Share | 

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Tartózkodási hely :
new orleans is my home ★ ☆
Hobbi & foglalkozás :
fighting for equality ★ ☆
Humor :
are you insane like me? ★ ☆A poszt írója Faye Charpentier
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 11, 2017 6:58 pm
Ugrás egy másik oldalra

Celine Charpentier
● ● nomen est omen ● ●

kor 52 év

faj vérfarkas

Szerepkör anya

play by cate blanchett

foglalkozás tanár

várja a lányaid biztosan, és Kevin-ről se feledkezzünk meg

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Én örülnék a legjobban, ha úton-útfélen azzal dicsekedhetnék, milyen jó kapcsolatunk van! Igaz, együtt jártunk vásárolni, megtanítottál főzni és minden karácsony előtti este sütit sütöttünk, de sajnos hozzá kell tennem, hogy egy maximalista hajcsár simán elbújhatna mögötted. Az a nő vagy, akit mindenki irigyel: tökéletes, mindig tip-top, az összes hajszálad a helyén, jeget olvasztó ezer wattos mosollyal villogsz és mindenben helyt állsz, amibe belekezdesz, sőt, a legjobb vagy benne! Mióta az eszemet tudom olyan akarok lenni, mint te, ám mivel folyamatosan azt éreztetted velem, hogy soha nem leszek elég jó, inkább elengedtem a rád hasonlítás vágyát és csak a szívem mélyén fájlalom, hogy képtelen vagyok megfelelni neked.
Folyamatosan pörögsz, teszed a dolgod, sőt, abban is intézkedsz, amit nem neked kellene megcsinálnod. Akkor is megszólalsz, ha nem kérik a véleményedet, viszont azoknak, akik nem ismernek eléggé túlságosan tündéri vagy ahhoz, hogy a segítő szándékodat kötekedésnek vegyék. Az ember nagyon sokáig szeretnek, aztán rájönnek, hogy jobb veled nem ujjat húzni, mert akkor is érvényesíted az akaratodat, ha másoknak nem tetszik az álláspontod. A meghunyászkodás nem a te stílusod, soha nem vallanád be, hogy azért öltöd magadra a magabiztosság megtörhetetlen álcáját, mert egy bizonytalan kislány lakozik benned, aki szeretne megfelelni, szuper lenni a saját élete vezetésében és leginkább abban bizonytalan, hogy megadta-e a tőle telhető legtöbbet a gyerekeinek és jó anya volt-e.
Persze, Hannah-val máshogy viselkedsz. A kisebbik lányodat látszólag is imádod, benne megláttad azt a jót, szépséget, kedvességet, amit szerintem bennem nem. Rá azután is vigyáztál, figyeltél, hogy apával elhagytátok a várost. Mai napig bízom benne, hogy ugyanúgy szeretsz minket, csak Hannah természete kedvesebb, egyszerűbb és nem annyira a tiédhez hasonló, mint az enyém, ezért könnyebb kifejezned neki az érzéseidet. Irigykedve, már-már forrongva figyeltelek titeket és a kettősötöket körülölelő szeretetet. A testvéremmel nagyon szép gyerekkorunk volt, mindent megkaptunk, foglalkoztál is velünk, csak... másképpen. Hannah volt a babád, a kincsed, míg én, az elsőszülötted, a tökéletességed igényének prototípusa. Valljuk be, az utóbbi szerepbe bele lehet fáradni.
Hogy miért jöttél vissza? Egy baleset következtében majdnem egy éve váltottad ki az átkodat: az iskolád közelében egy kereszteződésben hirtelen lelépett a járdáról az egyik tanítványod és hiába tapostál a fékbe, Grace belehalt a sérüléseibe. Kezdesz hozzászokni az átváltozásokhoz, de azt is pontosan tudod, hogy ezt a létformát nem neked találták ki. Apát New York-ban hagytad, Hannah biztatására jöttél vissza New Orleans-ba és reméled, hogy nem teszem ki azonnal a szűrödet és segítünk neked.

// A pb légyszíves maradjon (de ha van más hasonló kaliberű ötleted, akkor megbeszéljük)! Van még egy-két infó, amit szívesen megosztok az anyukámról, de ez igazából egy kis kiegészítés az érzelmi kapcsolatunkra vonatkozóan, semmi extra. A Hannah-val való viszonyáról és a Kevin-hez fűződő száláról az érintetteknél lehet érdeklődni, persze vállalom a közvetítő szerepét. Razz Nagyon várom/várjuk, összetett női karakterről van szó, viszont ezt úgyis kivesézzük, ha megérkeztél. Gyere gyorsan! 40

Vissza az elejére Go down
 

Celine Charpentier

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3