Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Chatkép :

Tartózkodási hely :
See You in ●HELL, Darling.Amelia J. Beckett ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Márc. 27, 2017 8:34 pm
Amelia J. Beckett
nomen est omen

23 (178)

Angel with ●BLACK wings.

New Orleans

María Valverde

Vámpír

Lia, Jane

Imádok szórakozni… mások életével.

a karakter az én agyam szüleménye.


Születési idő, hely   1839.3.22. Minnesota állam, Minneapolis.
Első átváltozás   1861. május vége felé. Nick mázlista… Aki engem átalakított korán sem volt olyan kedves, gyengéd, mint én. Sosem meséltem még erről senkinek és nem is szándékozom. Mint minden nőnek nekem is megvannak a magam sötét titkai.
Család   Mit számít már? Csak a bátyám maradt. A vérem. Az édestestvérem. Az egyetlen kit képes vagyok valóban szeretni.

 

Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged.
A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt.
Mint látod viszont, jó ideje nem szerepel az előtörténetben a jellem rész, így az előtörténetedet kell ellátnod olyan részekkel, amely elárulja, milyen is vagy ott, a felszín alatt.
Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá!

Vissza az elejére Go down
 

Amelia J. Beckett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Serena Amelia Lensherr

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Jövevények-