Share | 
A topik címe: bless me, Father, for i have sinned

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 08, 2017 9:52 pm
Ugrás egy másik oldalra

Rebekah Mikaelson
● ● nomen est omen ● ●

illetlenség ilyet kérdezni egy hölgytől

barbie klaus

new orleans

claire holt

eredeti vámpír

bekah

foglalkozás? komolyan?

a karakterem canon


Születési idő, hely A mai Mystic Falls területén, valamikor ezer és néhány évvel ezelőtt.
Első átváltozás Húsz sem voltam, sőt!
Család
Nem azok a szörnyek vagyunk, akiknek a szüleink teremtettek: Esther és Mikael tettek azzá, aki vagyok. Anyám védelmezett, megmentett és segített előhozni apám legrosszabb oldalát, ami évszázadokon át üldözött és nem hagyott nyugodni. Szerettek és gyűlöltek, éppen, ahogy én őket. Könnybe lábadt a szemem, ha újra láthattam őket és megkönnyebbülten sóhajtottam fel a halálhírük hallatán. Sajnos, nem ők voltak a legjobb szülők a világon.

Nem számít milyen nagy a birodalmad, ha nincs senki, akivel megoszthatnád: Leszúrt, évekre bezárt egy koporsóba, de megígérte nekem, hogy örökkön örökké együtt leszünk. Egyik pillanatban haragszom rá, a másikban a szívemet is kitépném érte - Klaus ezt teszi az emberrel, jól kell ismerni ahhoz, hogy megbékélhess az ellentétességével.

Fáj látnom, hogy úgy teszel, mintha nem érdemelnéd meg a boldogságot: Azt hiszi, nem annyira nemes, mint amilyennek látszik, viszont én ismerem és tudom, hogy mindegyikünk körül neki van a legnagyobb szíve és ő cipeli a legnagyobb súlyt a hátán. Elijah a bátyánk, a villámhárítónk és a tanítónk, aki néha elveti a sulykot, de legtöbbször érdemes hallgatni rá.

Ha nem fogod be, a következő dolog, ami elhagyja a szádat, a fogad lesz: Kol a legkisebb öcsém, az összes testvérem közül talán ő érti meg legjobban, milyen érzés, hogy folyton a bátyáink vannak erőfölényben, mégis nekünk kell vigyáznunk rájuk. Bár, sok mindenben különbözünk, nála jobb partnert a szórakozáshoz keresve sem találnék.

Igazi Mikaelson vagy, a végsőkig makacs: A mai napig nehezen hiszem el, hogy megadatott nekem egy nővér, akkor is, ha rémisztő, hogy magamat látom benne. Félek, hogy úgy jár, mint én és azt is feláldozza értünk, amit nem lenne muszáj. Azt akarom, hogy Freya boldog legyen, ne a lemondást jelentse neki a családi kötelék

Meg kell mondjam, le vagyok nyűgözve: Persze, hogy mellette voltam az egész terhessége alatt annak ellenére, hogy először úgy tettem, mintha nem érdekelne ő és a baba. Hayley közeli barátommá vált, hogy is tekinthetnék rá másként? A kis farkasnak köszönhetjük az egyetlen reményünket, aki a kedvenc családtagom lett.

Gyere velem: Számtalanszor kértem meg rá, hogy hagyjuk magunk mögött a fertőt, amiben élünk, mégsem jött. Fontosabb volt neki a királysága, mint én, próbáltam kitörölni a fejemből és a szívemből, de lehetetlen küldetés volt. Marcel - bármennyire is fáj néha - a részemmé vált és soha nem fogom tudni elfelejteni, milyen érzés a közelében lenni... és élőnek érezni magam.


A fülledt levegőt alig felkavaró szellő belekapott a hajamba, elérte, hogy könnybe lábadjon a szemem - kevés dolgok egyike, amelyek sírásra késztetnek. Utoljára akkor engedtem meg magamnak a könnycseppek hullatását, miután eljöttem New Orleans-ból. Hiányzott a családom. Nem akartam feltétlenül magam mögött hagyni őket, de ha maradtam volna, biztosan beleőrülök. Szükségem volt a levegőre, a szabadságra és a környezetváltozásra, a kedvenc helyemre a Francia Riviérán, a klubok hívogató és ellazulásra csábító légkörére, arra, hogy miközben táncolok, elzsibbadjanak a karjaim és ha lehunyom a szemem egy másik világban érezzem magam. Ahol minden szép. Ahol én vagyok az úr, saját magam királynője és a korona soha nem esik le a fejemről, akkor sem, ha hajnalig ropom és közben előtör a személyiségem laza, vicces, nemtörődöm, élvhajhász része. A klub előtt állva rá is készültem erre a fergeteges estére, mosolyra húzódott a szám elképzelve, mi fog fogadni:

