat. Noha viszont ha a mágiáról van szó, akkor bizony a legkevésbé sem számítanak a külsőségek. És azzal is tisztában voltam, hogy Bonnie visszajön. Még nem töltöttünk elég időt együtt, de annyit már régen is tudtam erről a boszorkányról, hogy ő igazán kitart azok mellett, akik a szívéhez nőttek. Amikor együtt töltöttünk kis időt, a végén már nem a felém érzett gyűlölete szikrázott szemeiben, hanem az, hogy egyre jobban kötődik hozzám. És természetesen mindez kölcsönös volt, bár én nem mondhatnám el azt, hogy régen gyűlöltem őt. Ez azért túlzás megnevezés lenne rá. Régen is szemet vetettem rá, de akkoriban biztos, hogy teljesen képtelen lettem volna komolyabb érzelmeket iránta táplálni. Nyakamon volt akkor az egész család, kezdve a jó anyámtól és apámtól... a legkevésbé sem szerettem volna magam mellé még egy házisárkányt. Közben beütött a nyűg, és Jeremy leszúrt azzal az átkozott karóval. Ez persze a múlt, és én ezen nem igazán szeretek rágódni, főleg nem a nyomi Gilbert famílián. Ennyit erről.
- Nyilván azt is tudni fogjuk. Ha én azt észlelem, hogy a villa közelében vagy,akkor biztos, hogy nem teadélutánt tartatok a gyönyörű családommal. Nélkülem meg pláne nem. - Elnevettem magamat, hisz egyik kedvenc hobbim, hogy kritizáljam a testvéreimet. - Na de komolyra fordítva a szót. Érezzük vele egymás hangulatát egyaránt. Ez egy amolyan kötelék. - Próbáltam körülírni, hogy mit is tud ez a szerkezet, és remélem, hogy sikerült ezzel lenyűgöznöm. Soha nem adtam senkinek semmit sem, persze azt nem veszem bele, hogy pár napja bedobtam Nik egyik hibridje fejét. És ha már ennyire klikkelek a hibridekre, vajon mit szólna a porontya anyjához? Oh, annak inkább Elijah nem örvendezne. Milyen kár lenne, ha valami rosszat tennék. Szegények. Ettől függetlenül pár napon belül randevúm lesz Klaussal, hisz biztosra veszem, hogy megkapta az üzenetemet. Mivel az én kis karóm nincsen meg, így kénytelen leszek megelégülni a tőrrel is. Milyen kegyetlen sors.
Buja mosoly szökken arcomra, mikor ő az ölembe nehezedik, némileg talán jólesően beleremegtem. Ám mikor tüzes csókot kezdeményez, egy ideig hagyom, sőt, ugyanolyan hevességgel viszonoztam, ám csak egy nagyon minimális pillanatra szakítottam meg ezt az egészet, hogy megszólaljak.
- Nos, Bonnie Bennett. Szörnyen jól áll neked a felsőm, de a nélkül most valahogy sokkal jobb lenne. - Csókoltam bele ezt követően a nyakába, s könnyedén szedtem le róla a fekete felsőt, hisz nagyobb volt rá a kelleténél is.
Ugyanaz az érzés fogott el, mint az előbb a főtéren. Vágyom rá mindenféle formában, elmondhatatlanul. Bonnieban megtaláltam azt, akire mindig is szükségem volt. Erős, és határozott nő, aki még nem fél engem sem leoltani. De egyben ő az egyetlen, aki vajra tud kenni engem, hisz egyedül csak neki vagyok hajlandó engedelmeskedni.
Mindeközben óvatosan hátára fektettem őt az ágyon, s karjaimmal megtámasztottam magamat felette. Csókjaim hevesebbé váltak, és vadabbá. Nem is mondanám, hogy milyen lennék vámpírként.
Heves csókjaimat elindítottam édes ajkainál, nyakánál folytatódott, s mellkasánál már egyre lejjebb haladtam. Ám hiába intenzív mindez, szinte kínzóan lassan haladok tovább minden kegyelem nélkül forró bőrén.

