Share | 
A topik címe: Haley Virginia James - elkelt az én drága barátnőm<3:D

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 01, 2012 6:33 pm
Ugrás egy másik oldalra


Haley James ~ elkelt 24


Alapadatok

Teljes név: Haley Virgina James
Születési idő: 1700-as évek
Becenév: Hales
Kor: 227
Faj: Egy hihetetlenül tapasztalt boszorkány
Avatar: Bethany Joy Lenz (mivel eddig is ő volt,ezért ragaszkodnék hozzá)

Jellemzés

Személyiség: Rengeteg szó jellemezné Haleyt. Boldog,elvált anyuka. Rettentően kedves,lelkes és segítőkész,de ellenségnek rettenetes. Nagyon erős,okos és tapasztalt boszorkány,rengeteg új és saját varázslattal rendelkezik. Családjáért képes ölni is. Nagyon türelmes az emberekkel,ezen kívül megértő is. Nagyon kitartó nő,bármit képes elérni.
Külső: Hales szép nő, elbűvölő tekintettel rendelkezik,de egyben egy gyermekes anyuka. Nagy barna szemei vannak,és hosszú göndör barna haja. Karcsú,egészséges vékony alkat.

Előtörténet

Virginia az 1700-as években látta meg a napvilágot Párizsban,ahol a szülei éltek. Középszerűek voltak,Haley apja, Cassie édesapjának a gyáránál dolgozott mint aligazgató,így amikor a Black család Olaszországba költöztek,ők is mentek utánuk. Haley 6 éves volt amikor elhagyták Párizst. Olaszországban nőtt fel,boldog egyke gyermekként. Már akkor is legjobb barátnők voltak Cassievel. Haley 4 nyelvet beszél,mivel szorgalmasabb volt mint Cassie,az iskolában nem csak Angolt,de Spanyolt is tanult. (Összegezve: Francia,Olasz,Angol,Spanyol) Időközben felnőttek. Haley a 20. életévét töltötte,amikor Cassie életét adott első fiúgyermekének,akit Davis James (Virgi miatt) Black-nek hívtak,viszont elrabolták őt. Cassie összetört,és nem sokkal ezután vámpírrá változott. Széttört szíve miatt hidegvérrel gyilkolt,és gonosz volt. Hales térítette vissza a régi kerékvágásba. Jól jött neki az angol gyakorlat,hiszen ismét költöztek,azaz csak Hales és Cass ment. Akkor már Haley tudott a boszorkányságáról,és már nagyon is jó volt abban,míg Cassie a vámpírságát kiélvezve követte őt. Együtt mindent elértek. Mind a ketten Angliában kötöttek ki. Ekkor volt ő 23,Cass pedig elmúlt 21 éves. Kettejük közül csak Virginia dolgozott,énekesnő volt,és nagyobb klubokban lépett fel minden hétvégén,és ezzel jól keresett. Ekkor ismerkedett meg Nathannel,akihez egy pár hónap járás után hozzáment. Így lett ő, Haley Virginia James Scott. Minden jó kerékvágásban ment,ami nagyot fordult amikor 10 évvel később egy régi borzasztó boszorkány Cassie-t emberré változtatta,ezzel nem elvéve az összes vámpíri tulajdonságát,szóval félvámpír volt. Haley akármit is tett nem sikerült neki visszaváltoztatni őt. Mára már véleménye szerint rájött a gyógymódra. Így éltek több mint száz évig,amikor a mai évekhez,7 évvel ezelőtt megszületett Nate és Hales kisfia,a kis Jamie,aki őrült nagy szeretetben nevelkedett szüleivel és keresztanyjával. 3 évvel Jamie születése után Nathan félrelépett,és bár még mindig nagyon szerették egymást,Haley nem tudott megbocsátani a fiúnak. Egyik városból a másikba költöztek Cassievel és Jamievel. Azóta nem tartják a kapcsolatot,csak Nate és Jamie. Erre az eseményre két évvel Cassienek mehetnékje volt,de Hales maradni akart,így megígérve hogy egyszer újra minden olyan lesz mint régen Cassie elment. És végül Mystic Fallsban kötött ki,ahova szintén két évvel a történtek után követte őt Jamie és Haley,hogy az ígéretüket betartsák,ezzel meglepve Casst.

Ide egy összefoglalót írj, hogy milyen szálak kötnek téged és a hirdetett karaktert egymáshoz, valamint fejtsd ki, hogy az ő élete eddig hogyan alakult.

A családja (ebben megtudod mi a mi kapcsolatunk is!Wink)
James Scott:

Jamie,Haley kicsi fia. Mindössze csak hét éves de nagyon okos! Egyedül neveli őt,mivel a férjével elváltak. Nem tudni hogy boszorkány lesz-e belőle az anyja után,de Haley reméli hogy egészséges emberi életet fog élni. Nagyon szereti őt,és nem hagyná el semmiféleképpen.

Cassie Lisa Black

Cassie Hales legjobb barátnője. Születésük óta ismerik egymást,ám Hales idősebb 1-2 évvel. Cassie,Jamie keresztanyja. Cass Virg-el ellentétben félvámpír. Mindent együtt csináltak,és mindig együtt voltak. (A többi az előtörténetben)

Nathan Scott

Ő Haley volt férje,akivel barátságban váltak el. Bár Hales még mindig szerette Nate-et,nem tudott neki megbocsájtani a félrelépése miatt,amit ő is őszintén megbánt. 200 év elteltével is nagyon szerették egymást,és fiuk is született. Nathan 230 éves ember vérfarkas átokkal,Hales megállította az öregedését. Most nem tartják a kapcsolatot


Ami eddig a szerepjátékban történt: Jamievel Cassiehez (félvámpír) és annak fogadott "lányához" Valeriehez (akkor kezdő,ma már fejlett boszorkány) költözött. És újra tök jó volt minden. - Ezen kívül meg még néhány apró dolgon kívül (pl.: vásárlás stb..) nem történt vele semmi fontos. :/

Vissza az elejére Go down
 

Haley Virginia James - elkelt az én drága barátnőm<3:D

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3