Share | 

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Tartózkodási hely :
new orleans is my home ★ ☆
Hobbi & foglalkozás :
fighting for equality ★ ☆
Humor :
are you insane like me? ★ ☆A poszt írója Faye Charpentier
Elküldésének ideje Csüt. 15 Feb. 2018 - 16:30
Ugrás egy másik oldalra

Elkelt karakter!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 26 Nov. 2017 - 19:26
Ugrás egy másik oldalra

... Byrne
● ● nomen est omen ● ●

kor 140-143

faj boszorkány volt, jelenleg vámpír, később talán vámpírboszorkány

Szerepkör nővér, ellenség

play by Charlize Theron, Eva Green, Rebecca Mader

foglalkozás rád bízom

várja én biztosan, de nagyon! :3

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Utoljára pár évvel ezelőtt találkoztunk, előtte pedig, ki tudja már, de... oh, nagyon is jól ismersz, hiszen együtt nőttünk fel. És, bár testvérek vagyunk, ennél különbözőbbek nem is lehetnénk: te finom vagy, nőies, kifinomult - én pedig vehemens, kiszámíthatatlan, erőteljes és lobbanékony. Olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz. Ennek ellenére jól kijöttünk egymással, szerettük egymást, ahogyan az testvérekhez méltó.
Viszont az anyánk téged jobban szeretett - mondhatnánk azt is, hogy okkal -, tőlem pedig rettegett, így elválasztott minket egymástól, és ledönthetetlennek tetsző falakat emelt közénk. Veled foglalkozott, téged tanított, és eközben mintegy átmosta az agyadat: te is ismered a jóslatot, miszerint a kistestvér fog végezni anyánkkal, aki ugyebár én vagyok.
Tiszteled-, szereted-, sőt, valósággal isteníted az anyánkat, és sokat köszönhetsz neki, mert rengeteg dologra - bűbájokra, ártásokra, rontásokra - megtanított és mindig számíthattál rá. És ő is rád.
A kapcsolatotok erős - legalábbis látszólag. Azt ugyan csak az anyánk tudja, te nem látod, nem akarod észrevenni, én pedig maximum csak sejthetem, hogy kihasznál téged, és az erődet. Te vagy a legnagyobb bizalmasa, a legerősebb katonája, a leghűbb csatlósa mindközül. Nagy tisztelet övez a kovenjében téged is, és nyilván te vagy a képzeletbeli trónus várományosa is, a koven örökösnője.
Pár évvel ezelőtt, amikor megöltétek a férjemet és a fiamat, én cserébe megöltelek téged, annak reményében, hogy, ha az anyám túléli a tüzet, amit okoztam, majd nagyon-nagyon fájni fog neki, hogy végeztem veled, hogy meghaltál. Számítottam rá, hogy anyám túléli, mert olyan, mint egy rohadt csótány, de arra nem, hogy te is. Anyánk ugyanis vámpírvérrel itatott, így lehetséges az, hogy mégis visszatértél - vámpírként.
Nem vagy kevésbé veszélyes, és most már téged is fűt a bosszúvágy, nem csak a bizonyítani akarás, a hűség, anyánk felé, ugyanis imádtad a boszorkánylét minden egyes momentumát - én pedig elvettem tőled.

// Ennyit érdemes tudni a karakterről első sorban, az et-m olvasása erősen ajánlott, mivel ott jobban ki vannak fejtve egyes, apróbb-cseprőbb részletek.
A hölgyemény jelenleg vámpír, viszont én nem vagyok ellene, hogy később vámpírboszorkány legyen belőle - annyi kikötésem van ezzel kapcsolatban, hogy ne a lányok anyja változtassa át.
Apropó, a kedves mama... tényleg, komolyan, és biztosan meg fogja ölni a vén banyát Nazira - a kistestvér - az egyik közös játékunk során, ahogyan az a jóslatban is elhangzott:DDDD Szóval NJK-ként kezelendő-, nem meghirdethető a nőszemély, szabadon mozgatható, irányítható, csak ne legyen ooc, mert van már egy - ugyan csak nagy vonalakban - kialakított jelleme, egyfajta őrült észjárása, családi háttere, amihez tartani kellene magunkat. Köszi, előre is^^

A karakter vezetékneve kötött, a keresztneve szabadon választható, annyi kérésem volna, hogy valami klasszikus legyen, az Elizabeth-hez hasonlóan. A pb-k szerintem egytől-egyig csodálatosak; Rebecca a közös gifek, képek miatt extrán király lenne, de egyeztetés után változtatható, egyikükhöz sem ragaszkodom foggal-körömmel.

Azt hiszem, egyelőre, itt és most ennyi, de pm-ben elérhető vagyok, kérés, kérdés, óhaj, sóhaj jöhet, egyeztessünk a továbbiakról, ötleteket, javaslatokat szívesen fogadok.
Nagyon-nagyon várom, hogy megérkezzen, és pokollá tegyük egymás életét! 31
Vissza az elejére Go down
 

the byrne witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Genevieve Δ witch from hell
» Nini-Well, a tévelygők és megtérők városa

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. 14 Okt. 2018 - 8:53
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd 23 Jún. 2015 - 22:38-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3