Share | 
A topik címe: Helena Lucrezia Torres

avatar
Vendég



A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 27, 2017 2:08 am
Ugrás egy másik oldalra

Helena Lucrezia Torres
● ● nomen est omen ● ●

45 év (23)

Miss tick tock boom

Mystic falls

Eiza Gonzalez

Vámpír

Hel

Pszichiáter

a karakterem keresett-saját


Születési idő, hely  1972. szeptember 5., Portland, Oregon
Első átváltozás   1994.
Család  Boszorkány család varázstalan gyermekeként láttam meg a napvilágot. Hát, igen, elég nagy szívás. Az apám  ereje ugyan igazán elenyésző, a semminél mégis több. A családi bizniszt főként az anyám és az ikerhúgom tartják fent, előszeretettel hangoztatván, mennyire jó dolog a mágia, és milyen áldottak vagyunk, hogy részesei lehetünk. Mármint, ők. Én természetesen kimaradtam a körből, és nem csak a varázslat terén - egész életemben kívülállónak éreztem magam. Mindennél jobban szerettem a családomat, de csak egyetlen egy ember értett meg igazán: egy srác a szomszédból, aki hasonló dolgokon ment át, mint én. Ugyanazt a sorsot szánta kettőnknek az univerzum, csakhogy neki adott hozzá erőt, hogy kitörhessen belőle. Én viszont kaptam éles körmöket, hogy ha kell, önerőmből vájhassam ki magam a gödörből... És meg is tettem. Kai halála után kitéptem a szüleim szívét.

 

11:16, 1994.

Elment. Száműzték egy világba, ahová nem követhetem. Elvesztettem őt. Vége, mindennek vége.

11:03, 1994.

- Hallottátok, mi történt a szomszédban?
Anya csicsergő, pletykára éhes hangon tette le elénk a frissen sült almás pitét, amire apával egyből éhesen rárepültünk. A húgom, aki anyához hasonlóan imádta a pletykákat, csak kíváncsian szuggerálta őt, míg végül folytatta.
- Az előbb járt itt a rendőrség, holtan találtak négyet a Parker gyerekek közül. Micsoda borzalom! Hogy egy családot egyetlen pillanat alatt ekkora veszteség érjen! Ráadásul pont a szomszédunkban!
Megakadt a falat a torkomon, apa pedig egyből visszatette a tányérra a süteményt. Húgom jelentőségteljes, döbbent pillantása szinte égetett, de csak azért sem néztem rá.
- Hogyan? Négyet? De hát hogyan történhetett ilyesmi? - kérdezte apa hitetlenkedve, és odébb tolta a tányérját, a rajta lévő süteménnyel együtt. Az ilyen hírektől folyton elment az étvágya. Én viszont nyugodtan falatoztam tovább, csak az ikertestvérem szűnni nem akaró, égető tekintete idegesített egyre inkább.
- Állítólag tűz ütött ki, a gyerekek bent ragadtak, valami robbant is, vagy égve maradt... - magyarázta anya a tragédiától egészen belelkesülve, mohón kalimpálva. Hiszen olyan unalmas kisváros a miénk, itt soha nem történik semmi érdekes... Legalábbis az olyanok számára, akik csukott szemmel élik az életüket, elszigetelve magukat mindentől és mindenkitől.
A húgom váratlanul megszólalt, magára vonva mindhármunk figyelmét.
- Te nem tudsz erről valamit, Hel?
Előbb minden tekintet rá, majd rám szegeződött. Éreztem, hogy az arcom égni kezdett a haragtól, és valószínűleg a pillantás, amit rávillantottam, túlment a keresztény neveltetést kapott családom által húzott határokon, mert a húgom arcán félelem suhant át, apánk pedig hátrébb hőkölt. Csak anya kapott észbe időben, és amint érezte, hogy megfagy körülöttünk a levegő, újból csacsogni kezdett.
- Tényleg, Hel drágám, te olyan sokat játszottál az egyikükkel. A legidősebbel. Folyton odakint csavarogtatok. Nem mondott semmit?
Bekaptam az utolsó falat süteményt és szórakozottan elnyammogtam rajta. Nem siettem a válasszal, nem akartam kimutatni előttük az idegességemet.
- Hogy mondhatott volna bármit is, ha mindez alig pár órája történt? - vetettem oda flegmán, és a húgom fürkésző pillantásától kísérve felkeltem az asztaltól. - Ha most megbocsátotok...
Azzal sarkon fordultam és méltóságteljesen kisétáltam a konyhából. Ott aztán futni kezdtem, a szúnyogháló halkan becsapódott mögöttem, ahogy átszeltem az udvart. Tudtam, hogy Kai nem lesz otthon, ezért az utcánk mögötti, elhagyatott fészerhez rohantam, gyerekkori játékaink legfőbb színhelyéhez. Valami mégis azt súgta, túl késő lesz, mire odaérek...

