Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 
the one and only Rebekah Mikaelson

avatar

Kedvenc dal :
Miss Jackson
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
chasing after hapinessRebekah Mikaelson2 ÍRTA A POSZTOT
Vas. Ápr. 09, 2017 2:03 pm
Rebekah Mikaelson
There's a saying in my family. Kill a demon today, face the devil tomorrow

1000+ /18

Barbie Klaus

New Orleans

Queen Claire Holt

Original

Bekah, Bex

Chasing Happiness

a karakterem keresett/sorozatbeli/canon


Születési idő, hely   1014. 10. 08. Mystic Falls területén
Első átváltozás   A jól ismert történet. Vámpírok nélkül sem volt veszélytelen a világ a 10. században. Teliholdkor fenevaddá változó szomszédok, egy halott gyermek, egy kissé idegbeteg, de féltő édesapa, egy védelmező boszorkány édesanya és lám, a ragadozó faj megszületett.
Család   Ez a szem pár. Kék mint az égbolt, ismerem, mint a tenyerem, de mégis más. Olyan ártatlan. Apró, gyönge kezecskéjére csókot nyomok. Bőre puhább, mint az ajkam. Játékos vigyor húzódik meleg, piros, élettel teli arcán. Elmélyedek fénylő szemeiben, ahogyan gyakran teszem. Folyton Niklaust látom benne, csupán impulzív, ördögi, paranoid vonások nélkül. Ez a csepp teremtmény, még oly tiszta lelkű, bár ez is ismerős számomra. Olyan, akárcsak a bátyám kisgyermekkorukban, mikor még mind ártatlanok voltunk.
Az ablak mellett foglalok helyet, ölemben az unokahúgommal. A Hold, valamint ezernyi csillag tárul szemem elé, mégis képtelen vagyok másra figyelni, rajta kívül. A kezemben fekvő csecsemő megestesíti mindazt, amire valaha is vágytam.
Gyorsaság, erő és halhatatlanság. Ez volna a kompenzáció, amiért oly sok mindent nem kaphatunk meg az élettől a vámpírság miatt. Például egy saját családot. Mindent megadnék, hogy a saját gyermeket tarthassam egy nap így az ölemben, holott tudom, ez lehetetlen. Egyenlőre tökéletesen boldoggá tesz az unokahúgommal eltöltött idő. Hálás vagyok, amiért én lehetek az, aki vigyáz rá, félve várom a napot, amikor vissza kel, hogy adjam őt.
- Bex néni szeme fénye. – simítom meg selymes arcocskáját.
Tíz évszázadot töltöttem Nikkel, számtalanszor a boldogságom útjába állt, mégis teljes szívemből szerettem és mellette álltam mindvégig. Manipulatív és bosszúálló, ezenkívül makacs, akárcsak én, ennek ellenére tudom, hogy tökéletes édesapja lesz egy tökéletes kis hercegnőnek.
Niken kívül még Elijaval töltöttem el majdnem ugyanennyi időt. Az erkölcseiért vadan megküzdő bátyámra mindig is felnéztem. Ő volt az, akinek rendszeresen igazságot kelet tennie, amikor civakodtunk testvéreinkkel.
A testvéri kötelékeimen való tűnődés közben még Kol jut az eszembe, akinek már nem volt szerencséje részt venni a családunkat ért változásokban. Kislánykoromtól kezdve sok időt töltöttem legfiatalabb bátyámmal, sokszor kerültem bajba miatta, bár ezt általában élveztem.
Finn idősödvén keveset kereste fiatalabb testvérei társaságát, a szerencsére már halott édesanyákkal szívesebben töltötte az idejét.
Halott fivéreim emlékei, kissé fájdalmasan érintenek, de legérzékenyebbként a családban ez gyakran előfordul. Azonban nem maradok hosszú ideig komor hangulatban, az ölemben fekvő csecsemő mosolyt csal az arcomra. Jelenleg az unokahúgom, akiért én vagyok a felelős az egyetlen családtagom a közelben, és ez teljesen tökéletes. Lassan ringatni kezdem, s közben újabb esti mesébe kezdek.
- Egyszer volt, hol nem volt…

 

Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged.
A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt.
Mint látod viszont, jó ideje nem szerepel az előtörténetben a jellem rész, így az előtörténetedet kell ellátnod olyan részekkel, amely elárulja, milyen is vagy ott, a felszín alatt.
Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá!

Vissza az elejére Go down
 

the one and only Rebekah Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Rebekah hálószobája
» Rebekah Mikaelson
» Rebekah Mikaelson
» Mikaelson család kunyhója

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Jövevények-