Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 
Long beach Island, Chad nyaralója

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
Frank Sinatra - WitchcraftTartózkodási hely :
New York
Hobbi & foglalkozás :
BajkeverőChad Brannagh ÍRTA A POSZTOT
Vas. Júl. 16, 2017 3:50 pm
Angel & Chad

[You must be registered and logged in to see this image.]


(Manhattan, Niagara bár)

Alig néhány óra volt mindössze az út, mégis mintha szinte egy teljesen másik világba cseppennénk bele. New York a maga füstös-zajos módján szinte elnyelte még a nyarat is: bár az utcákon fullasztó hőség tombolt, a toronyházak százai nem ígértek enyhülést. Long Islanden is minden erejével erőlködött a nyár, az óceán felől érkező sós levegő valahogy olyan hangulatot adott a mindennapoknak, amit az emberek legfeljebb nyaraláskor éreznek. Talán nem véletlen, hogy kedvelem ezt a helyet, mindaddig, míg nem tettem át a metropoliszok fővárosába a székhelyem, sokáig itt éltem.
Szemmel láthatóan Angelt is lenyűgözi a táj - akárcsak a magánrepülő, amivel érkeztünk. Apró, mindössze négyszemélyes gép volt, nem sajátom, csupán kibéreltem. Az ilyen járműveken a társaság meghitt: ketten utaztunk rajta, egy pilótával és egy stewardessel. Megkaptunk bármit, amit szemünk-szánk kívánt, ugyanakkor senki mással nem kellett osztoznunk a téren: lehettünk önmagunkban, ennek minden előnyét kihasználva. Alighanem csak az tartott bennünket vissza a személyzet megkóstolásától, hogy elég egyértelmű lett volna kikhez köthető ezen "merénylet": nem csupán a bankkártyámra, de személyazonosító okmányaimra is szükség volt a gép bérléséhez. Így hát vér helyett beértük az apró pirítós falatkákra halmozott kaviárral, a vörös húsú lazaccal, és a legfinomabb, legminőségibb pezsgővel. Vagyonos vagyok, megtehetem hogy ilyesmire áldozzak - bár Angelt nézve ez nem áldozat. Mondjuk inkább úgy, egy kivételes hölgynek megadok bármit, amit kíván. Nem kétlem, hogy talán nekem is két arcom létezik, mint Janusnak: azt akartam, hogy ne csak a könyörtelen, kegyetlen Chad-et ismerje, hanem azt is, aki tenyerén hordja a nőt, akit kedvel. Bár tény, hogy egyik énem sosem zárja ki a másikat.
Közvetlen az óceán partján áll az apró reptér, ahol kiszállunk végül a gépből, és már vár ránk a fekete limuzin. Járműből ki, járműbe be, hogy aztán elinduljunk a napfénytető által megszelidített hőségben a végcélunk felé.
- A hely, ahová most megyünk, sajátom - szólalok meg végül, kényelmesen elterülve a hátsó ülésen, a mellettem ülő Angel karjába fűzve a sajátomat. - Mint ahogy már tudod, grófi család származéka vagyok. A jelenlegi életkörülményeim biztosítása annak eredménye, hogy nem feléltem, hanem kamatoztattam az örökségemet. Manapság már senki nem élhet befektetések nélkül - vagyis élhet, ha megelégszik azzal, amit egy átlagos halandó magáénak mondhat. Azt hiszem nem megvetendő, ha kedvelem, és el is várom a luxust. Vannak érdekeltségeim különféle vállalatokban, részvényekben, a tőzsdén is. Ahová most megyünk, szintén az én tulajdonom. Tavasztól őszig általában bérbe adom, de most felszabadítottam a magunk számára egy hetet. Remélem, tetszeni fog a hely - mosolygok Angel-re, miközben az autó ide-oda kanyarogva kapaszkodik feljebb, mígnem a tengerpartról eljutunk a város fölé emelkedő hegyekbe.
Eltelik csaknem fél óra, mire az autó lassítani kezd, majd végleg megáll. A sofőr kiszáll, kinyitja előttünk a kocsi ajtaját, majd a csomagokkal egyetemben - Angelnek mindössze annyi időt adtam még New Yorkban, hogy összepakolja a legszükségesebbeket - besiet a házba.
Megállunk a ház előtt, és hagyom, hogy Angel felmérje a terepet: az impozáns otthont, a jókora, virágok borította kertet, és a medencét.
- Nem tudom, miért jutott eszembe ez a hely, ahogy az sem, hogy miért akartam itt egy kis időt eltölteni veled - nézek rá összevont szemöldökkel, de kezem megkeresi, és megszorítja az övét. - Te vagy az első, és az egyetlen lány, akit magammal hoztam ide. Itt csakugyan magunkban lehetünk... és mi magunk is lehetünk. Ennyi az egész.
[You must be registered and logged in to see this link.] zene: szám címe | megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down
Vissza az elejére Go down

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
Frank Sinatra - WitchcraftTartózkodási hely :
New York
Hobbi & foglalkozás :
BajkeverőChad Brannagh ÍRTA A POSZTOT
Vas. Júl. 16, 2017 10:06 am
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
 

Long beach Island, Chad nyaralója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» REIGN FRPG
» Lány + Fiú + Sivatag = ???
» Loki & Thor - A long time ago
» Szabadságszobor - Liberty Island

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: A határokon túl-