Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Tartózkodási hely :
❀ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
❀ i deal with everyone and everything
Humor :
❀ abracadabraEsther L. Mikaelson ÍRTA A POSZTOT
Szer. Jún. 14, 2017 6:31 pm
Esther Livia Mikaelson
nomen est omen

35 (igazából 1000+)

the original witch

New Orleans

Erin Richards

boszorkány

Esther, Mrs. Mikaelson, anya, anyuci, mama, "Livia"

mindig más és más

a karakterem canon


Születési idő, hely   nagyon rég, messze Amerikától
Első átváltozás   -
Család   Hm... A család. Igen, nekem is van, bármennyire is meglepő ez, de van. Egyikük sem tud arról, hogy én élek és virulok, s nagyon is közel vagyok hozzájuk, csak ők mit sem sejtenek erről. Tán jobb is az, ha egyelőre nem fedem fel előttük kilétemet, hiszen előbb a természetemből fakadóan sokkal több bujkál meg bennem, mint az, hogy csak úgy kikiabáljam az igazságot magamról...

 

"Aki mer, az nyer."

Egy csodaszép harmincas évei közepén járó hölgyet néztem ki legújabb áldozatomnak. Jobban mondva, az életét és külsejét szeretném magamra ölteni, hiszen csak így lehetek felismerhetetlen.
Egy boszorkány vagyok, elhivatottság bennem van, ezért is tudok bármilyenné válni egy szerep kedvéért. Livia nevet még szoknom kell, ritkaságnak örvend, mégis illő hozzám. Igaz, a valódi viselője ha tudná, ki lopta el a személyiségét, már a bosszúját szövögetné, mint mindenki más.
Az álcám nem más, mint egy New Orleansban élő nőszemély, aki boszorkány, de a foglalkozását tekintve viszont egy ügyvédi irodában asszisztens. Nem a legjobb, de nekem jelenleg nem az volt a célom, hogy feltűnősködjek. Közelebb vagyok a családomhoz, amiről ők nem tudnak mit sem...

Ami az enyém, az enyém marad. Ami másé, az szintén az enyém lesz. Nincsenek miértek, fölösleges köröket nem kell futni ezek miatt. A lelkeket ki lehet rabolni másokból, épp úgy, ahogyan elvenni és összetörni.
Én pedig már profi vagyok ebben. Nem fájdítom szívemet ezért, nem is tudok könnyeket ejteni, de megjátszani a szomorúságot, abban már nem kell tükör előtt állnom és órákig gyakorolnom. Én ilyen vagyok. Esther Mikaelson, kinek neve sokaknál kivágja a biztosítékot.
Vannak, akik oly' módon gyűlölnek engem, hogy megölnének. Én is őket, ám abban nincs semmi vicces, semmi móka, hogy első adandó alkalommal kitépni valaki szívét, vagy csak meggyilkolni szemrebbenés nélkül. Az túl rideg, túl egyszerű.

Terveimet semmi nem akadályozhatja meg, épp ezért mindig két-három lépéssel előrébb járok, amennyiben ez lehetséges. Tudom, hogy nem könny a gyermekeim közelébe férkőzni, és nem engednek magukhoz oly' könnyen senkit sem, pont ezért haladok valami lassabb módszerrel. Talán így, nem fog senkinek sem eszébe jutni, hogy én nem az vagyok, akinek látszom...
Elsődlegesen szívélyesen és roppant kedvesen magamhoz édesgetem Elijah-t, Kol-t és Kalebet, utóbbit leginkább amiatt, hogy kicsit túlfeszíthessem a húrt, hiszen tudom, hogy közel áll az egyik fiamhoz. Utána viszont szépen összeröffenek a Mikaelson család többi tagjával is, hadd érezze, mindenki a törődést.
Vajon, ki lesz az, aki előtt lelepleződöm elsőként? Vagy a játék, amit űzni fogok velük, az túl jó lesz? Legyen minden a jövő zenéje, meglepetés a javából.

Vissza az elejére Go down
 

Esther L. Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Esther Mikaelson
» Mikaelson család kunyhója
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Mikael Mikaelson
» Mikaelson Villa 1800 években

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Jövevények-