Share | 

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Keresem :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
watch your back and I'll show you
Humor :
ördögiA poszt írója Bethany Nichols
Elküldésének ideje Kedd Márc. 28, 2017 9:04 pm
Ugrás egy másik oldalra

Rey Breaker
nomen est omen

kor 30

faj farkas

Szerepkör ex-vőlegény

play by Jesse Lee Soffer (alkudni szabad)

foglalkozás rendőr-nyomozó

várja én 40

 
A kapcsolatunk rögös útja egyszerűbben kezdődött, mint hinnék sokan. Egy bárban ücsörögtél, ér rám vártál. Akkoriban még egy voltál a besúgók közül, akik szép kis summát kapnak, ha a rendőröket különböző információkhoz juttatják a városról és a városban zajló, de sokak szerint ismeretlen terepeken. Egyszer, pár hónappal később viszont meglepődtem, mondhatni kissé pofára is estem. Besétáltál az őrs ajtaján, mint nyomozó. Nem kis meglepettségem pedig tovább mélyült, mikor mellém osztottak be. A partnerem nem sokkal az érkezésed előtt vesztettem el. Teltek a hónapok, egyre jobban feloldódtam melletted, ami a kapcsolatunkra is hatással lett.
Eltelt két év, mikor egy hirtelen ötlettől vezérelve megkérted a kezem. Igent mondtam. Tudtál rólam mindent. Olyan dolgokat is, amiket mások nem. Tudtad, hogy az anyámnak amolyan becsúszott porontya vagyok, akit eldobott, és még ennek ellenére is fel-fel bukkan az életemben, leginkább szívességeket kérni. Tudod, hogy hogy nőttem fel, hogy sosem volt egy biztos pont sem az életemben, hogy rendőrként végre ezt megkaphattam, nyomozóként pedig teljesíthetem a magam felé támasztott elvárásaim. Tudod, hogy hogy váltottam ki az átkom, hogy egy olyan embert öltem meg, aki ártatlan volt, legalábbis részben, s a lelkiismeretem a mai napig emlékeztet erre az eseményre. De amilyen hirtelen jött a lánykérés, ugyan olyan hirtelen el is múlt a varázs. A múltadra és sok más egyéb dologra hivatkozva elhagytál. Kisétáltál az ajtón és nem jöttél vissza. Az ok egyszerű volt, de számomra máig titok: egy olyan beépülésre küldtek, ahonnan tudtad, hogy még évekig nem léphetsz le.
Nos, az évek teltek. Voltak forrásaid, tudtad, mennyire összetörtél és a nehéz időszakok után te is csak taszítottál rajtam egyet. Közel három év telt el azóta, hogy elmentél, most viszont ismét a városban vagy és egem keresel. Választ akarsz adni és válaszokat akarsz kapni arra, mit és miért tettem. Arra nem számítottál, hogy időközben rám talált a boldogság is, s most ismét a lejtőn tartok lefelé, ugyanis a boldogság múlandó dolog volt életemben. Ismét. Ennek hála most az a terved, mint öt éve: besétálni az őrs ajtaján, mintha mi sem történt volna és ismét a partneremmé válni. Többet fogalmad sincs, hogy akarsz-e, de az sem biztos, hogy én elfogadnálak. Már nem az a lány vagyok, aki öt éve voltam. Megváltoztam, és te is. S talán benned kezdetben csak a segíteni akarás van, de ki tudja, más is áll-e a háttérben.

Szeretném, ha a külön töltött időt az alkotó saját ízlése szerint színesítené, illetve bármi további ötletre vevő vagyok, ami a két karakter jövőjét bonyolíthatja.

A pb (bár örülnék Jesse-nek) és a név változtatható, de ha megérkeztél, kérlek dobj egy pm-et  40

Vissza az elejére Go down
 

Rey Breaker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3