Share | 
A topik címe: How did you do that? - Darius & Jade

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...A poszt írója Jade J. Barlow
Elküldésének ideje Kedd Feb. 27, 2018 6:01 pm
Ugrás egy másik oldalra


 
Darius & Jamie
If I am an angel, paint me with black wings

[You must be registered and logged in to see this image.]
Elegem van ebből a háborúzásból, a bombázásból és mindenből amibe meghalhatok. Nem ezért születtem meg, hogy egy másik nép végül elpusztítson, akkor mi értelme lenne a létemnek? Nem hiszem hogy bárkit is érdekelnék, de ne egy irodahelységben döntsenek arról, hogy hány ember halhat meg, és hány élhet. Ki van jó helyen, és ki nincs. A jelek szerint, én most a lehető legrosszabb helyen vagyok, mert nem kerüli el a várost a szerencsétlenség, és látom az embereket futni, hiszen magam is köztük futok egy óvó hely felé, ahol talán átvészelhetjük ezt az időszakot, de végül nem jutok el oda, mert beszakad a talaj, és lezuhanok.
Mint kiderül, ezt nem egyedül tettem, hanem a szőke férfi is így járt, akit láttam az utcán.
- Akkor élsz, legalább nem vagyok egyedül - sóhajtok fel, és felnézve állapítom meg hogy eléggé rosszul jártunk és nem tudom hogy fogunk innen kijutni, már ha kijutunk. Bár azt mondják legyünk optimisták, de most mit reméljek? Hogy kijutok, vagy hogy meghalok?
- Annyira szarul néz ki? Hát ez remek - csüggedek el, ahogy közelebb jön, és olyan furcsa érzésem támad vele kapcsolatban. Valami nem... egész, de fogalmam sincs mi. Ha egy pszichopatával lettem összezárva még így véletlenül is, hát ez... egészen csodálatos lesz.
- De nem most akarok! Nem...így. Egy ostoba háború jelentéktelen veszteségeként - keseredek el, és összeszorítom a szám, ahogy megmozdulok hogy lássam a lábaim. Az egyik mozog, az jó. Fáj, de legalább nem holtsúly.
- Nála mindenképp. Bár te egész könnyen megúsztad, Szőke - pillantok rá kék szemeim szinte vádaskodva nézik. Hogy tudott felállni, holott láttam hogy beleállt valami? Vagy csak rá volt esve? Nem tudom, de mindenesetre eléggé zavaró a társasága, mintha ő nem aggódna kicsit sem a helyzetünk miatt.
- Hogy hogy mennyit? Természetesen szeretnék élni, de ahhoz előbb ki kéne jutnunk innen - sóhajtok fel, ahogy pillantásom rá esik.
- Nem akarom elveszteni a lábam, ha tudsz valamit amivel megmented kérlek, ne tartsd magadba - szólalok meg végül, hiszen nem akarok nyomorék lenni. Pont azért mert... amit ő is elmond. Szerencsétlen élet az, nem is élet igazán, hogy mindenki szánakozva tekint rám, és talán adakozik valamit. Nem, így nem akarok élni, akkor inkább meghalok. Felszegem a fejem, és a határozottságom sokkal jobb lenne ha nem festene könnyeket az arcomra a fájdalom.
- Nem akarok nyomorék lenni, akkor inkább meghalok - ez biztos. Biccentek egyet, hiszen magam is így gondolom, hiszen a nyomorékok többsége belefásul az életbe és a veszteségein keseregve csúszik mélyebbre és mélyebbre. Nem akarok egy lenni közülük.
 
[You must be registered and logged in to see this link.] × remélem tetszik × [You must be registered and logged in to see this link.]
 
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 30, 2017 8:17 pm
Ugrás egy másik oldalra

Jade & Darius
[You must be registered and logged in to see this image.]

