Share | 
A topik címe: Esther L. Mikaelson

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 14, 2017 6:31 pm
Ugrás egy másik oldalra

Esther Livia Mikaelson
nomen est omen

35 (igazából 1000+)

the original witch

New Orleans

Erin Richards

boszorkány

Esther, Mrs. Mikaelson, anya, anyuci, mama, "Livia"

mindig más és más

a karakterem canon


Születési idő, hely   nagyon rég, messze Amerikától
Első átváltozás   -
Család   Hm... A család. Igen, nekem is van, bármennyire is meglepő ez, de van. Egyikük sem tud arról, hogy én élek és virulok, s nagyon is közel vagyok hozzájuk, csak ők mit sem sejtenek erről. Tán jobb is az, ha egyelőre nem fedem fel előttük kilétemet, hiszen előbb a természetemből fakadóan sokkal több bujkál meg bennem, mint az, hogy csak úgy kikiabáljam az igazságot magamról...

 

"Aki mer, az nyer."

Egy csodaszép harmincas évei közepén járó hölgyet néztem ki legújabb áldozatomnak. Jobban mondva, az életét és külsejét szeretném magamra ölteni, hiszen csak így lehetek felismerhetetlen.
Egy boszorkány vagyok, elhivatottság bennem van, ezért is tudok bármilyenné válni egy szerep kedvéért. Livia nevet még szoknom kell, ritkaságnak örvend, mégis illő hozzám. Igaz, a valódi viselője ha tudná, ki lopta el a személyiségét, már a bosszúját szövögetné, mint mindenki más.
Az álcám nem más, mint egy New Orleansban élő nőszemély, aki boszorkány, de a foglalkozását tekintve viszont egy ügyvédi irodában asszisztens. Nem a legjobb, de nekem jelenleg nem az volt a célom, hogy feltűnősködjek. Közelebb vagyok a családomhoz, amiről ők nem tudnak mit sem...

Ami az enyém, az enyém marad. Ami másé, az szintén az enyém lesz. Nincsenek miértek, fölösleges köröket nem kell futni ezek miatt. A lelkeket ki lehet rabolni másokból, épp úgy, ahogyan elvenni és összetörni.
Én pedig már profi vagyok ebben. Nem fájdítom szívemet ezért, nem is tudok könnyeket ejteni, de megjátszani a szomorúságot, abban már nem kell tükör előtt állnom és órákig gyakorolnom. Én ilyen vagyok. Esther Mikaelson, kinek neve sokaknál kivágja a biztosítékot.
Vannak, akik oly' módon gyűlölnek engem, hogy megölnének. Én is őket, ám abban nincs semmi vicces, semmi móka, hogy első adandó alkalommal kitépni valaki szívét, vagy csak meggyilkolni szemrebbenés nélkül. Az túl rideg, túl egyszerű.

Terveimet semmi nem akadályozhatja meg, épp ezért mindig két-három lépéssel előrébb járok, amennyiben ez lehetséges. Tudom, hogy nem könny a gyermekeim közelébe férkőzni, és nem engednek magukhoz oly' könnyen senkit sem, pont ezért haladok valami lassabb módszerrel. Talán így, nem fog senkinek sem eszébe jutni, hogy én nem az vagyok, akinek látszom...
Elsődlegesen szívélyesen és roppant kedvesen magamhoz édesgetem Elijah-t, Kol-t és Kalebet, utóbbit leginkább amiatt, hogy kicsit túlfeszíthessem a húrt, hiszen tudom, hogy közel áll az egyik fiamhoz. Utána viszont szépen összeröffenek a Mikaelson család többi tagjával is, hadd érezze, mindenki a törődést.
Vajon, ki lesz az, aki előtt lelepleződöm elsőként? Vagy a játék, amit űzni fogok velük, az túl jó lesz? Legyen minden a jövő zenéje, meglepetés a javából.

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jún. 27, 2017 9:41 pm
Ugrás egy másik oldalra

Gratulálunk, elfogadva!  
üdvözlünk a diariesfrpg oldalán!

Kedves Esther! Smile

Bocsánat, hogy várnod kellett, de időbeli és egyeztetési problémák miatt kicsit megcsúsztunk. Bevett szokás, hogy a sorozatbeli karaktereket az admincsapat összes tagja elolvassa és együtt véleményezzük, ezért tartott sokáig, míg ide értem.
Na de most, hogy itt vagyok, el kell mondjam, hogy csodálkozom azon, Esther-re hogyhogy nem csaptak le eddig? Szerinte egy nagyon érdekes személyiséggel és motivációkkal rendelkező nő, aki éppen olyan, mint a gyerekei, soha nem lehet tudni, mi jár a fejében. Most futottam bele egy wikipédia oldalba, ami szerint eddig ötször ölték már meg: és tessék, ismét itt van a fiacskája szerint is zseniális boszorkány és túlvédő anya. Bár az utóbbival vitatkoznék, a te lapod alapján sem az jött le, hogy a gyermekeid buksijának simogatásáért jöttél ismét vissza az életbe.
Az egyik legnagyobb újdonság, hogy Esther mintha felvette volna a modern stílust, a megfogalmazásodból ez jött le. Razz Szerettünk volna még egy kicsit olvasni arról, pontosan hogyan tértél vissza, miért, milyen gondolataid, érzéseid vannak, de most már utadra engedünk. Reméljük, a játéktéren jobban kibontakozol.
Foglalózz, aztán keresd meg azokat, akik már nagyon vártak rád. Jó játékot! Smile


Vissza az elejére Go down
 

Esther L. Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Boszorkányok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szer. Május 23, 2018 11:11 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3