Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 05, 2017 4:23 pm
Ugrás egy másik oldalra


magnus & freya
who the hell are you?

Helyben fel tudnék robbanni, amikor látom, hogy a varázsigém hatástalannak bizonyul. Nem számoltam azzal, hogy valakinek van képe ide jönni, vagy egyáltalán tud a helyről. Nem még, hogy itt keresztbe tesz nekem. Erre azonban nem igazán lehet mentsége. Legszívesebben helyben kitörtem volna a nyakát és tértem volna vissza a dolgomhoz, de volt valami a kisugárzásában, ami azt sugallta, hogy jobb lesz, ha legalább meghallgatom. Olyan magabiztosan állt ott, mintha ő váltotta meg volna a világot, vagy tudjam is én. Az egyszer biztos, hogy rengeteg magabiztosság csordogált az ereiben ezt már innen meg tudtam állapítani. Azonban ez nem szolgált válaszul arra, hogy mégis mire akar kilyukadni.
- Remek Mr. Valentine. Már csak egyetlen egy dologra van szükségem. Áruld el nekem, hogy mégis miért kontárkodtál bele az én dolgomba, hm? Remélem elég jó indokkal tudsz előállni, hogy megmentsd az életed, mert nem vagyok túlságosan jó hangulatomban. - Szükségem van arra, hogy megtaláljam Dahlia-t ez a nyomorult pedig most itt rabolja az időmet, amit már azzal tölthetnék, hogy rég tudom mennyire van közel hozzánk ezáltal mennyi idő áll rendelkezésemre, hogy egyszer és mindenkorra megállítsuk. Nem magam miatt. Na, jó talán egyrészt magam miatt is, de jelen pillanatban ez most teljesen másodlagos. Mert nem csak az én életem múlik rajta, hanem az egész családé. Mert bárkin képes áttaposni azért, hogy megszerezze, amit akar. Én pedig nem fogok visszatérni abba a börtönbe, amit Ő életnek nevez.
- Mégis miféle ajánlattal állhatsz nekem elő? Tudod egyáltalán ki vagyok? - A hírek gyorsan terjednek, de azért reméltem, hogy nem ennyire. Mert ezzel is csak rövidül az időm, amit a saját előnyömre fordíthatok Dahlia-val szemben. Eddig mindig sikerült felülkerekednie rajtam, de talán most, hogy már nem csak én vagyok az, aki egy célkeresztet hord a hátán.. Így talán már minden más lehet. Összefoghatunk és mindannyiunkat nem győzhet le. De ehhez az kell, hogy képesek legyünk egységként megmozdulni, amire holmi kevés esélyt látok.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 28, 2017 11:01 pm
Ugrás egy másik oldalra

Összeköttetés összeköttetés hátán, az egyik tud valamit és elvezet a másikhoz, aki ismer még valakit, aki pedig egyenesen többet tud egy ismeretségnél. Az egész rendszer afféle pókháló mintában tudom elképzelni. És a célom megtalálni a háló közepén csücsülő pókot. Nos, aki idáig elvezett egy boszorka volt, nem tudom miért bízott meg bennem, naiv volt és aranyos, ahogy úgy vélte egy vagyok közülük. New Orleans az a város, ahol már minden megtörtént, ami csak egy képzeletet is felülmúlhat. Vámpír lázadás, vérfarkas uralomra törés, és a kedvencem, az ősiek mindennél nagyobb családszeretete. Ez a város több halottat látott már, mint a világ más helyei összesen. Az erő úgy sugárzik a földből, hogy szinte vibrál körülöttem. Nem is csodálom, hogy itt él egy boszorkány koven. Ebből az erőből aztán lehet meríteni.
Az a személy, akit keresek nem más, mint egy Mikaelson, még hozzá egy rejtélyes múlttal rendelkező. Talán lenne okom félni, tekintve, hogy egy ősi boszorkánnyal van dolgom, de nem, egy csepp félelem nincs bennem. Giannat nem hoztam magammal, jobbnak láttam távol tartani ettől a helytől, ettől a banyától és persze ettől a várostól is. Úgy intéztem, ha esetleg ez az este rosszul sülne el. akkor azonnal értesülni fog, mire nem jó a varászlat, nem?
De biztos vagyok benne, hogy képes leszek megállapodni a banyával. Jó a meggyőző képességem és persze a háttér információk sem mellékesek.
Egy egyszerű blokkolással akadályozom meg tervének beteljesülését. Vigyorral az arcomon nézem, ahogy a térkép hamvaira porlik.
-Igen, a nevem Magnus Valentine. - lépek el a bejárat falától, aminek eddig neki voltam dőlve. Közelebb lépek és csak pár méterre állok meg a boszorkány mellett. - És lenne egy méltányos ajánlatom.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 12, 2017 2:45 pm
Ugrás egy másik oldalra


magnus & freya
who the hell are you?

Nem tudom, hogy mennyi időm van arra, hogy megtaláljam a megoldást mielőtt még Dahlia felbukkan. Megvan a mód arra, hogy elpusztítsam, de nem olyan egyszerű őt leszerelni annak érdekében, hogy ez megtörténhessen. Nem mellesleg a hozzávalókról sem éppen elmondható, hogy minden sarkon meg lehet őket találni. Koránt sem egyszerű pontosan ezért kell bemérnem azt, hogy mégis hol is van Ő. Ehhez pedig szükségem volt arra, hogy elszakadjak egy kicsit Kol-tól. Meg valahogy a magányos életem során annyira hozzászoktam ahhoz, hogy egyedül vagyok, hogy így jobban is megy a koncentráció. Meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy muszáj teljes mértékben fókuszálnom és senki nem szakíthatja meg mindezt, különben az egésznek lőttek.
Egy fél óra alatt sikerül összekészülnöm a varázslathoz, amelyhez még szükség van a saját véremre is, hiszen akár tetszik, akár nem valamilyen szinten míg él addig összeköttetésben leszünk. Az átok, amelyet magára szórt rám is ugyanúgy érvényes. Meg kell tőle szabadulnom és mindentől, ami őt jelképezi. A tenyeremen ejtek egy finomabb vágást, majd a térképre csepegtetek egy keveset a véremből. Lehunyom a szemeimet, hogy belekezdjek a varázsigébe. A percek múlásával egyre inkább érzem azt, hogy közel állok hozzá, de mikor már azt hinném, hogy megtalálom a térkép, amely előttem hever egyszerűen lángra lobban és az egészet dobhatom ki a francba. Egy pillanatra nem tudom az egészet hova tenni, ameddig nem érzékelem, hogy koránt sem vagyok egyedül. Van itt még valaki. De mégis ki meri ide betenni a lábát és beleköpni a levesembe. Közeledő léptek zaja csapja meg a füleimet és minden porcikám megfeszül készen arra, hogy leszereljem bárkivel is találkozok szembe. Azonban, mikor sarkon fordulok egy teljesen idegen arc szökik a látókörömbe. - Megtudhatnám, hogy mégis ki a fene vagy te? - Nagy valószínűséggel neki köszönhetem, hogy nem sikerült végrehajtani a varázslatot, de ha nem fog valami eget rengető okkal előállni, hogy miért szúrt ki velem, akkor én esküszöm, hogy darabokra szaggatom. Nem szeretem, mikor keresztezik a terveimet.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 12, 2017 2:42 pm
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

St. Louis katedrális

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Belváros :: Francia negyed
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3