Gondolhattam volna, hogy nem éppen ilyenkor a legjobb kirándulni a briteknél. Azonban arra a tököm se gondolt, hogy nem sokkal a megérkezésem után lényegében ostrom alá vesznek egy egész rohadt szigetet. Elég sok mindent képes vagyok túlélni, azonban egy a fejemre dobott bombával nem tennék próbát … tegyen inkább mindenki más, rajtam kívül.
-Élek. Még nélkül. – javítom ki. Ellenben vele, engem a szélfújás nem tud már megölni. Ellenben egy bomba és a beszakadó föld már igencsak pofás próbálkozás, de … nem járt sikerrel. Lassan listát vezethetnék arról, hogy hányféle módon nem sikerült meghalnom. – De már rég meghaltam. – ezt aligha érti, és …ami azt illeti, nem is kell értenie. Őszintén szólva, nem igazán érdekel, hogy mit akar és mit tud felfogni abból, amit mondok. Jó eséllyel ő itt fog megpusztulni, oly mindegy akkor, hogy mi lesz már vele, nem igaz?
-Jó meglátás. – bólintok, ahogy a lába felé nézek, megkerülve a törmelék kupacot, ami ráomlott. – Jobb is, hogy nem látod, még abba halnál bele. – vontam meg a vállamat, nem fejezve ki túl sok … együttérzést. Nem vagyok különösebben érzelgős fajta, az empatikusabb oldalam pedig elhagytam valahol az évszázadok alatt. Halhatatlan vagyok, az ember ilyenkor rájön arra, hogy másokkal foglalkozni olyan, mint széllel szemben hugyozni. Lehet, de nem vezet túl sok jóra.
-Meghalni így is, úgy is megfogsz. – feleltem egyszerűen. Az emberek féltik az életüket, de valójában … nem számít egy kicsit sem az, hogy mikor és hol éri őket az. Az egyetlen dolog, ami számít, hogy mi jön után. – Szerencsésebb vagy, mint … mondjuk ő ott, melletted. – böktem a fejétől nem messze lévő leszakadt láb felé, ami a csatorna vizében úszkált. Akárkié is az a láb, van egy olyan érzésem, hogy többé nem veszi sok hasznát már.
-Helyes. Gyűlölöm a siránkozást. – szó szerint ölni tudok miatta. Soha nem a végtelen türelmemről voltam híres, ez pedig a halhatatlansággal nem változott meg, épp ellenkezőleg.
-Nem érdekel. – rázom meg a fejemet, amikor a nevét említi. Ha Jade akar lenni, legyen Jade. – Szóval … mennyit ér meg neked az, hogy élj, hm? – pillantottam rá kérdőn, ahogy leguggoltam mellé. A lábam még mindig vérzett, de a fájdalom már közel sem volt elég intenzív, hogy akadályozzon a mozgásban. – Ahogy elnézem, lassan kifutsz az időből.   mosolyodtam el, ahogy megnyomtam a törmeléket felülről, ami alá a lába szorult. Ha ez így folytatódik, a lába már szinte biztosan nem fog futni sehova se. – A nyomorékokat senki nem szereti … csak a baj van velük. Vehetsz divatos falábat is mondjuk … de nem úgy nézel ki, mint aki megtehetné. – ha megtehetné, akkor egy bunkerben lett volna, nem pedig az utcán, mikor bombákat dobálnak. A tehetősebbek már rég elbújtak, a szegények pedig futnak, mint patkány a tűz elől. – A csóró nyomorékok a legrosszabbak … - azokkal kistúlzással az anyjuk se foglalkozik. Ha valóban itt ragadtam kitudja imlyen hosszú időre, a kiszáradástól megvéd az is, ha életben van. A lába ehhez nem kell, jelenethet problémát, de … van még egy lába, nem igaz?
  :hug: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...A poszt írója Jade J. Barlow
Elküldésének ideje Kedd Dec. 19, 2017 10:40 pm
Ugrás egy másik oldalra


