Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 05, 2012 11:43 pm

Rachel Olsen


Alapadatok

Teljes név: Rachel Olsen
Születési idő: 1554. Január 14.
Becenév: Rach
Kor: 458
Faj: Vámpír
Avatar: Anna Silk

Jellemzés

Személyiség: Egy elég tüzes és vad lány, aki szeret elcsábítani gyanútlan embereket és lecsapolni. Viszont ha valakibe beleszeret, azt egy életen át nem feledi, mivel vámpír ez neki az örökkévalóságot jelenti.
Külső: Hosszú barna hajú és barna szemű. Öltözködése az évszázadokon át változó volt, de sosem volt az a "jó kislány öltözék", mostanság szeret szexi bőrcuccokban járni.

Előtörténet

Rachel már vámpírrá változása után ismerte meg Logan Wright-ot akivel együtt is élt két boldog évet. Először Logan is csak egy áldozat volt a szemében, akivel előtte el akart játszadozni, de valamilyen oknál fogva megkedvelte. Amikor kiderült, hogy vámpír, Logan ezt nem fogadta jól, veszekedtek, amit Rachel nem bírt elviselni, ezért csak megigézte, hogy felejtse el őt és otthagyta. Később vissza vissza tért New Rockfordba, ahol Logan él és a távolból figyelte, mivel nem bírta kiverni a fejéből. Egy nap Logan egy vadászbaleset során halálos sérülést szenvedett. Rachel próbálta megmenteni, azzal, hogy megitatja vérével, de már túl késő volt, Logan meghalt. Amiről nem tud, hogy Logan azon az éjszakán csak emberi életét vesztette el. Rachel még mindig szerelme után sóvárog, akit halottnak hisz.Vissza az elejére Go down
 

Rachel Olsen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Eid & Rachel ~ nagyi sütije

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-