©
Vissza az elejére Go down


Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
† Kedvenc dal :
ξ Colourful Mind & ξ The Golden Age
† Tartózkodási hely :
ξ Mystic Falls
† Humor :
ξ SweetBonnie Bennett ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Okt. 08, 2016 11:57 pm

Bonnie Bennett & kol Mikaelson
Nem úgy vágtam neki a városnak, hogy a ruháimat, vagy a cuccaimat is hoztam volna. Abban se voltam biztos, hogy tényleg sikerül majd megtalálnom, mert lehet, hogy ez nem egy New York, de attól még jóval nagyobb, mint Mystic Falls. És még mellé az se elengedhetetlen tény, hogy szinte nem is ismerem. Amikor itt jártam a városban, akkor se sikerült még teljesen kiismernem, viszont idővel ez változni fog, legalábbis remélem. Sose tartottam magamat rossznak navigálásban, de azért nekem is kell rövid idő, mire sikerül egy ismeretlen helyen kiigazodni és pontosan tudni azt, hogy mikor merre kell menni. Az se kizárt, hogy nem is találtam volna vissza a másik szállásomhoz, de valójában nem is akartam. Ahhoz túlzottan is örültem annak, hogy Kol itt van és nem akar megenni. Azért tartottam attól kicsit, hogy a lelépésem miatt besértődött, vagy legalább duzzogni fog. Mégis csak pasiból van és még mellé ősi is, még ha most nem is vámpír. De azért azt már megtapasztaltam, hogy egyikük se könnyű eset. Bár ahogyan mondani szokás a nők se azok.
Egészen kimerültem az utazásban, de amikor megpillantottam őt, akkor könnyedén dobódtam fel és felejtettem el egy pillanatra minden bajt. Persze a kételyeket és az aggodalmat örökre nem tudtam elnyomni. Féltettem őt, ahogyan kicsit aggódtam amiatt is, hogy azzal, hogy engedünk a szívünk rejtett zugainak nem okozunk-e még nagyobb veszedelmet egymásnak, vagy másra nézve, viszont amikor megláttam a pillantását, vagy a mosolyát, akkor az ilyen fajta gondolatok helyére csak azok költöztek, hogy nem akarok lemondani róla, nem akarok elfutni se. Küzdeni akarok. Megannyi csatában vettem már részt és most kicsit talán önzőség, de szeretnék magamért is harcolni, vagyis érte. Azért, hogy boldogok lehessünk.
Sietve bújtam ki a felsőmből, ahogyan a farmeromból is, hogy aztán az ő egyik pólóját lenyúljam. Az én ruháim nem voltak itt, mint említettem, az ő felsője meg tökéletesen elmegy számomra hálóingnek is, amilyen szintkülönbség van közöttünk. Azt meg kötve hiszem, hogy bánná. Amikor megszólalt, akkor fordultam meg kíváncsian, majd meglepetten pislogtam, amikor megláttam a dobozkát a kezében.
- Tudtad, hogy vissza fogok jönni? – először csak ennyi csúszott ki meglepettségemben az ajkaim között. Mindig is tudtam, hogy mit akarok tenni, vagy mondani, de a közelében sokszor a szavak a torkomon akadtak, miközben a hasam többször is görcsbe rándult a közelségének köszönhetően. Azt hiszem ő volt az a személy, aki elvette az eszemet olykor, de nem bántam. Kíváncsian lépdeltem közelebb hozzá mezítláb, majd pedig leültem mellé az ágyra. Nem értettem, hogy miről lehet szó, de mielőtt annyit mondhattam volna, hogy nem kell meglepetés, mert az számít, hogy ő itt van és nekem ennyi is elég ő megelőzött.
- Mármint azt, hogy merre van, vagy azt is, ha bajban van? – kérdeztem meg meglepetten, miközben hol a gyűrűre, hol pedig Kolra pillantottam. A meghatottság könnyedén tükröződött az arcomról, de mielőtt még több érzést, gondolatot ölthettem volna szavakba, azelőtt könnyedén fojtotta belém a szavakat csókjával. Könnyedén viszonozom, majd miután a gyűrű az ujjamra került, a kezem arcára vándorolt, miközben egyre hevesebb lett a csók. Én pedig hamarosan az ölében kötöttem ki és mosolyogva pillantottam le rá, miután ajkaink elváltak egymástól.
- Kol Mikaelson, innentől kezdve nem szökhetsz el és nem rohanhatsz a vesztedben… - szólaltam meg komolyan, de a végére elmosolyodtam majd egy apró csókot nyomtam ajkára. – Szeretlek, köszönöm. – suttogtam neki ajkai felett, hogy most én kezdeményezzem a forró csókot, miközben az ujjaimmal hajába túrtam, vagy éppen a tarkója, háta vonalán simítottam végig.

