Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 18, 2012 1:21 pm
Ugrás egy másik oldalra


Jasper Thomas

Stafford


Alapadatok

Teljes név: Jasper Thomas Stafford
Születési idő: 1560. Szeptember. 25
Becenév: Nem szereti ha becézik.
Kor: 452
Faj: Vámpír
Avatar: Louis Hunter (vagy ha van más avi ötletetek akkor egyezkedő vagyok .Very Happy)

Jellemzés

Személyiség: Egy önző nagyképű és bunkó ember. Mindent magának akar, és bármilyen célt tűz ki maga elé azt tűzön vízen át véghez viszi még ha ezért másokon is kell átgázolnia. (tipikusan olyan mint én Razz ) A kétszínűség mestere. Ha úgy tartja kedve akkor kedves, és előveszi a jó modorát, de ez csak álca mert belülről egy hideg érzéktelen tahó.
Külső: Szőke haj, kék szemek kidolgozott, de mégsem túlzásba vitt alkata van. Tipikus szépfiú, és ezt ki is használja a maga perverz és nagyravágyó módján.

Előtörténet

1560-ban született egy jómódú nemesi családban. Fiatal kora óta egy önző és végtelenül gonosz ember volt. A szülei ennek ellenére is szerették. Talán azért is mert ők sem voltak különbek. Talán miattuk lett ilyen. Kitudja?
23 éves korában vált vámpírrá, amivel csak a rossz tulajdonságai fokozódtak. Szülei halála után sajátos rémuralomba kezdett és nőket vitt a sírba. Beteges módon gyűjtötte a neki íródott szerelmes leveleket amelyek az áldozataitól voltak. Mesterien csavarta az ujjai köré a nőket. Tipikus példa arra, hogy nem minden a külső kisugárzás ha a belső egy rideg szívet takar.
Hosszú évek/évszázadok múlva ismerkedett csak meg velem. Jobban mondva először a szüleimmel, akikkel egyességet kötött, hogy hozzá kell mennem, ha akarom ha nem. Miért is érdekelte volna pont őt, hogy mit érzek amikor világ életében csak játszott a nőkkel?
A házasság megkötése után bukkantam rá az áldozataitól kapott leveleire. El akartam menni, de ő pont akkor bukkant fel és olyanná tett mint ő maga.
Utána pedig köddé vállt. Évszázadokon keresztül járta a világot és lépten nyomon vér tapadt a kezéhez. Próbált megtalálni engem sikertelenül, be akarta végezni a szüleim akaratát, amiről én még csak nem is tudtam. A szüleim még a házasság előtt tudták, hogy Jasper vámpír, azt akarták, hogy megöljön vagy tönkretegye az életemet, de ezt nem tudta véghezvinni mert ha csak egy halovány szikráját is az érzelmeknek, de táplált irántam.
De most Mystic Falls-ba tévedt annak reményében, hogy itt huzamosabb ideig marad, de arról fogalma sincs, hogy én is itt vagyok.


UI: Örülnék ha minél hamarabb a szárnyai alá fogadná valaki Jaspert mert jelentős karakter lenne itt a számomra, és sok lehetőséget látok benne. Smile
Vissza az elejére Go down
 

Jasper T. Stafford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 1 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3