06:09, 1994.

- Elégetni őket? Teljesen elment az eszed?!
A mellkasának estem. Az átváltozás óta nehezen bírtam az indulataimmal, így dühömben püfölni kezdtem a mellkasát, de ő csak nevetett. Egy darabig még tűrte, hogy ütlegeljem, aztán megragadta a csuklómat és az oldalamhoz szorította őket.
- Miért, mi mást kéne tennünk? Hagyjuk, hogy felfedezzék a nyomaidat?
- De ők még...! Ketten még...!
Könnyek csípték a szememet. Nem akartam ezt, soha nem akartam ilyenné válni. Azt hittem, alapvetően jó ember vagyok, akiben a gonoszság csak egy hangyányi, sötét folt. De tévedtem. Rohadtam belülről, és ahogy egyre idősebb lettem, a fertő is úgy növekedett bennem, míg végül kiirtott belőlem minden emberit. A maradék jóságot pedig Kai tőre döfte ketté, és nem maradt más, csak sötétség. Őszintén szerettem ezt az új énemet, ahogyan őt is, most mégis megrémisztett, hová jutottunk. Én azokkal a gyerekekkel együtt nőttem fel, még ha csak távolról figyeltem is őket, de láttam, hogyan teszik meg az első lépéseket, és most... Miattam...
Nem bántam meg, amit tettünk, de azt hittem, sokkal jobban fogom érezni majd magam utána. Hiszen én döntöttem úgy, hogy segítek Kainak a küldetésében, én akartam hasznára lenni. De nem én döntöttem úgy, hogy szörnyeteggé változom érte... Csak bámultam az előttünk heverő testeket, a két mozdulatlanná dermedt, parányi alakot, és a másik kettőt, kiknek rekedt, vérbe fúló hörgése betöltötte a levegőt. Figyeltem, a lány hogyan próbálja elszorítani a nyakából ömlő vért, és azon kaptam magam, hogy szánalmat érzek, semmi mást. Felfordult a gyomrom a látványtól, szívem mélyéről megvetettem mind a négyet, és különös kárörvendés járt át, ahogy az agóniájukat figyeltem. Tönkre tették őt, kitagadták, csak mert másnak született. Ismerem az érzést. Hát most mi is tönkretesszük őket.
- Ó, igen... Szeretem, amikor így nézel... - hallottam a hangját a hátam mögül, éreztem a közelségét, izmos mellkasát, ahogy a hátamnak feszült, borzongató leheletét a nyakamon. Karjai lassan körbefontak, belevesztem az ölelésébe. Valami hideget éreztem a kezemben, és ahogy lepillantottam, egy öngyújtót pillantottam meg, amit lágyan a tenyerembe csúsztatott. - Tiéd lehet a megtiszteltetés.
Könnyeim lecsurogtak az arcomon, ahogy rászorítottam a kis eszközre. Figyeltem, hogyan gyullad fel az apró lángocska az ujjaim közt, gyönyörködtem narancsos fényében, és ahogy elvesztem remegő táncát figyelve, kéjes mosoly áradt szét az arcomon. Egy elegáns mozdulattal a testek felé hajítottam a gyújtót, aztán már csak azt éreztem, hogy Kai szorosabbra fonja körülöttem a karjait, és hagytam, hogy magával rántson, ki a házból.

05:31, 1994.

Sosem éreztem még ehhez fogható éhséget. A testem reszketett, rázott a hideg, mintha lázas lennék. A gyomromat elemi, ősi vágy marta, a vér iránti megrögzött szenvedély. Homályosan láttam mindent, eltompultak a hangok, csak az járt a fejemben, hogy innom kell, muszáj innom. Fogalmam sem volt, hol vagyok, vagy mi történik velem, annyit éreztem csak, hogy a földön ülök. Aztán megláttam őt, ahogy fölém térdelt, és megéreztem a vére semmihez sem fogható, édes aromáját. Egy tőrt tartott a kezében, olyan eleganciával húzta végig az alkarján, hogy a gyomrom is beleremegett, éreztem ezernyi pillangó verdesését. Az ajkamhoz emelte a csuklóját, én pedig semmihez nem fogható szeretettel nyaltam le róla a vért. Mire azonban belemélyeszthettem volna a szemfogamat, elrántotta a kezét. A tőr felsértette a tenyerét, és az előbuggyanó vére, úgy éreztem, lassan az őrületbe kerget. Megvadult fenevadként estem neki, de egyetlen durva mozdulattal a padlóhoz szegezett, így csak tehetetlenül reszkettem alatta, és jámboran tűrtem, hogy ismét a számhoz emelje a kezét. Lenyaltam a tenyeréről a vért, és ahogy elhúzódott tőlem, a sírás fojtogatni kezdte a torkomat.
- Ez nem elég... Kai, nem bírom...! Kérek még! Könyörgök, adj még!
Ő azonban csak sunyi mosollyal felkelt a földről. Ekkor láttam, hogy nem vagyunk egyedül. Mögötte, a fal mentén, négy megkötözött test hevert. Ismerős szempárok meredtek rám riadtan, de képtelen voltam felfogni ennek a jelentését. Csak arra tudtam gondolni, hogy kiszakad a gyomrom, ha nem ihatok.
Kai a testvéreihez lépett, valami bugyuta mondókával kiválasztotta az egyiküket. Megragadta és elém lökte a padlón. Először értetlenül meredtem rá, aztán tagadólag megráztam a fejem, mire ő egyetlen hideg, számító mozdulattal a testvére vállába döfte a kést. A vér mámorító, bódító illata marta a torkomat. A következő, amire emlékszem, hogy oldalra rántom a gyerek fejét, és szemfogaim végre elmerülnek a vénájában. Sosem felejtem el azt az ízt...

03:17, 1994.

Nem is tudom, mi fájt jobban. A szívembe mélyesztett tőr okozta jeges, bénító fájdalom, vagy hogy az tartott a karjaiban, akit mindennél jobban szerettem a világon. Ahogy a könnyek ellepték a szememet és döbbenten farkasszemet néztünk egymással, megforgatta a húsomban a tőrt. Fájdalmas, tompa nyögés szakadt fel belőlem, és a sós cseppek lecsorogtak az arcomon. Összeestem, de nem hagyta, hogy a földre boruljak. Elkapott, már-már tőle szokatlan gyengédséggel fektetett le, becézett, suttogott, cirógatott, hol mélyebbre döfve a tőrt, hol tovább forgatva. A fájdalom szinte elevenen felzabált, mégis csak arra tudtam gondolni, hogy tehetett ilyet velem?
Nos, végül is nem baj. Semmi gond. Annyira szeretem, hogy ha úgy kívánja, meg is halnék érte, én magam mondtam. Én magam mondtam, most mégis váratlanul ért. Nem gondoltam, hogy épp most, épp így... De hát senki sem készülhet fel előre a halálra, nem igaz? Ha ő ezt kívánja, itt és most meghalok. Csak egyetlen dolgot reméltem: a halálom hasznára válik majd. Származzon belőle valami jó dolog, valami olyasmi, amit soha, de soha nem felejt el! Mert ha örökké emlékezni fog rá, az pont olyan, mintha tovább élhetne egy kis részem benne.
Ez minden, amire vágytam.

03:14, 1994.

- Mondd csak, meghalnál értem?
Nem értettem elsőre a kérdést, de szórakozott, fürkésző tekintetét látva egyből bólintottam.
- Igen!
- Hmm, ez így túl egyszerű... Na és mondd, élnél is értem?
Nagyot dobbant a szívem a kérdés hallatán. Arcomon bohókás mosoly jelent meg, és az előbbinél is magabiztosabban feleltem:
- Igen!

01:45, 1994.

- Min vesztetek össze?
Nem feleltem, csak konokul bámultam a csészét magam előtt. Azért jöttem át hozzá, mert azt írta, vészhelyzet van. Attól féltem, romlott az állapota, vagy felmerült valami kérdés a családjával kapcsolatban, amihez szüksége lenne egy szakértő véleményére, tanácsára, támogatására. Ehelyett megint nálam és a panaszkodásnál kötöttünk ki.
- Igyál - Közelebb tolta hozzám a csészét, mire én undorodva beleszagoltam. Furcsa illata és íze volt, de Kai mosolya pillangók hadát keltette életre a gyomromban, ezért nem törődtem vele, csak felhörpintettem.

00:00, 1994.

- Elárulhatok neked egy titkot?
Közelebb fészkeltem a húgomhoz, hogy a karunk összeérjen, és a vállára hajtottam a fejem. Éreztem az illatát, amely annyiszor álomba ringatott nyugtalan éjszakákon. Nem csak egyszerűen a testvérem volt, hanem az ikertestvérem; a szívünk néhány perc híján majdnem egyszerre vert.
- Bármit - Körém fonta a karjait, puha, meleg ölelésébe zárva. Sehol nem éreztem olyan jól magam, mint mellette. Tudtam, hogy ő az egyetlen, aki feltétel nélkül elfogad és megért, bármi is történjék. A füléhez hajoltam, elég közel ahhoz, hogy suttogásnál is halkabban, szinte tátogva formálhassam a szavakat.
- Az övé vagyok...

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤



A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Vas. Aug. 27, 2017 5:04 pm
Ugrás egy másik oldalra

Gratulálunk, elfogadva!
● ● üdvözlünk a diariesfrpg oldalán! ● ●

Kedves Helena! Smile

Először is, engedd meg, hogy megemlítsem, mennyire gyönyörű arcod és neved van: a kettő tökéletesen összeillik, rögtön Szép Heléna jutott rólad eszembe, mert bár érted nem indítottak háborút, de elég szépen belecsöppentél egy viszály kellős közepébe. Hogy a jó vagy rossz oldalon állsz-e? Hát, igazából ezt a lapod végére sem sikerült eldöntenem. Very Happy

Miért? Eszedbe se jusson olyasmi, hogy esetleg nem tetszett, amit alkottál! Éppen ellenkezőleg, tökéletes írás, nagyon érzékletes, minden egyes rezzenésed megjelent előttem, kitártad az érzelmeidet, azt, hogy mi játszódott le benned és egyszerűen félelmetesen jó volt látni, hogyan váltál Kai befolyásától (mert azért elég nagy része volt benne) egy egyszerű lányból igazi függővé, akit nem éltet más, mint az általa szeretett férfi csillogó szeme. Mondanám, hogy vigyázz magadra, de ehhez már valószínűleg késő. A szerelmed megfertőzött és kíváncsi vagyok arra, vajon teljesen magával ránt-e a sötétségbe vagy néha-néha fel fog bukkanni benned az a jóság, ami te magad is emlegettél? Izgalmas életed van neked, azt meg kell hagyni. Very Happy 40

Menj, foglald le az arcod, aztán irány a játéktér, nem is tartalak fel tovább! Jó szórakozást kívánok! 40


Vissza az elejére Go down
 

Helena Lucrezia Torres

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Vámpírok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szer. Márc. 21, 2018 12:18 pm
Hétf. Márc. 19, 2018 11:19 pm
Hétf. Márc. 19, 2018 4:28 pm




Álarc nélkül
- itt vagyunk -





Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3