Share | 

avatar
Tartózkodási hely :
New Orleans
Humor :
SzőrösA poszt írója Dorothy Godbert
Elküldésének ideje Csüt. Okt. 05, 2017 9:50 pm
Ugrás egy másik oldalra

Dorothy Emma Godbert
● ● nomen est omen ● ●

15 egész évet tudhatok magam mögött

Carrots  

New Orleans

Madeline Ford

Vérfarkas

Dottie, Dot

Éltanuló, apu virágszála
anyu  kicsikéje, Ellie szekálója

a karakterem keresett


Születési idő, hely   2021.09.21.
Első átváltozás   2036.07.17.
Család   Ha valóban meg szeretnél minket ismerni, az első dolog, amit meg kell jegyezned az, hogy mi Godbertek harcosok vagyunk. Sosem adjuk fel, legyen szó bármilyen megpróbáltatásról is. Bizony-bizony. Az összetartás és a mélyről fakadó szeretet tart össze minket, azaz csupa olyan tulajdonság, amit ezen a világon senki sem tud tőlünk elvenni.
Anyu az az ember, akit nem lehet puszta szavakkal leírni. Ahhoz, hogy valaki el tudja képzelni, meg kell ismernie. A bájos külsőjétől kezdve, a szívmelengető mosolyán át, a nyugtatóan bársonyhangján keresztül, egyenesen az értés belbecséig ő a leges legtökéletesebb nő az egész mindenségben. Még úgy is, hogy szigorúbb apunál. Nem hiába ő a mindenkori elsőszámú példaképem, és ha egy nap legalább fele annyira ügyes lehetnék, mint ő, bizonyára boldog lennék.
Ami a kapcsolatunkat illeti, nem fogom tagadni, hogy időnként vitázunk. De azt hiszem, ez érthető, hisz néha elszalad velem a ló, és ha azokban az esetekben anya nem kapja el a kantárszárat, nagy baj is lehet. És egyébként is, még így sem veszekszünk annyit, mint például a barátnőim és az anyukáik.  
Apu anyu teljes ellentéte. Nem csak azért, mert külseje olyasfajta erőt sugároz a külvilág felé, ami egyesek számára nem véletlenül riogató, hanem azért is, mert valamivel engedékenyebb, mint anyu. De ez semmiképp sem jelenti azt is, hogy puhány, a viselkedése mindössze azt bizonyítja, hogy mindent meg szeretne nekünk adni. És ki hibáztathatja a társadalmunk elfogadott sztereotípiájának tudatában, hogy a férfiaknak kell megteremtenie a család jólétét.
Tudjátok, van az a rettenetesen klisés apa-lánya kapcsolat, amitől az embernek nevetnie kell, de közben ijesztően nagyon vágyik is rá? Na, nekünk apuval pont ilyen a viszonyunk és minden egyes percét imádom. Még akkor is, ha néha megkapom ismerősöktől, hogy apuci pici lánya vagyok. Na és?
Minden családban van egy feketebárány, és hogy a forgatókönyv szerint folytassam, az enyémbe is került egy. Azaz sokan, mint külső szemlélők így vélik. És noha sosem jegyzem meg, nem nézem jó szemmel, ha jöttmentek pocskondiázni merik a bátyámat. A természete valóban nem könnyű, és néha én is a falat kaparnám tőle, de mégiscsak hozzám tartozik és a világ összes kincséért sem cserélném le. Még akkor is, ha nem vagyok biztos abban, hogy fordított esetben ő is így járna el.
Olyanok vagyunk, mint Tom és Jerry: az idő nagy részében „kergetjük’ egymást, de szeretjük egymást. Még akkor is, ha Ellie nem vallja be.

Külön nem említeném meg minden tagot, de apunak van egy örökölt falkája, amit szintén idesorolnék. Tudom, hogy Ellie nem szereti őket, de nem értem, hogy miért. Talán azért, mert fél attól, amitől én is halálosan rettegtem: hogy egy nap egy leszek közülük.

 

Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged.
A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt.
Mint látod viszont, jó ideje nem szerepel az előtörténetben a jellem rész, így az előtörténetedet kell ellátnod olyan részekkel, amely elárulja, milyen is vagy ott, a felszín alatt.
Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá!

Vissza az elejére Go down
 

Dorothy Godbert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Dorothy Yates

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Jövevények
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3