Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Keresem :
» she's more perfect than the moon

Kedvenc dal :
» it's alright
Hobbi & foglalkozás :
» i take pictures



Jay Xavier Harper ÍRTA A POSZTOT
Vas. Ápr. 09, 2017 9:54 am
Barbara ---
nomen est omen

kor  17 év

faj választható

Szerepkör édes kísértés

play by natalia dyer

foglalkozás tanuló

várja én!

 
Mondhatni, ilyen plátói érzésben még sosem volt részem... persze beképzeltnek és elkényeztetettnek tartalak. Nem tehetek róla, ez alakult ki bennem a magadfajtákról... a gazdag lányokról, akik a szülei árnyékában élnek. Pár hónapja költöztél Seattle-be a családoddal. Az iskolában láttalak meg először. Nem törődtem veled, belém rögzült, hogy rá se nézzek azokra, akiknek a szintjére nem érhetek fel. Meglepett az, hogy okos vagy... barátságos. Nem olyan, mint azok, akik rögtön a "megmentésedre" siettek, csak hogy ne érezd magad egyedül. Ők tényleg szörnyetegek, energiavámpírok. Rögtön kisajátítottak. Gondoskodtak arról, hogy a szekrényed az övék mellett legyen. Lefoglaltak egy helyet az asztalnál a menzán. Mellettük ülhettél az órákon... tetszik neked ez a helyzet. Mintha a tenyeredből ennének, közben magad sem tudod, miért érzed azt, hogy szükséged van ezekre az emberekre. Mert nincs. Mindig is gyűlölted azt a világot, amibe a szüleid lévén kényszerültél. Nem akartál pénzes, hisztis kislány lenni... ennél jóval nagyobb álmaid vannak. És legbelül félsz, hogy az elmúlt hetek álarca majd kiírtja belőled azt, aki lenni akarsz.
Egyszer szóltál hozzám, mikor leejtetted a könyveidet, én pedig lehajoltam, és felvettem. Megköszönted. Belenéztél a szemeimbe. Azt hiszem, akkor láttalak meg először... álarc nélkül.

// A név változhat, a play by-hoz makacsul ragaszkodom! ^^ Van pár ötletem a jövővel kapcsolatban, egy lelkes vállalkozót keresek, aki elviseli az érzelmi hullámvasutazást. Embarassed 40

Vissza az elejére Go down
 

Barbara ----

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Barbara ----
» Barbara "Bobbi" Morse
» Barbara „Bobbi” Morse /Szabad/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-