Share | 
A topik címe: How did you do that? - Darius & Jade

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 07, 2017 9:05 pm
Ugrás egy másik oldalra

Jade & Darius
[You must be registered and logged in to see this image.]

Szerettem régen a háborúkat. Mikor még tökösek voltak az emberek és szemtől szemben ölték meg egymást. Ma már … ez is más. Bombákat dobálnak és pisztolyokkal lövöldöznek. Nincs már ebben semmi szórakoztató, és bár a fegyvereikkel nem ártanak nekem, egy rohadt bombát kétlem, hogy túlélnék, és nem vagyok túl kísérletezgetős kedvemben, úgyhogy … inkább keresnék valami biztosabb menedéket. Ehhez persze el kell gáncsolnom néhány szintén menekülő embert, de nem különösebben érdekel egyik sem. Ezek csak angolok … így is elég sok van belőlük, de belőlem nincs másik. Így állunk prioritás terén.
Ennek ellenére mégis egy rohadt gödörben térek magamhoz … csatornában, tökmindegy, a lényeg az, hogy elég gyorsan helyet változtattam, köszönhetően a bombának, ami feltépte a földet alattam. A levegőben szálló portól felköhögöm a vérem, amit ki is köpök, miközben kissé nehezen, de megemelem a rám eső kődarabot, hogy kiszabadítsam az altestemet. Az első szavakra még nem, csak az utánuk lévőkre kapom oldalra a fejemet, érzékelve, hogy … van társaságom.
-Technikailag … tévedsz. – felelek a szavaira, miközben a lábamon átfúródott fémdarabot húztam ki egy erős rántással, majd dobtam félre. – Picsába! – csattantam fel. Halhatatlan vagyok, de fájdalmat még ugyanúgy érzek. Rendbe jön egész hamar, de … nem vagyok ez mazochista típus, legalábbis nem így.
-A lábad meg van még? – a kezeit láttam, a lábait nem. A vérem csodákra képes, de … testrészeket nem növeszt vissza. Ha pedig sokáig kell itt raboskodnom, kénytelen leszek táplálkozni valahogy. Tekintve, hogy több tonna törmelék alá kerültünk, kétlem, hogy olyan közel lenne a kiút, mint szeretném. – Mázlista vagy. Darabokra kellett volna robbannod, hogy aztán a törmelék agyonnyomjon. – csak egy ember, azokat egy kisebb szél is képes megölni. Ő nem, de … egy páran a körülöttünk lévőből szinte biztosan darabokra hullottak a robbanás következtében. Nem lepne meg, ha lenne körülöttünk is néhány végtag, végszükség esetére. – Na persze … még agyonnyomhat. – vontam meg a vállamat, mikor feltápászkodtam, próbálva ráállni a lábamra, amiből nemrég kihúztam a fémdarabot. Még mindig nem teljesen gyógyult meg, de elviselhető. – Elég szarul nézel ki. – mondtam, ahogy végig mértem. A lába nem épp … természetes pózban van, hacsak nem gumiból van, amit erősen kétlek, azt mondanám, hogy még így is szerencsésen járt. Na persze, az emberek esetében még ott van az is, ami belül van.
  :hug: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...A poszt írója Jade J. Barlow
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 30, 2017 9:55 pm
Ugrás egy másik oldalra


 
Darius & Jamie
If I am an angel, paint me with black wings

[You must be registered and logged in to see this image.]
Későre jár, esti vagy már inkább éjszakába fordul az óra ahogy átszaladok a szűk kis utcán, mert megint bombázás tört ki, és a menedékhelyre akarok jutni ahol mindenki más is van ilyenkor. Az utcán többen is szaladnak, gyanítom hasonló célokkal mint én, de a terep már nem túl akadálymentes. Az ágyúzás nyomait megszenvedte már a város, és minden lakója is. Számtalan holttestet láttam, és haldoklót is, akiért még nem jött el a vég, de... akkor inkább haljak meg gyorsan, csak ne szenvedjek! Nem akarom hogy a haláltusám ilyen végtelen hosszúnak tűnjön, és nem akarom hogy az ellenséges katonák ott nevessenek felettem, miközben... Áh, erre még gondolni se akarok.
Felrobajlik megint a föld, és hasra vágódok. Ez van ha az ember a háta mögé néz, és nem az orra elé. Feltápászkodok, és sajgó térdemre és könyökömre ügyet sem vetve kocogok tovább, mert már nincs messze. Csak még egy kicsit, még egy kicsit!
Egy szőke férfit pillantok meg, láthatóan ő is arra felé igyekszik, de nem tulajdonítok neki jelentőséget, sokan mentenénk magunkat ha lehetne. A robajlás egészen közeli, alig kerül el a becsapódás, és ahogy feltöri a földet, előrezuhanok, és csak zuhanok.
Végtelennek tűnik, mire földet érek, pedig biztosan csak pár másodperc lehetett de ahogy fel akarnék kelni éles fájdalom nyilall belém, és kínlódva kiáltok fel hogy nem sikerül. A tagjaim nem engedelmeskednek nekem. Végül egy kis idő után sikerül realizálni a helyzetet hogy egy beomlott csatornába kerültem és alighanem eltört a lábam az esésben és a mellkasomba nyilalló érzésből ítélve, bent sincs minden rendben. Nagy nehezen fordulok oldalra, és észreveszem azt a férfit is, aki tőlem nem messze haladt. Felköhögök, és köpködök egy adat port, meg törmeléket de szerencsére a fogaim nem törtek ki, és a nyelvemre se haraptam, ami legalább enyhe öröm, ebben a nem túl rózsás helyzetben.
- Hé! Életben vagy még? - krákogom neki, mert egyenlőre nem látszik mozdulni és nem látom hogy lélegzik-e. A fájdalom könnyei útban vannak, így szóra szeretném bírni, amíg kicsit össze szedem magam. Szerencsétlen fordulat ez. Megmoccan, határozottan moccan!
- Hála az égnek, legalább nem egy hullával vagyok összezárva - sóhajtok fel kissé megkönnyebbülten, és megpróbálok felülni, hogy valami kiút után nézhessek. Mert annak lennie kell valahol, ugye? Mindig van. Nem lehet hogy itt ragadtam egy kvázi idegennel...

 
[You must be registered and logged in to see this link.] ×[You must be registered and logged in to see this link.]
 
Vissza az elejére Go down
 

How did you do that? - Darius & Jade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Steal [Jade vs A Sárkány]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Hatodik érzék
- minden, ami a szemnek láthatatlan -
 :: Múlt
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Csüt. Dec. 14, 2017 7:00 pm
Csüt. Dec. 14, 2017 6:30 pm
Csüt. Dec. 14, 2017 12:22 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3