Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Tartózkodási hely :
Seattle
Hobbi & foglalkozás :
pharmacist & doctor (secretly)Sierra Mercury ÍRTA A POSZTOT
Vas. Márc. 26, 2017 7:28 pm
Sierra Athena Mercury
nomen est omen

900

the protector

Seattle

Katie Cassidy

boszorkány

Sierra, Sia

gyógyszerész, titokban orvos

a karakterem keresett


Születési idő, hely   1116. október 30., valahol a világban
Első átváltozás   -
Család   Lucifer... a bátyám. Pubtulajdonos. A kapcsolatunk nem felhőtlen, és nem csupán szimpla testvérpár vagyunk. Az életünket bonyodalmak veszik körül, de ezek nélkül nem is mi lennénk.
Doreah... az unokahúgom. Belecsöppent a Mercury családba. Fiatal még, van mit tanulnia a boszorkánylétről, én pedig nem fogok hátat fordítani neki, ha netán szüksége lenne bármire.
Paul... a férjem. Látszólag minden rendben van kettőnk közt, a külvilág semmi egyebet nem lát a kapcsolatunkból, mint azt, hogy tökéletes, miközben a csupa színarany-csillogó ezüst világuk mögött egy hatalmas lyuk tátong.

 

Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged.
A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt.
Mint látod viszont, jó ideje nem szerepel az előtörténetben a jellem rész, így az előtörténetedet kell ellátnod olyan részekkel, amely elárulja, milyen is vagy ott, a felszín alatt.
Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá!

Vissza az elejére Go down
 

Sierra Mercury

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Jövevények-