    - Egy mosoly a kétméteres kidobófiútól, akire nézve eltekintek arról, mennyire hasonlít Marcel-re és nem tépem ki a szívét rögtön a helyéről azért, mert csorbát ejtett a hangulatomon.
    - Elismerő pillantások, nőktől és férfiaktól, kacsintások, szégyenlős mozdulatok, amelyek gátlástalan közeledésbe váltanak át az idő és az elfogyasztott koktélok függvényében.
    - Meleg, finom, eperízű vér, keveredve némi csokoládéval és adrenalinnal.
    - Hajnalig tartó zene, gyors, lassú, elmélázásra és tombolásra alkalmas.
    - Gyors pillantás a napfelkeltére, mielőtt bezuhannék az ezüst színű, selyem ágyneműm közé. Egymagam vagy társaságban, ki tudja, mit hoz az este?


Aztán délelőtt felébredve mi vár rám? Enyhe bűntudat, honvágy, kíváncsiság, aggodalom és elidegenedés. Ha belenézek a tükörbe, ki fog visszanézni? A szőke hercegnő, aki elégedetten nézhet farkasszemet a tükörképével, mert tökéletes éjszakát nyugtázott és nincs más dolga, mint lemenni a medencéhez és annak ellenére, hogy a természet ki akart babrálni vele azzal, hogy megtagadta tőle a napot, megpróbál lebarnulni? Esetleg az áruló testvér, háta mögött egy családdal, amely nem érdemelné meg, hogy foglalkozzanak vele? A csalódott szerelmes, akinek ha azt mondanák, hogy bármit feladnának érte, boldogságában megállna a szíve, de újraindulna, mert megkapná, amire évtizedek óta vágyott? Kétségek között vergődtem és azt hittem, megkönnyítem a dolgot azzal, ha engedem, hogy sikoly törjön fel a torkomból és az öklöm szétzúzza a tükröt. Nem lett jobb. Egyáltalán nem. Csak a bőröm szakadt fel.

Az a részem győzött, ami mindig, átlépve New Orleans határát újra csak egy lány voltam, aki összezavarodott, mégis, szándékában állt összetartani a darabjait, mert esze ágában sem volt széthullani. Senkinek sem szóltam, nem telefonáltam, vágyom arra, hogy a többiek meglepődjenek, amikor magassarkúm kopog majd a villa járólapján. Ismerve magam élettel fog megtölteni az örvendező, esetleg sokkolt tekintetek látványa, szívesen veszem majd a köszöntéseket és nem érdekel, hogy összesúgnak a hátam mögött: az őrült liba visszatért. Szükségem van a családomra és a családomnak is mindig szüksége van rám. Ez a törvény, örökkön-örökké.

Vissza az elejére Go down

avatar
Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanA poszt írója Admin
Elküldésének ideje Pént. Aug. 11, 2017 10:21 am
Ugrás egy másik oldalra

Gratulálunk, elfogadva!
● ● üdvözlünk a diariesfrpg oldalán! ● ●

Kedves Rebekah!

Mint azt tudod, ketten is jelentkeztetek a karakterre, most pedig, hogy elkészült a te lapod is, a Staff tagjai összevetették a két előtörténetet. Bevett szokásunk, hogy canon karakter esetében közösen döntünk, hatványozottan igaz ez olyan esetben, mikor többen is jelentkeznek egyazon karakterre.
Bekah sokáig volt gazda nélkül, nagyon sokan próbálkoztak vele, változó sikerrel, de érezhetően hiányzik az oldal életéből. Te pedig jöttél és szépen elénk vetítetted, hogy micsoda kettősség lakik ebben a nőszemélyben, az pedig innentől kezdve csak rajtad múlik, milyen lehetőségeket ragadsz meg vele, ugyanis azokból sincs hiány. Smile

Mind tudjuk, mennyire vár már rád a családod, nem is tartunk itt a kelleténél tovább. Egy kört még lejts a parkett után a foglalók részlegén is. Smile


A Staff

Vissza az elejére Go down
 

bless me, Father, for i have sinned

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Vámpírok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3