Share | 

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetésselA poszt írója Leslie Elizabeth Shay
Elküldésének ideje Pént. Jún. 09, 2017 8:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Figyelem, ahogy elterül, elégedetten nézem arcát, majd magam is hátra dőlök, de én a saját mohóságomnak megálljt parancsoltam, így a bikinim nem mutat furán kicsin rajtam. Bár őt elnézve, amíg látom a kockáit, nincs probléma.
-Addig aludtál egy ágyba velem.-szúrós szemmel méregetem, és ezt akár veheti készpénznek is. Bár egyikünk sem volt az az elhízó típus, nem is szerettem volna, ha ebbe az irányba haladunk.-Az ágy túl kényelmes,
te meg túl egészséges vagy, hogy elhízz.
-tisztázom, hogy a kockázatok tekintetében sem ártana, ha figyelne magára, igaz a thai tésztám a maga jellegével kifejezetten egészséges volt.
-Ha sikítva nem is, de az tuti, hogy furcsa arcot vágtam volna. Még akkor is, ha már akkor tudtam, mit nem akarok elveszteni.-nézek rá komolyan, de esélyt sem ad további komolykodásra, ahogy a kehelyből egy adagot orromra ken.-Hé, ez nem ér.-törlöm le a fagylaltot magamról és nyalom le ujjaim nevetve, míg felé dobom az összegyűrt szalvétát.-A fene a nagy magabiztosságodba.-nevetek elégedetten, de nem cáfolom meg, ami mond. Igaza volt. Szerettem és most tökéletesnek éreztem mindent, még a kisebb viták mellett is. Pláne, hogy a mai megállapodásunk kifejezetten előnyösen hatott mindenre. Nyílt lapokkal kezdtünk játszani, és ez jó volt, egy nagy előrelépés.
-Én már most is teszek a kíváncsi szomszédságra és kipróbálom a medencét.-pattanok fel a székből és könnyed fejessel ugrok a vízbe, míg annak másik végén fel nem bukkanok a víz alól. Hajam vállam mögé söpröm, és tekintetem a magasba emelem.-Már csak pár óra. Addig én süttetem magam kicsit. És élvezem, hogy van egy, az eddigihez képest hatalmas medencénk.-fekszem fel a víz tetejére, fél szemmel figyelve rá is, mielőtt úgy ugrana be a vízbe, hogy belefullaszt a hullámokba. Az irónia viszont kiült hangomba, és valóban élveztem, ahogy a kellemesen hűvös víz átjárja egész testem, s a víz tetején lebegve élvezem a Nap cirógató sugarait.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Pént. Jún. 09, 2017 7:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Ahogy Les felemleget egy hízott farkast, önkéntelenül is hasamra esik a pillantásom, de aztán csak vállat rántok. Még látni a kockáimat, ergo egy ideig még biztosan nem kell aggódnom a túlsúly miatt. Egyébként is, farkas vagyok. A magunkfajta nem hízik el olyan könnyedén, mint egy hétköznapi halandó ember.
Ásítok egy hatalmasat, és belátom, hogy Les-nek igaza volt abban, hogy a tésztája után nehéz nem hogy mozogni, de még lélegezni is. Ennek ellenére még képes vagyok magamba gyűrni a desszertet is, aztán végleg úgy dőlök hátra a székben, mint Jabba. Ha most bárki hozzáérne a hasamhoz, azt hiszem, simán belehalnék.
- Te jó ég... - simogatom gyomrom táját elégedett-keserves képpel. - Kérlek szívem, ma már ne engedj a hűtő közelébe, hacsak nem akarunk nemsokára ágyat cserélni, mert egy hájas farkas fog letúrni téged a térfeledről - nyögöm, aztán elrévedezem amikor ő is megemlíti Mexikót.
- Hát, igazából az volt az első olyan időszak, amit hosszabb ideig töltöttünk együtt. És elég jól kijöttünk, vita és veszekedés nélkül. Igazából én már valahol akkor éreztem, hogy talán te vagy az a nő, akivel egyszer majd össze szeretném kötni az életemet. Tudom, te akkor viccnek fogtad fel, de én nem annak szántam. Persze, még nem mertem neked komolyan elmondani, mert féltem, hogy sikítva rohansz majd vissza New Orleansba. De tudod... - nyúlok bele a már kiürült jégkrémes pohárba, és egy kevés maradék fagyit az ujjam hegyéről Les orrára kenek - bíztam benne, hogy egyszer majd úgy leveszlek a lábadról a sármommal, hogy úgyis igent mondasz nekem. Látod, bejött - vigyorgok pimaszul és öntelten, aztán a medence felé vándorol a pillantásom.
