Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Keresem :
Mr Fairy
Kedvenc dal :
Alicia Keys - Holy War
Tartózkodási hely :
↷ in the land of gods and monsters
Hobbi & foglalkozás :
↷ journalistSuzanne Bishop ÍRTA A POSZTOT
Vas. Máj. 07, 2017 11:17 am
- foglalt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar

Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Kedvenc dal :
♣ All Along the Watch Tower
Tartózkodási hely :
♣ Seattle
Hobbi & foglalkozás :
♣ pub ownerLucifer Mercury ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Ápr. 22, 2017 11:33 am
Faith Mercury
nomen est omen

kor 37-42

faj Boszorkány vagy Ember

Szerepkör Kukkants lejjebb

play by Rachel McAdams / Elizabeth Banks / Reese Witherspoon

foglalkozás -

várja Lányunk, vagyis Doreah és én

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Hello my Sunshine!
Egyszer régen már elidőztem Seattleben, magam mögött hagyva a poklot, akkor találkoztunk. Angyali voltál, magával ragadó és túlzottan is ártatlan és valójában meg kellett volna ölnöd, de ehelyett inkább kicsit talán megszelídítettél, melegséget csempésztél egykoron az életembe; én ennek ellenére mégis elhagytalak. Féltem, hogy te fogod elhozni számomra a bukásomat, azóta pedig sok minden történt. Szerintem a lányunk – akinek a létezéséről pár hónapja tudok csak – bármikor szívesen mesélne arról, hogy milyen volt felnőni melletted, mit mondtál neki, ha rólam kérdezett. Mai napig nem értem, hogy miért hozzám küldted őt a halálos ágyadon. Miért hitted azt, hogy képes lennék jó apa lenni. Vagy csak egy végső elkeseredés szülte megoldás volt? Mert másra még annyira sem bíztad volna? Ha tudtad, hogy visszatértem a felszínre, akkor miért nem kerestél meg? Azért, mert én se tettem, dacból?  
Hónapokkal ezelőtt haltál meg, de láttam valamit Doreah íriszeiben, ami nem hagyott nyugodni, míg végül olyat tettem, amit sose előtte, visszahoztam valakit a halalálból, vagyis nem akárkit, Téged, de senki se tud rólad. Egyik bizalmasomra bíztalak és még te se tudod, hogy én tettem meg. Talán érzed, de biztosra nem mondanád. Hetekig gyenge és mihaszna voltam ennek köszönhetően, a lányunk nagy aggodalmára, de azóta az erőm is visszatért teljesen. Viszont azzal nem számoltam, hogy meg fogsz szokni abból a városszéli otthonból, amibe raktalak téged, mielőtt újra felkereshettelek volna, vagy említettem volna neki a történteket. Vajon egyszer bekopogsz? Vagy már meg is tetted és amikor hazaérek, akkor nem is egy, hanem kettő szőke teremtés fog várni rám? Vajon milyen lesz a viszontlátás, hiszen talán te voltál egykoron számomra a menny és a pokol is, de azóta sok idő eltelt, sok minden változott, de az biztos, hogy rengeteg megbeszélnivalónk van… Vajon, ha az Ördög és az egyik legédesebb Angyal találkozik, abból mi történhet? A világ kifordulhat még inkább önmagából?

Személyiség:
Kedves, segítő, ártatlan és igazán tündéri teremtés. Nem véletlenül vagy teljesen az ellentétem és lett a lányunk is igazán angyali teremtés. Vallásos vagy, hiszen abban a szellemben nevelted őt is. Inkább a jó dolgokat próbálod meglátni, mintsem búslakodnál, ha mégis megteszed, akkor is szereted a világ elől elrejteni a könnyeid. 40

|| Kérlek, hogy mindenképpen egyeztess a lányunkkal is, hiszen csak ti voltatok régebben egymásnak, te nevelted fel őt, így biztosan neki is vannak elképzelései veled kapcsolatban. Nem volt pótapa, vagy bármi hasonló. Csak akkor regisztráld, ha nem fogsz eltűnni és aktív leszel, ami nem jelenti azt, hogy mindennap írnod kell, de azért ne is havi egy reag legyen. Továbbá ne hozd őt akkor, ha csak szerelmi szál miatt hoznád, mert ilyet nem tudok ígérni. Nem szeretném ilyen téren megkötni a két karaktert, mert úgy érzem, hogy mivel eléggé ellentétes jellemek és a múltjuk se egyszerű, ahogyan a jelenük se az, így bármi megtörténhet!  :mer:


Vissza az elejére Go down
 

Faith Mercury

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» ›› faith is my sword. truth my shield. knowledge my armor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-