Share | 

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Tartózkodási hely :
nola Δ
Hobbi & foglalkozás :
businessman Δ
Humor :
unsolicited ΔA poszt írója Luke Meyers
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 21, 2017 8:42 pm
Ugrás egy másik oldalra

Eleanor
● ● nomen est omen ● ●

kor 247 év körül

faj vámpír

Szerepkör arc a múltból

play by Lena Headey

foglalkozás amit gondolsz

várja Lzzy, Sebastian,
és én

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Te és én még abba a világba születtünk, amibe Lzzy is. Kétféle ember létezett már ekkor is: a gazdagok és a szegények. Mi utóbbiak gyermekei voltunk, hamar vesztettük el őket és már gyerekként munkára fogtak minket. Akkoriban nem tettünk fel kérdéseket. Új neveket kaptunk az urunktól, hisz senki sem szerette, ha paraszt gyerekek flancos nevet viselnek, míg tenyerük a munkától cserzett és folyton koszosak. A szüleink azonban nem meghaltak, legalábbis nem abban a formában, amiben a többség itt hagyja ezt a világot. Nem az idő végzett velük, nem betegség, hanem egy bestia.
A bestia neve Sebastian volt. Ő volt a vámpír, aki később Lzzy-t is átváltoztatta. Szerette kihasználni az embereket, bábként kezelni őket, így szüleink életét is inkább kedvtelésből vette el, nem pedig az éhsége hajtotta. Majd maga mögött hagyva a várost, ráakadt Lzzy-re. Látta benne a lehetőséget. Egyedül élt, ugyanúgy szolgált, mint mi, de őt kinézte magának. Nem elégedett meg azzal, hogy bármit megtett érte, átváltoztatta, s lassan a saját képére formálta. Hataloméhessé és véreskezűvé. Sebastian immár Lzzy-vel karöltve tért vissza a városunkba, és ekkor változott meg a Te és én világom is.
Az én bűnöm annyi volt, hogy rosszkor volt rossz helyen. Kiakartam törni, többé válni. Lopott, kopottas ruhában sétáltam be a gazdagok közé, reménykedve, hogy köztük megtalálom a megváltást. Én voltam az egyetlen túlélő aznap. Lzzy vére tartott életbe.  Ő ölt meg, majd támasztott fel. Mikor azonban visszatértem, már nem az voltam, akit ismertél.
Lassan, de biztosan szakadtam el a korábbi életemtől és tőled. Lázasan kutattam teremtőm után, hátrahagyva téged. Addigra azonban te magad sem voltál már halandó. Egy boszorkányt kértél segítségül, hogy keresse meg a démont, aki elvett tőled, s ugyan ez a boszorkány adta tudtodra, hogy féltestvérek vagyunk. Ez azonban csak még inkább bosszúra késztetett, felszította a haragod. Dühös voltál Lzzy-re és rám, hogy olyan könnyen hátra hagytalak téged. Te jobban szerettél engem, mint én, de ennél többet érdemeltél volna.  Mikor Lzzy helyett Sebastian-t találtad meg, nem volt kérdés hogyan is döntesz. Hagytad, hogy átváltoztasson, megadtál volna azért bármit, hogy olyanná tegyen, mint a nőt, aki elvett tőled. Meglett mindened, hogy azt tehesd, amit csak akarsz, és egyedül sem kellett, Sebastian ugyanúgy vágyott a bosszúra, mint te.

//A PB-t szeretném, ha maradna, a név változatható, ha nem tetszik, a családnév pedig rád van bízva Smile Gyere hamar!  40 //

Vissza az elejére Go down
 

Elenaor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3