Share | 
A topik címe: Jake Blanton

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 07, 2017 11:17 pm
Ugrás egy másik oldalra

Jake Blanton
nomen est omen

20 years old

gay best friend

New Orleans

Connor Franta

Ember

Jackie, faszkalap, gyereide

Fotóművész

a karakterem keresett/canon/saját


Születési idő, hely  1996.dec.15., Texas
Első átváltozás   -
Család  A családomról nem is lehetne sokat mondani, elvégre tipikus pénzes család sarja vagyok, akit természetesen jogásznak akartak, de nem sikerült az elképzelésük, vad ellenkezésemmel fejeztem ki nem tetszésemet. Soha nem vonzott a komoly téma, én egy vidám srác vagyok, nem holmi könyvmoly, aki minden napját azzal végzi, hogy átbogarássza a jogszabályokat. Anyám egy őrült, tisztaságmániás, szereti az embereket, és jól is kezeli őket. Ezért lett egyébként pszichológus, meg is próbált analizálni, nem sok sikerrel. Apám egy olajvállalat feje, tehát van pénz. De mivel nem vagyok jó Jake, nem kapok túlzottan sok pénzt a tandíjon és némi eleségre fordítható pénzmennyiségen kívül

 

Jake Blanton vagyok, 20 éves, másodéves az egyetemen, fotográfia szakon. Nagy szenvedélyem a fényképészet, az élő és élettelen dolgok megfigyelése. Igen, tudom, kapásból unalmasnak hangzom, már tovább is szeretnél görgetni, de várj egy picikét még, egészen érdekes az életem, mióta legjobb barátnőm, Charmaine Russoval egymásra találtunk. Őrült egy csaj, bunkó, kegyetlen. Velem azért kedves és cuki, de merne más lenni, mindent belefektetek a barátságunkba...

Történetünk visszavezethető a távoli múltba, különösképp az általános iskolára, ahol egymás mellé ültettek bennünket. Nem, nagyon nem szerettük egymást, sőt, mindig egymás hajába kaptunk és elmondtuk egymást minden ribancnak, (rossz családi háttér keretei között nőttem fel, ezért tudtam már akkor egyet, s mást…) de igazából semmi gond nem volt velünk, hamar megszerettük egymást és puszipajtások lettünk. Ő már akkor érezte, hogy más vagyok, mint a többi fiú. Engem nem a szépségével tartottam magához közel, hanem azzal, hogy ő volt az egyetlen, aki megértett engem, az aggályaim és az összes problémám. Meglehetően felnőttek voltunk és vagyunk is korunkhoz képest, mindenben segítettem, ez fordítva sem volt másképp. Nemrég megerőszakolta az exe, Collin Brooks, az a nyomorék fattyú, akit a mai napig keresek, hogy barátian hátba veregessem. Nem, igazából a szívét kitépném a helyéről és bezárnám egy dobozkába, mint a Hófehérkében. Igen, kicsit lehet, hogy morbid, de Charmaine többet tett már értem.

Sokszor hívtam már el magammal szórakozni, de sokszor inkább nem vette fel a telefonhívásaimat, tettette a halottat, az neki nagyon ment. Volt egy áttörés, melyet soha nem fogok elfelejteni. Eljött velem egy meleg szórakozóhelyre, ahol még ő is nagyon jól érezte magát a sok aberrált férfi és nő között. Odajött hozzánk egy viszonylag jó faszi, akire már azóta csorgattam a nyálam, mióta csak beléptünk a helyiségbe. Szimpatikus volt, azonban barátnőm vad ellenállása nem hagyott nyugodni, és végül kiprovokálta, hogy csak rá figyeljek. A kezei, a nyaka tele volt hegekkel, ami eléggé megrémített minket. Ez a srác, felakart vinni magához, de én nem adtam magam könnyen, eltaszítottam magamtól, mert ki akarta szívni a nyakam… Legjobbkor érkezett a mentés, ugyanis barátnőm egész végig a háttérben figyelt minket és azonnal odafutott hozzánk, mikor felkiáltottam. A barom állatnál kés volt, meg akart fenyegetni, ha nem megyek fel hozzá, megöl. Időben ki lett hívva a rendőrség, ezért az én kis puhány, puha testem és lelkem megmenekült. Egyszer úgyis meghalok, de nem egy ilyen idióta által. Mikor a családom megtudta az eseményeket, két dolgon is kiakadtak.

Először is, mi az, hogy én meleg vagyok? Emberek, nem tehetek róla, így születtem. Másodszor, mit keresek én ilyen helyeken? Ez nagyon egyszerű. Egy pénteki este csak ki szerettem volna kapcsolódni, minden problémát magam mögött hagyva. De a szüleim konzervatív szemlélete a világon eléggé elkeserít, ugyanis szerelemnek azt nevezik, ami egy nő és egy férfi között alakul ki. Sosem értettek meg engem, mindig bántottak azért, mert a fiúk irányába indultam meg. Hosszú napokat töltöttem azzal, hogy sírtam, a szobámban bezárkózva. Komolyan, mintha a 21. században ez lenne a legnagyobb baj, hogy egy fiú, a sok millió között, van egy-két meleg, ez még nem a világ vége. A Föld népessége így is négyszerese annak, mint ami ajánlott lenne, kihalni pedig nem fogunk, azt hiszem. Az év innovációja lenne, ha feltalálnák végre azt, hogy a meleg férfiak is tudjanak szülni… Na jó, csak vicceltem, de szerintem nem lenne hülyeség.  

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 08, 2017 12:36 pm
Ugrás egy másik oldalra

Gratulálunk, elfogadva!  
üdvözlünk a diariesfrpg oldalán!

Kedves Jake! Smile

Ma már te vagy a második, aki meglepetést okozott nekem: úgy tűnik, nagyon le vagyok maradva, mert még sehol sem találkoztam az arcoddal és ez felettébb frusztráló. Very Happy Nem baj, megpróbálom túltenni magam rajta és bevallom neked hogy mindig is kíváncsi voltam, milyen lehet egy meleg legjobb barát... talán még vágyok is egyre, a lapod elolvasása után pedig még inkább növekedett bennem ez az igény.
Char-nak nagyon jó lehet, hogy vagy neki. Különleges barátságnak tűnik a tiétek, kevés kisgyerekként induló kapcsolat éli túl a kamaszkort és a felnőtté válás időszakát, de titeket ez az idő még jobban összekovácsolt, arról az incidensről (nem ez a megfelelő szó, de a nyomdafesték nem tűrné el a véleményemet arról, amit az a szemét csinált Char-ral) nem is beszélve. Neked is nehéz lehetett összetörve látni a legjobb barátodat.
Arról már inkább nem is beszélek sokat, hogy a te szüleidet sem értem... főleg, hogy édesanyád pszichológus. Tényleg az a legnagyobb bajuk, hogy meleg vagy? Pontosan azt mondom, amit te is: a 21. században nem lenne szabad, hogy ez határozza meg a másikról alkotott véleményünket.

Menj, foglald le az arcod, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást! Smile


Vissza az elejére Go down
 

Jake Blanton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Emberek-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3