- Nos, a kerítés ugyan magas, de jobb lesz, ha estig magamon hagyom az úszónadrágot. De este... mondjuk olyan alkonytájt... szívesen kipróbálnám a meztelen fürdőzést is veled, amikor már akarattal sem láthat a kíváncsi szomszédság - hajtom a fejem félre, és a pilláimat rebegtetem a drágám felé.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetésselA poszt írója Leslie Elizabeth Shay
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 08, 2017 6:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Elmosolyodva figyelem, ahogy magba tömi az első adagot, amit elégedetten konstatálok, s betudom annak, hogy azon kevés dolgok közül, amit főzni tudok, ez még mindig egy jól bevált receptúra. Magam is nekilátok, de ellentétben vele én komótosan falatozom, s az első tányér után nem szedek újabb adagot, mert már az is bőven eltelít.
-Bálnaként nem, de egy elhízott farkasként igen.-nevetem el magam, ahogy lelki szemeim előtt megjelenik ez a kis kép és elképzelhetetlenül nevetségessé válik.
A dicséret hallatán kicsit kihúzom magam, de egyből fel is szólalok magam mellett s egyben ellenem is.
-Akkor sűrűben főzök. Bár a közös főzőcskézés is jó móka tudna lenni, ki kellene próbálnunk egyszer.-vetem fel a hirtelen jövő ötletet, szám szélén bujkáló mosollyal. Kifejezetten jó ötletnek tűnt, s már egyszer volt szerencsém kuktaként funkcionálni, de az inkább a csöpögő edények szárazra törlésében merült ki, mintsem a főzőtudományom fejlesztésében.
-A tészta gyorsan megvan. A fagyi pedig a te hozzávalóidból van, szóval azért nem vállalok felelősséget.-tisztázom a felhasznált forrásaim egy részét, mert ha valami, hát a vásárlás kifejezetten az ő reszortja volt, s ezt a jó szokását reméltem meg is tartja. Én ugyanis utáltam vásárolgatni, minden értelemben. Bár azon pár alkalommal, amikor a ruhatáram frissítettem, nem tett megjegyzést, ami ne lett volna ínyemre.
-Valóban olyan.-helyeslek, s ahogy elterül a széken, kinyújtom felé kezem, hogy összefonhassuk ujjaink.-De ez jó, nem?-mosolygok pilláim alól kissé félénken.-Mármint, ha jobban belegondolunk...-merengek egy sort magamban, majd hangosan is-Ott kérted meg a kezem először.Bár akkor lehet, hogy még csak viccesnek találtad, és én is, de valahogy nem bántam, hogy nekem szegezted azt a rövid kijelentést.-emlékeztetem, aztán kihúzom kezem ujjai közül és kettőnk közé tolom a fagylaltkelyhet.-A desszert a legjobb rész.-szedek kanalamra, s tartom szája elé azt, míg szinte le se veszem róla tekintetem. Ha másért nem, hát ezért a délutánért megérte a reggeli nehéz indulás.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 08, 2017 5:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Eddig ha valami oknál fogva ki akartam kissé kapcsolni, vagy úgymond kivonni magam a valóság keménységéből, akkor a motoromhoz nyúltam, és csak mentem, amerre láttam. Most rájövök, hogy találtam olyan tevékenységet, ami szintén nyugtató hatással van rám: a kerti munka. A két, munkálkodó kéz által létrehozott végeredmény látványa elégedettséggel tölt el, és noha érzek minimális fáradtságot a tagjaimban, valahogy mégsem bánom. Még a fáradtság is jóleső, és most már ugyanaz a frissen vágott fű-illat lengedez nálunk is, amit nemrég még a szomszédból hozott a meleg szellő.
Ahogy elpakolok, mintha csak tökéletesen így lenne időzítve, Les jelenik meg, és annyi kaját hoz magával, hogy csak ámulok, hogyan volt képes mindent kicipelni ide. Tökéletes terülj asztalkám vár, és a puszta illatoktól elkap az érzés, hogy sutba fogom dobni a kulturált étkezés összes szabályát.
