Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Animágus •• a boszorkányok legfőbb hírnöke vagyok
Chatkép :

Keresem :

Tartózkodási hely :
➟ seattle
Hobbi & foglalkozás :
➟ assistant u. s. attorney
Humor :
➟ deadGarrett Turner ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Ápr. 24, 2017 5:38 pm
Lara Greene
nomen est omen

kor 78 év

faj vámpírboszorkány (csak és kizárólag!)

Szerepkör ex feleség/kishúg (attól függ)

play by Blake Lively

foglalkozás ügyvéd

várja Garrett Turner, Mark Greene

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  

Garrett: Tipikus történet a miénk. Az egyetemen találkoztunk, te voltál a csoport esze és tündöklő csillaga. Rajtam kívül persze. Riválisok lettünk, fiatalokhoz méltóan versengtünk a vezér címéért, aztán amikor lehetőséget kaptál a bizonyításra, a dolgok megváltoztak. Leblokkoltál, előjött belőled az önbizalomhiányos lány, akit egyszerű volt egészen addig elnyomni, míg éles helyzetbe nem kerültél, nekem pedig megtetszett ez a sebezhető oldalad. Mégis hány srác tudna ellenállni annak a képnek, amikor a kedvenc versenytársa, intellektuális kihívója, aki nem mellesleg egy gyönyörű nő, görnyedten hever a könyvhalmazok felett és nem tudja, mihez kezdjen? Persze, hogy a megmentésedre indultam!
Aztán rájöttünk, hogy együtt sok mindenre lehetünk képesek. Mozgalmas kapcsolat volt a miénk, te nehezen bírtál elviselni engem, én nem egyszer átkoztam el a napot, amikor megismertelek, aztán ennek az ambivalenciának egy szebb pillanatában megkértem a kezedet. Igent mondtál, összeházasodtunk, tizennyolc hónap múlva pedig beadtuk a válókeresetet. A procedúra sokáig tartott, túl sokáig és a mai napig is gyakran összefutunk, mivel az ügyvédi iroda, amit vezetsz a közös tulajdonunk és van valami, ami örökre összeköt minket: a kislányunk.

Mark: Édes, pici, drága húgom, a szemem fénye! Lelkiismeretem, a seprűnyél, ami fejbe csap, ha túlzásba esnék, akinek a véleményére akkor is számíthatok, amikor egyáltalán nem kértem. El sem hiszem, hogy ennyire erős, okos, sikeres, magabiztos nő lett belőled, aki előnyére formálta a vámpírlétet és minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy teljes értékűvé varázsolja az örökkévalóságát. Tudom, hogy a te életed sem fenékig tejfel, mégis szeretem, amikor rámutatsz arra, igazából mi jár a fejemben és én is megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni annak érdekében, hogy jó bátyád legyek.

// A név szeretném, ha maradna, ahogy a pb is. Bármilyen kérdéssel megkereshető vagyok, nagyon várom!  Smile

Vissza az elejére Go down
 

Lara Greene

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» jamie | lara
» Lara lakásán - Lara és Tom

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések-