Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 04, 2017 11:23 am
Ugrás egy másik oldalra

- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jún. 27, 2017 4:34 pm
Ugrás egy másik oldalra

Rita Wingrave
nomen est omen

kor 20-24 éves

faj Farkas / Boszorkány /
Farkasboszorkány / esetleg még ember
is lehet

Szerepkör My little Angel

play by suki waterhouse

foglalkozás  tanuló vagy rajtad áll

várja én biztosan

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Te vagy az én drága húgocskám. Több száz éve fogantál meg, de csak pár évtizede láttad meg a napvilágot. Nem csak a külsőd olyan, mint egy ártatlan virágszálé, hanem legbelül is olyan vagy. Televagy jósággal és te még mindig hiszel abban, hogy a lelkem megmenthető és egy szép napom végre felhagyok a vadászattal és a hozzákapcsolódó játékkal. Pontosan tudod, hogy miért van ennyi év közöttünk, ha külsőre nem is látszik, de te soha nem haragudtál rám emiatt. Miattad békült ki a család és ennek köszönhetően töltök egyre több időt otthon, meg talán azért is, mert menekülni akarok... Tudod jól, hogy bármikor számíthatsz rám, hiszen mindig ott voltam a távolban, hogy megvédjelek bárkitől. Soha nem adtál okot arra, hogy bárkit meg kelljen ölnöm, de ahogyan egyre nagyobb leszel, úgy eljön az az idő is, amikor megjelenik egy férfi az életedben és te ettől igazán tartasz, mert félted tőlem. Előlem nem tudnád elrejteni, ahogyan azt is tudod, hogy legszívesebben hét lakat alatt őriznélek, hogy egy olyan vadállat se kerüljön a közeledbe, mint amilyen én vagyok.
Tisztában vagy azzal is, hogy megöltem korábban édesapánkat, még abban a korban, amikor nekünk valójában élnünk kellett volna. Egyedül talán ezt emésztetted meg nehezen, ezért se árultam el neked, hogy visszatért és újra az életünkre akart törni, mert nem szerettem volna neked fájdalmat okozni, hiszen én újra megöltem. Te vagy az én bizalmasom, illetve őrangyalom. Nélküled elvesznék teljesen a sötétségben. Sejted azt is, hogy van egy nő, akire felfigyeltem és nem tudok szabadulni tőle, fogalmad sincs arról, hogy mit akarok, s ezért állsz mindig lesben, mert félsz attól, hogy nem fogok tudni uralkodni magamon és esetleg azt a személyt is bántani fogom, akit valójában nem akarok.
Neked köszönhetően kíméltem meg egy lánynak is az életét. (Ezt pm-ben szívesen elmondom, de csak annak, aki megalkotja a karaktert.)


//A nevet szeretném, ha maradna. Pb-ről lehet egyeztetni, de mindenképpen előbb kérdezz, mint csak megváltoztatnád. Nem csak új karakter jelentkezését várom, ha esetleg akad olyan karaktere valakinek, akit szeretne felrázni és tetszene egy ilyen kapcsolat, akkor nyugodtan dobjon meg üzivel, csak jelezd oldalsóchaten is. :mer:  

Vissza az elejére Go down
 

Rita Wingrave

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3