- Szemmel látható előnyei is vannak annak, ha az ember egy boszorkánnyal él együtt - jegyzem meg, mert ennyi ételt nem hiszem, hogy varázslat nélkül elő lehet állítani ilyen minimális idő alatt, aztán egy rövid csók után letelepszem én is az asztalhoz, és nagyot szimatolok az ebéd illatából.
- Hát, ha én ezt most mind megeszem, akkor alighanem egy bálnaként fogok lubickolni, de egye fene. Mondd, hogy akkor is szeretni fogsz - villantom mosolyom Les felé, de ez csak addig tart, amíg az első adag tésztát a számba nem gyűröm. A meglepetéstől kitágult szemekkel nézek rá, és alighanem nem kell szavakkal elmondanom a teljes elragadtatásomat. Tényleg nagyon régen ettem már ehhez fogható finomságot!
- Te mondtad rám, hogy én vagyok a főnyeremény. Azt hiszem, ez pontosan fordítva van. Nem is értem, miért én vagyok kettőnk közül a szakács. Csak simán ebből a főztödből megélnénk - tömöm a fejem szaporán, és mikor kiürül a tányérom, újra szedek.
- Tudod... arra gondoltam, talán elkölthetnénk itt a vacsorát is. Bízom benne, hogy nem lesz ellenedre - teszem le aztán a villát, mikor másodszor is kiürül a tányérom, de ekkor már szuszogni is alig bírok, holott a desszert még hátra van. - Olyan, mint Mexikó - szalad ki aztán a számon. A környezet nem, de az érzés, amit magával hoz, édes emlékeket ébreszt bennem.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetésselA poszt írója Leslie Elizabeth Shay
Elküldésének ideje Szer. Jún. 07, 2017 7:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Látom, hogyan hat rá a fürdőruha, mire elégedett mosollyal táncolok a konyhába és kezdek neki a főzésnek. Egy serpenyőben felmelegítem az olajat, beledobom a hagymát és a csirkefalatokat, s míg azok főni kezdenek, előkészítem a többi hozzávalót. Összekeverem a szószt, a pikáns, alig csípős fűszereket, és a régi bandám által áhított thai jellegű tésztám el is készül. Az illatoktól korogni kezd a gyomrom, s azon kapom magam mosogatás közben, hogy az idő jócskán telik és a délt már jócskán elütötte az óra. Tálcára pakolok, vállam felett hátra pillantva, szembesülök vele, hogy Chriest igen kemény munkát végzett, így a kehelybe halmozott fagylaltot is feldíszítem és elindulok az ajtó felé a tálcával. Egyensúlyozva, kicsit segítségül hívva az erőm, végül kiérek a kertbe, és minden túléli a műveletet. A medence mellett lévő asztalra pakolok, a két poharat, a megpúpozott tányérokat és a nagy fagyi kelyhet, s körbepillantok az udvaron. Ha valamibe, hát ebbe elsőre bele lehetett szeretni, s ez így is volt. A megannyi lakás közül ennek több előnye is hamar feltűnt, és a medencét bár kezdetben luxusnak éreztem, most megláttam az előnyét.
-Hmm...-mosolyodom el elégedetten, amikor az asztalhoz lép.-Valóságos vagy te?-hunyorgok, ezzel kifejezve, hogy voltaképp le vagyok nyűgözve, nem mellesleg pedig komolyan elgondolkodtat, hogy mivel is érdemeltem ki őt.-Imádom ezt a helyet.-jelentem ki a nyilvánvalót és karolom át nyakát, hogy magamhoz húzzam egy csókra, de hamar el is libbenek mellőle és leülök az egyik székre.-Több embert is tudok, akik a tésztám után alig bírtak felkelni az asztal mellől. Nem sok mindent tudok főzni, de ezt azt hiszem kijelenthetem, hogy igen. Ez a Shay-ek féle thai jellegű tészta.-mutatok a tányérra.-Ez pedig a jutalom.-mutatok a pohár fagylaltra, aminek tetején magasra púpozva áll a tejszínhab.-Gondolj mögé valami okot, ha szeretnél.-vonok vállat mosolyogva, és hirtelen olyan érzésem támad, mint mikor jó pár hónapja Mexikóban ücsörögtünk a tenger partján, és ettől csak még kellemesebben kezdem el érezni magam.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Szer. Jún. 07, 2017 6:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

