A sötétség vagy megszólít
vagy nem vesz rólad tudomástShare | 


Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
† Chatkép :

† Keresem :
daughter
† Kedvenc dal :
skulls by bastille.
† Tartózkodási hely :
† come visit me in hell.
† Hobbi & foglalkozás :
† kill everybody!
† Humor :
† my own mind scares me.Nayareth S. Naidan ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Okt. 15, 2016 11:39 pm

Rhydian & Nayareth

Amint beértem az ajtón, azonnal térdeimre zuhantam, mely hatására fájdalommal telve szisszenek fel. Két tenyeremmel megtámasztottam magamat rájuk nehezedve, és mikor ez megtörtént, abban a pillanatban vért kezdtem el kiöklendezni. Vasas íze torkomat kapargatta, és egyre több vért hánytam ki. A bejárati ajtó már teljesen teli volt vele, és hiába szerettem volna mindezt kint megtenni, minden mozdulat olyan érzetet keltett bennem, mintha egyre közelebb érkeznék a pokolhoz. Ám amilyen gyorsan történt mindez, olyan hamar is múlt el. De nem a fájdalom.
A foltokban véres kabátomat leszedem magamról mihamarabb, amit magam mellé a földre dobtam könnyen, és már csak egy fehér ing maradt rajtam, amit megérintve véres kézlenyomatok pecsételik meg.
A falhoz támaszkodva sikerül felemelkednem, míg végül nehezen, de még is lábaimra nehezedtem megremegve. Magam előtt a tér egyre inkább csak szűkült, és olyan érzetet keltett bennem, mintha készülne minden itt elnyelni engem. A levegőt kapkodtam, és fejemet megrázva lehunytam szempárom, és haladtam tovább a fal mentén, miközben végighúzom  a vért kezemről azon. A sötétben mozogtam, s mikor megéreztem térdeimnél a kanapé szélét, szinte azonnal foglaltam azon helyet, és amint leültem, hanyatt is dőltem rajt.
A szívem szaporán vert, a víz csak úgy vert, a fejem pedig tűzben égett, és egyik szemem sarkából pedig egy vérkönnycsepp indult meg.
Ekkor már tudtam, hogy Rhydiannal történik valami, hisz amikor a kriptát felgyújtottam mindenkivel együtt, akkor már tudtam, hogy mi össze vagyunk kötve. Ezt az átkot pedig mihamarabb meg kell törnünk, különben valamelyikőnk miatt a másik is meghal.
A fájdalomtól ordítani tudtam volna. Még is inkább elfojtottam néhány nyeléssel, és oldalamra feküdtem, hogy könnyebben levegőhöz tudjak jutni.
így ment ez egészen addig, amíg el nem telt kis idő. A fájdalom szépen lassan csillapodni kezdett, én pedig megkönnyebbülés gyanánt mély levegőt vettem magamhoz. Ekkor már holt sápadt voltam, szívverésem pedig még mindig ugyanannyira szapora. Ám megnyugodtam, hogy Rhydian ekkor már biztonságba került. Nem éreztem több fájdalmat, csak azt, hogy egyre jobban közelebb érzem őt magamhoz.
Óriási hibát követtem el a múltban, amiért most ő is szenved. Ki hitte volna, hogy régen egy kis falunak a papja voltam, aki annyi mindenkinek okozott már jót, aki... képtelen lett volna fájdalmat okozni. Volt hitem és reményem, de aztán megjelent ő. Nem ő alkotta meg bennem ezt a démont ami most bennem él, mindössze csak ő hívta elő bennem.
E gondolatok közepette azon kaptam magam, hogy teljesen semmissé lettek a fájdalmak. A levegőt sokkalta könnyebben tudtam venni, és a szívverésem is sokkalta nyugodtabb állapotba került. Feltudtam volna ülni, de inkább fekve maradtam ott a kanapén. Szinte kis idő sem telt bele, de amint erre gondoltam volna, azonnal a mély álom vett magához, és ott aludva vártam Rhydianre, hogy megérkezzen.
©
Vissza az elejére Go down


Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
† Chatkép :

† Keresem :
daughter
† Kedvenc dal :
skulls by bastille.
† Tartózkodási hely :
† come visit me in hell.
† Hobbi & foglalkozás :
† kill everybody!
† Humor :
† my own mind scares me.Nayareth S. Naidan ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Okt. 15, 2016 9:36 pm
***
Vissza az elejére Go down
 

Rhydian szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák és orvosi rendelők
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: New Orleans :: Lakónegyed :: Nayareth Lakása-