©
Vissza az elejére Go down


Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
† Chatkép :

† Keresem :
your death? Δ
† Kedvenc dal :
introduce a little anarchy. Δ

† Tartózkodási hely :
somewhere in the world. Δ
† Hobbi & foglalkozás :
revenge. Δ
† Humor :
relax, darling. ΔKol Mikaelson ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Okt. 08, 2016 7:57 pm

Bonnie Bennett & kol Mikaelson
Fáradtan szedem le magamról a nadrágom, miközben az övemet kezdem el kicsatolni. A vetkőzés igen csak nehezemre esik, megvallva eléggé ellustultam az ágy láttán. Eszméletlenül szokatlan még nekem, hogy nem ősi vagyok és elfáradok, és megvallva eléggé idegesítőnek bizonyosul. Régebben is sokat foglalkoztam mágiával, de persze csak a kémiát használhattam, ugyanis nekem saját erőm nem volt, elvégre vámpír voltam. Kísérleteztem már akkor is, hogy miként lehetne Klaust lapátra tenni, de valamiért mindig egy lépéssel előttem volt. Elijahval az élen, aki lefogott mikor Nik leszúrt. Szép egy csapat.
Próbáltam nem az ostoba fivéreimre gondolni, de mostanában abszolút nyűgösebbé lettem, hogy mennyire lassan haladok a tervemmel. Húzom, vonom, halasztom, de addig nem akarok lépni, ameddig meg nem tudom hol van a tölgyfa karó. Egy sima tőrrel kitörölhetem, és nekem pedig a mi karónk kell, ha alapos munkát szeretnék végezni. De persze, akkor Bonnie búcsút inthet a haverjainak. Nagyon meg kell fontolnom, mit szeretnék tenni. Azzal Bonniet is elveszíthetem, hisz jelenleg is csak saját magamra gondolok. Mindig ezt tettem, és valószínű nem is fogok tudni változtatni magamon. Nem is szeretnék.
Végül huzamosabb idő elteltével sikerült leszednem magamról a ruhadarabokat, persze csak az alsómat hagytam magamon. Jelenleg is az utcákon kéne lennem, hogy Klaus hibridjeit egyesével kinyírjam, és a vérfarkasokat kéne az oldalamra csatolni. Sok lenne a teendő, de most ezt a pár napot kibírom. Annyit egyelőre nem ér meg, hogy Bonnie elhidegüljön tőlem. Nem is szeretném, én... szeretem őt.
Erről jut eszembe.
Épp hogy egy képzeletbeli világító villanykörte jelenik meg a fejem felett, amikor is az éjjeliszekrényben kezdek el matatni tüzetesen, mintha az elcseszett életemet keresném, hogy mihamarabb lehúzhassam a lefolyón... szóval egy tenyérnyi nagyságú dobozt kerestem, amit aztán a fiók végében meg is lelek egészen hamar. Amíg Bonnie távol volt, jobban mondva elmenekült szerény lényem elől, persze nem maradtam tétlenül. Sejtelmem volt, hogy úgy sem bírja ki nélkülem, így készítettem magunknak két pecsétgyűrűt, aminek igen csak jelentős értéke lesz a számunkra. Szerettem volna neki adni valamit, és én nem vagyok egy romantikus, nyálas alkat, aki rózsákra meg ilyen egyebekre szánja az idejét, hanem hasznos dolgokat szeretek cselekedni.
- Amíg távol voltál, addig gondoltam, hogy megajándékozlak valamivel. - Szólalok meg végül egyhangúan, miközben a két gyűrűt kiszedem a doboz belsejéből, és azt végül félreteszem a szekrényre lerakva. Ha mellettem ül az ágyon, akkor felé fordulok mosolyogva, minden jókedvemet összeszedve.
- Mindegyik gyűrű egy-egy borostyánt tartalmaz. Egy, és ugyanaz a kő, mindössze kettészedve. A borostyán történetesen védelmezőkő, és ha ezt mágiával vegyítjük, tudni fogjuk a másik jelenlétét. Csak, hogy ne aggódj. - Simítottam végig gyengéden karján, amikor is aztán közelebb hajolva hozzá gyengéd csókokat indítok meg nyakán, egészen érzékien, lassan. Mindeközben ujjaim az övéinél jártak, és a gyűrűsujjára húztam a gyűrűt nemes egyszerűen, és ezt követően a sajátoméra is feltettem. Mivel a két kő voltaképpen egy s ugyanaz, egy kötelék alakult ki köztünk. Érezzük azt, ami a másikkal is történik. Szerettem volna, ha tényleg tudná, hogy nem szórakozom vele. Érthető lenne, ha felmerülne benne a kétely, hisz én soha életemben nem lettem volna ilyesmire képes, és persze a bajkeverés megkoronázatlan királya vagyok. Nem véletlenül menekült el előlem, hisz mi volt rá a garancia, hogy szeretem őt? Hihette azt, hogy az érzelmekkel kerítettem őt csapdába, de ez nem így van. Én pedig bizonyítani szeretnék. És szeretnék magamnak is esélyt adni egy boldogabb életre, hogy ne azzal kelljen meghalnom, hogy elbuktam újra, és nem fog senki sem hiányolni.
©
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Today at 3:19 am
Vissza az elejére Go down
 

Motel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: New Orleans :: Belváros-