(háló és fürdő)

Kinyitom a kertre vezető üvegajtót, aztán kilépek a teraszra. A reggeli napnak köszönhetően már most meleg a kőpadló a lábaim alatt, és valahonnan frissen nyírt fű semmivel össze nem hasonlítható illata száll a levegőben. Igazi nyári hangulat... ennél már este lehet majd szebb. Csakhamar el is döntöm, hogy a mai vacsorát töltsük itt kinn, a medence partján, meggyújtva a kert fényeit. Alig hiszem, hogy Les-nek lenne ez ellen kifogása.
Előhúzom a hosszú nyelű hálót, és lelkiismeretes halászgatom a vízből a fadarabokat, leveleket és hasonlókat, amiket a szél hord a kertbe és a medencébe. A keringetőszivattyú halk búgással gondoskodik a mindig frissülő vízről, a kék csempék pedig egyszerűen szemet gyönyörködtetnek. Számomra Les régi lakása is egy remek kis fészeknek tűnt, pedig azért hagyott kívánnivalókat maga után, ezt nem is tudnám tagadni. Ez a mostani lakás viszont egyszerűen olyan, mint egy apró darab mennyország, vagy mint egy kacsalábon forgó palota. Álmomban sem gondoltam, hogy nekem valaha részem lehet ilyesmiben...
Ahogy végzek a medencével, úgy döntök, rendbe teszem a környéket: hát előszedem a ház mögötti kis kamrából a fűnyírót, majd egy slaggal lemosom a padlót is, aztán büszkén és elégedetten nézek végig az eredményen. Azt hiszem, Lesnek is tetszeni fog... és reménykedem benne, hogy lassan készen lesz az ebéddel: talán a szabad levegő, talán a munka hozta meg az étvágyam, de vészesen korogni kezd a gyomrom.
Vissza az elejére Go down

avatar
Eredeti •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
In the eyes of a saint I'm a stranger
We're all trying to find a way
At the death of every darkness there's a morning
Though we all try
We all try
We're all one step from grace
Rag'n'Bone Man - Grace

Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Hayley és Hope megóvásaA poszt írója Elijah Mikaelson
Elküldésének ideje Szer. Jún. 07, 2017 6:03 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Sponsored content
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Vissza az elejére Go down
 

Udvar és medence

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Ház és udvar
» Tavaszudvar
» Valahol az Udvar egyik útján
» Udvar

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Lakónegyed :: Leslie és Chriest lakása
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3