Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 2 Nov. 2016 - 21:45
Ugrás egy másik oldalra


Luna & Noah
Here we are, don't turn away now,
We are the warriors that built this town
From dust.
▼ ▲ Bocsi a késésért! ▼ ▲ Warriors ▼ ▲ 260
Hogy mit keresek én ma itt? Elsősorban a kíváncsiság hozott ide, ha már a sors úgy hozta, hogy lehetőségem van ma este megint valaki más bőrében tetszelegni. Ennek a szerencsétlen flótásnak, akinek ma a neve alatt futok, annyi volt a hibája, hogy utánam szaglászott. Gyanítom Suzanne Bishop küldte. Kár volt. Végzetes hibának bizonyult. A fickó számára legalábbis mindenképp. De ha már úgy alakult, hogy a hotelszobájában csíptem el, kicsit belenéztem a gépébe és rájöttem, ő ezzel foglalkozik. Magánnyomozó, fejvadász, bérgyilkos, verőlegény, behajtó, kinek éppen mi kell. Ráadásul épp akkor jelent meg az e-mail a kijelzőjén, amiben egy bizonyos Luna kérte a szolgálatait, a személyes találkozóhoz pedig egy időpontra és helyre, valamint egy fényképre volt igénye. Gondoltam egyet és megadtam neki ennek a hotelnek  a címét és elküldtem a saját fényképemet. Miért is ne? Meglátjuk, mi sül ki ebből.
Ezért ülök hát ma itt mint David Harding és várom, hogy megérkezzen az "ügyfelem". Érdekelne, miféle munkára is akarta volna felbérelni ezt a félnótást. Hogy aztán megteszem-e és ha igen, abban a formában-e, amit kér, majd elválik. Én csak játszom.
Ahogy felpillantok a falon függő órára, láthatom, hogy már itt kellene lennie a fiatal hölgynek. Ki tudja, talán el sem jön. Az pedig nagy kár lenne, már egész beleéltem magam a szerepembe. Ahogy ezt azonban végiggondolom, nyílik is az ajtó és megjelenik ő. Nehéz lenne összekeverni, elég feltűnő jelenség. Látom, hogy tekintete engem keres. Próbálom szuggerálni és mikor felém fordul és sikerül szemkontaktust létesítenem vele a kanapén, a dohányzóasztal mellett ülve, kicsi gesztussal, jelzésértékűen intek neki egyet. Értenie kell az egyértelmű jelekből.


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 9 Okt. 2016 - 11:09
Ugrás egy másik oldalra

Noah és Luna
Nem szívesen hagyom magára az én drágámat, főleg azok után, hogy anyám megjelent nállunk, és ki akarta őt dobni, a közös házunkból, mert nem tetszik neki, hogy járunk. Jobban mondva, inkább az nem tetszik neki, hogy a szerelmem is egy nő. Bűnnek érzi a kapcsolatunkat, de nem anyám az aki miat most ide jöttem a hallba, hanem egy munka társam, aki állandóan a másságom miat piszkál, és nem csak engem hanem másokat is, akik olyanok, hogy lehet őket bántani. Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de nekem már elegem van belőle, hogy itt szemétkedik másokkal, és velem is. A neten felkerestem valakit, aki elválalná azt, hogy egy kicsit rá ijeszt Fridára. Találtam is valakit, egy Noah nevezetü férfit bérelek fel. Vagy is még nem, mert még csak egy találkozót beszéltünk meg ennek a Hotelnek a halljában. Bár, ez nem randi, még is egy nagyon kicsit kések a találkozoról, csak nem akarattal. Pénzt is hozok magammal, egy kis előleget, mert a fickó kérte az előleget, így az is nállam van, valamint egy fénykép Fridáról, hogy lássa kiről lenne szó. Amint belépek, tekintetem a férfit keresi, hogy merre lehet, vagy egyáltalán ittvan-e már a férfi. A neten, láttam a képét a férfinek, így tudom kit is keresek. Ha itt van remélem jelezni fog, révén megadtam neki a kinézetemet, hogy tudja majd, hogy kit is kell várnia. Valamint, egy képet is küldtem a biztonság kedvé ért.
Vissza az elejére Go down
 

Hall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Halak Kódexe
» A Hall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros :: Hotel
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. 14 Okt. 2018 - 8:53
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd 23 Jún. 2015 - 22:38-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3