Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 02, 2016 10:58 pm
Ugrás egy másik oldalra

Csodás Neved
nomen est omen

kor 23

faj Boszorkány vagy annak valamilyen keveréke (vámpírboszorkány, farkasboszorkány)

Szerepkör féltestvér, bosszú tárgya

play by Vanessa Ray (alkudható, de mindenképp szőke legyen)

foglalkozás -

várja Ashley Hatfield,
Ariel N. Breslin

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   A féltestvérem vagy. Azonban te erről nem tudsz. Az édesanyád egyedül nevelt fel, aki azonban egy éve betegségben meghalt. Úgy nőttél fel, hogy úgy tudtad, az édesapád elhagyott téged a születésed után és nem volt rád kíváncsi. Valójában fogalma sem volt arról, hogy a világon vagy. Egy alkoholgőzös éjszaka eredménye vagy csupán, amire az apád még csak nem is emlékezett. De mivel te ezt nem így tudod, mikor édesanyád a halála előtt megosztotta veled a titkot, az édesapád nevét, elöntött a düh, felkerested és megölted őt. Igen, egy apagyilkos vagy. Megölted az apádat. Az apámat. Az apánkat. Mert igen, ez a nagyhatalmú boszorkánymester, akivel végeztél, az én apám is volt. Elvetted tőlem a lehetőséget, hogy valaha is megismerhessem őt.
A megkeseredettségtől egyébként is velejéig romlott vagy. Gyönyörű, de romlott. Mint a szép piros alma, ami belülről rothad. A fekete mágia nagy ismerője vagy és nem átallsz akár embert is ölni, ha az kell a céljaid eléréshez. Egyébként is szeretsz másokat szenvedni látni. Nem hittem, hogy létezik velejéig gonosz ember, míg nem találkoztam veled, mert te az vagy. Nem tudom, mi tett ilyen megkeseredetté, de nem is érdekel. Fizetned kell a bűneidért. Nem érdemled meg a boldogságot, de a halált annál inkább.
Jelenleg a legfőbb célom, hogy elpusztítsalak. (Már csak azért is, mert az apánk megölése után most a másik féltestvérünk, Ariel életére akarsz törni, mindössze azért, mert ő az apánkkal élt és megkapta azt, amit te nem, az apai szeretetet.)
Találkoztunk egyszer, az apánk temetésén, de nem fedtem fel a kilétemet előtted (hiszen akkor még én sem tudtam, hogy féltestvérek vagyunk) és egyelőre nem is áll szándékomban. Egy ideje figyellek, tudok minden lépésedről és nagyban készülök ellened. Információkat, szövetségeseket gyűjtök és fejlesztem az erőm, hogy leszámolhassak veled. Még nem szándékozom felfedni magam előtted egy ideig, de hamarosan eljön annak is az ideje, hogy így vagy úgy, de (ismét) farkasszemet nézzünk egymással.

// A play by változtatható, de szeretném, ha szőke lenne, mert nem ártana, ha némileg azért hasonlítana Ashley-re, a név teljes mértékben rád van bízva. Kérdés esetén Pm-ben megtalálható vagyok. //
Vissza az elejére Go down
 

My sister, my enemy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Csüt. Nov. 15, 2018 2:36 pm
Vas. Nov. 11, 2018 5:36 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3