Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
i want you back, Nate Δ
Kedvenc dal :
take me to church Δ
Tartózkodási hely :
mystic falls Δ
Hobbi & foglalkozás :
keeping the old, searching the new Δ
Humor :
pretty sure ΔRose Marie Whitmore ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Feb. 28, 2017 8:17 pm
Nathan ---
nomen est omen

kor 760 év

faj ősvámpír

Szerepkör szerelem, barát, szövetséges, kinek mi - fontos nekünk

play by Chris Pratt

foglalkozás -

várja én, Elena, Oliver, Stefan és még ki tudja

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Mostanában nagyon furcsa vagy. Azt hittem, neked is elég lesz a nyugodt életünk, hiszen mindketten vágytunk arra, hogy letelepedjünk, a barátainkkal tölthessük az időt és normálisnak érezhessük magunkat. Úgy tűnik, beleuntál ebbe a létezésbe... visszavedlettél azzá az ősi vámpírrá, akitől félnek az emberek, aki szeret játszadozni az étellel, élvezetét leli a vadászatban és a dorbézolásban. Még nem mertem szembenézni annak a tényével, hogy ismét előjött a rosszabbik éned: bár nem tudom, mit vártam. Mindig is éreztem, hogy a velejéig romlott legjobb barátoddal, Oliver-el eltöltött évszázadok mély nyomot hagytak benned. Mellette úgy szívtad magadba a rossz szeretetét, mint a levegőt.
Egy ideig nm egyedül élted a titkos kis életedet. Miután egy éjszakai vadászat közben összefutottál az érzelmeit kikapcsolt Stefan Salvatore-val, pajtásra találtál benne. Stefan azóta visszatért a megszokott kerékvágásba, neked viszont ez nem tetszik, szeretnéd visszakapni az "ivócimborádat". Vagy éppen egy másikat, mert hát csak az ökör iszik magában... Még egy probléma, hogy amikor a jó és a rossz oldal között ingázol, hajlamos vagy a nagy hülyeségekre és egészen befolyásolható vagy, ha a szeretteidről van szó - biztos azért, mert a ránk való fokozott ügyeléssel szeretnéd kompenzálni a tetteidet és a rosszabbik éned újbóli felbukkanását: eléggé ellentmondásos, hogy míg a viselkedéseddel eltaszítasz minket magadtól, néha megcsillan a szemedben annak a férfinak az emléke, akit tiszta szívből szeretek. Ki akarsz hagyni a lelki bonyodalomból, amin éppen átmész, meg akarsz óvni a rossz énedtől. Ki tudja, mi jár a fejedben... ilyenkor kiszámíthatatlan vagy.

// Olyan usert keresünk, aki kellőképpen rugalmas, tehát elviseli, ha egy játék lassabban-gyorsabban halad. Nem szoktam szigorú lenni, de szeretném, ha a megalkotója jól meg tudná ragadni a karakter lényegét, erre fokozottan ügyelni fogok.  27 De senki se ijedjen meg nagyon, szeretnénk ha hamar gazdára találna!  40

Vissza az elejére Go down
 

Nathan ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések-