Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 04, 2017 5:13 pm
Ugrás egy másik oldalra

Csodaszép neved
● ● nomen est omen ● ●

kor 20-25 év

faj ember (akár vérfarkas génekkel)

Szerepkör húgom

play by Taylor Marie Hill

foglalkozás tanuló/modell

várja én, én, én  31

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Tizenkét éves lehettél, mikor a szüleink először meséltek neked rólam, de talán akkor nem is fordítottál túl nagy figyelmet a történetemre. Annyit fogtál fel az egészből, hogy egykor volt egy nővéred, aki ma már nincs. De ahogy szépen felcseperedtél, egyre több minden kezdett érdekelni velem kapcsolatban. Habár a történetem túlságosan rövid volt és tragikus, újra s újra elmondattad a szüleinkkel. Mikor a kamasz, lázadó korszakodat élted, nem is beszéltél velük, annyira haragudtál rájuk, amiért egykoron feladták a keresésemet. Amikor rájöttél, hogy ezt miattad tették, szinte meggyűlölted magad. Hosszú folyamat volt, míg meg tudtál bocsátani magadnak, noha a szüleink soha, egy percig sem nehezteltek rád emiatt. Őszintén boldogok voltak, amiért még egy kislány érkezett a családba, még akkor is, ha ezzel engem el kellett engedniük.
Több nyáron keresztül dolgoztál a kórház recepcióján, aminek köszönhetően olyan régi iratokhoz is hozzáférésed akadt, amilyenekről még csak álmodni sem mertél. Így könnyedén visszakerested a születési anyakönyvi kivonatomat is, amit aztán le is másoltál magadnak. Tulajdonképpen minden, amit rólam tudsz egy cipős dobozban lapul a szekrényedben, amit persze rejtegetsz a szüleink elől. Nem akarod, hogy rájöjjenek, feltett szándékod megtalálni engem. Mert ugyanis te hiszel abban, hogy valahol a világban ott vagyok én is. És még csak nem is tévedsz sokat, sőt...
Időközben én is megtudtam, hogy az igazi családom Mystic Falls-ból származik, ezért az első adandó alkalommal szedtem a sátorfámat és oda is költöztem. Ennek még csak pár napja ugyan, de alig várom, hogy összefussunk és véletlenek sorozataként valahogy fény derüljön arra, hogy testvérek vagyunk. Mert hidd el, semmire sem vágyom jobban, mint arra, hogy veletek lehessek, újra.

◈◈◈

A név teljesen szabadon alakítható, hisz révén annak, engem csecsemőkoromban elraboltak és mások neveltek fel, még a vezetéknevünk sem egyezik. Foglalkozásának én vagy tanulót vagy szárnyait éppen bontogatni kezdő modellt képzeltem el, de ha nem tetszik, egyezkedhetünk róla. Ahogy a pb is lehet alku tárgya. Igaz, én nagyon szeretném Taylor-t, de ha csak ez tart vissza a karakter megalkotásában, akkor zúdítsd rám a javaslataidat!
Jellemileg egyébként egy barátságos, álmodozó lánynak képzeltem, de nem baj, ha vagány, céltudatos és akaratos. A lényeg, hogy ne egy üresfejű cicababa legyen, se egy gonosz, számító, manipulatív nőszemély.
Szeretném, ha olyan vállalná el, aki nem tűnik el szó nélkül, úgyhogy ha ezt nem tudod garantálni, akkor légy szíves ne regisztrálj be vele.
Viszont ha megtetszik a karakter, aktív is tudsz lenni vele (nem várok napi reagokat), akkor gyere és vágj hozzám egy pm-et! Én már nagyon várlak, remélem hamar meg is érkezel!
 41

Vissza az elejére Go down
 

My sister

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3