Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Feb. 04, 2017 9:40 pm
Ugrás egy másik oldalra

Charles ---
nomen est omen

kor 280-290

faj Vámpír

Szerepkör Olvass el. 40

play by Diego Luna (ötlet)

foglalkozás -

várja én és nagyon! 40

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  Régóta nem láttuk már egymást, körülbelül kétszáz évvel ezelőtt váltak el az utjaink. Sokáig egymás társaságát élveztük, együtt keveredtünk bajba, ugyanakkor segítettem neked megküzdeni a szűnni nem akaró vérszomjaddal is. Egy elhagyatott vidéken bukkantam rád, amikor éppen egy családot akartál kiirtani a vérszomjadnak köszönhetően. Fogalmad se volt arról, hogy mi történik veled, hiszen sose tudtad azt, hogy ki és miért változtatott át. Az volt az első napod vámpírként és egy ember életét te is kiontottad, ahogyan mindannyian. Nem hagytam, hogy megtedd, képtelen lettem volna hagyni azt, hogy ártatlanok haljanak meg. Könnyedén törtem ki a nyakadat, majd egy darabig bezárva tartottalak, miközben próbáltam hatni rád. Idővel szabadjára engedtelek, de a napékszert csak sokára kaptad meg tőlem. Nem óvtalak minden egyes percben, így elég jól megtanultad, hogy a fajtánkra milyen hatással is van a nap, ha nem viseljük az ékszert. Eleinte utáltál és úgy gondoltad, hogy élvezem azt, ahogyan te szenvedsz, de szép lassan rájöttél arra, hogy a te érdekedben tettem mindent. Aztán eljött az a nap is, amikor úgy gondoltam, hogy képes vagy a saját lábadon is megállni, így magadra akartalak hagyni. Persze ez csak kisebbik ok volt, mivel részben menekülni akartam minden elől, de legfőképpen tőled és az elől, ami kialakulóban volt…
Pontosan tudod, hogy bármikor számíthatsz rám, ugyanakkor arra is rájöttél, hogy az évek alak gondosan eltűntettem legtöbb esetben a nyomaimat, hogy senki se találhasson rám.  Vajon most mégis mi hozott téged ide és kisegített benne? Nos, ezek remek kérdések, de az biztos, hogy nagy meglepetés fog várni téged is, hiszen nem is sejted, hogy időközben ember lett belőlem. Alkut kötöttem az ördöggel, hogy ennyi évszázad után újra halandó lehessek. Sok mindent feláldoztam már, de vajon milyen lesz a viszont látás? Főleg úgy, hogy részben még mindig romokban hever az életem… Megannyi kérdés és megannyi titok lappang a múltban is.

Nagyon várlak és nagy szükségem lenne rád! Szeretném kicsit felpörgetni a karakteremet. 40 Illetve azt ígérhetem, hogy nem fogok eltűnni. Embarassed A név és a pb is alkuképes, pm-ben megtalálsz, csak kérlek oldalsó chaten is jelezd, ha írnál pm-t. :hatodjmeg:


Vissza az elejére Go down
 

Charles ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3