 
Darius & Jamie
If I am an angel, paint me with black wings

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ez a nap már nem lehet rosszabb ugye? Egyetlen mondattal üzennék a sorsnak. Bzd meg! Ahogy beszakad alattam a csatorna ls lezuhanok, egy két percig azt sem tudom merre vagyok, ki vagyok és miért vagyok még mindig életben. Jobb esetben a törmeléknek agyon kellett volna nyomnia, de úgy tűnik még meghalni se tudok rendesen, és nyöszörögve, sziszegve és könnyezve próbálom betájolni hogy mim van egyben és mim nincs. Az egész testemen végigcikázó fájdalom azonban arra késztet hogy inkább ne moccanjak meg egy ideig.
Inkább az idegenre figyelek, hogy él-e még vagy egy hamarosan oszlani készülő hullával kell a nyomorúságos helyzetemen osztoznom, de szerencsére megmoccan és meg is szólal. Hálaajó...
- Még élsz, szóval nem tévedek. Hacsak nem hallucinálom hogy élsz a fájdalomtól - nyögök fel ahogy megint megpróbálok felemelkedni, és végül nagy nehezen sikerül is, de fárasztó a manőver maga is. A kérdésére biccentek.
- Megvan, de esküdni mernék rá hogy eltörött, legalábbis az egyik biztosan, a másik... az mozog legalább - foglalom össze a helyzetet ahogy tőlem kitelik, és közben meg is mozgatom. Igen, határzottan mozog. Ez jó.
- Mázlista? Ez relatív fogalom, mert jól éppenséggel nem vagyok, és még meghalhatok csak nem a törmelékektől- sóhajtok fel, és hátrasimítom a vállig érő hajam az arcomból.
- Nem mondod? Úgyis érzem magam. Igazából minden fáj, de nem panaszkodom, mert még élek - fújom ki a levegőt. Végigmérem, és valami furcsa. Nem kéne sántítania? Jobban? Vagy véreznie? Nem tudom.
- Jade vagyok amúgy - teszem hozzá, mert mégsem lenne jó ha hé te ott-nak nevezne, és elég rövid a nevem ahhoz hogy megjegyezze.
 
[You must be registered and logged in to see this link.] × remélem tetszik × [You must be registered and logged in to see this link.]
 
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 07, 2017 9:05 pm
Ugrás egy másik oldalra

Jade & Darius
[You must be registered and logged in to see this image.]

Szerettem régen a háborúkat. Mikor még tökösek voltak az emberek és szemtől szemben ölték meg egymást. Ma már … ez is más. Bombákat dobálnak és pisztolyokkal lövöldöznek. Nincs már ebben semmi szórakoztató, és bár a fegyvereikkel nem ártanak nekem, egy rohadt bombát kétlem, hogy túlélnék, és nem vagyok túl kísérletezgetős kedvemben, úgyhogy … inkább keresnék valami biztosabb menedéket. Ehhez persze el kell gáncsolnom néhány szintén menekülő embert, de nem különösebben érdekel egyik sem. Ezek csak angolok … így is elég sok van belőlük, de belőlem nincs másik. Így állunk prioritás terén.
Ennek ellenére mégis egy rohadt gödörben térek magamhoz … csatornában, tökmindegy, a lényeg az, hogy elég gyorsan helyet változtattam, köszönhetően a bombának, ami feltépte a földet alattam. A levegőben szálló portól felköhögöm a vérem, amit ki is köpök, miközben kissé nehezen, de megemelem a rám eső kődarabot, hogy kiszabadítsam az altestemet. Az első szavakra még nem, csak az utánuk lévőkre kapom oldalra a fejemet, érzékelve, hogy … van társaságom.
-Technikailag … tévedsz. – felelek a szavaira, miközben a lábamon átfúródott fémdarabot húztam ki egy erős rántással, majd dobtam félre. – Picsába! – csattantam fel. Halhatatlan vagyok, de fájdalmat még ugyanúgy érzek. Rendbe jön egész hamar, de … nem vagyok ez mazochista típus, legalábbis nem így.
-A lábad meg van még? – a kezeit láttam, a lábait nem. A vérem csodákra képes, de … testrészeket nem növeszt vissza. Ha pedig sokáig kell itt raboskodnom, kénytelen leszek táplálkozni valahogy. Tekintve, hogy több tonna törmelék alá kerültünk, kétlem, hogy olyan közel lenne a kiút, mint szeretném. – Mázlista vagy. Darabokra kellett volna robbannod, hogy aztán a törmelék agyonnyomjon. – csak egy ember, azokat egy kisebb szél is képes megölni. Ő nem, de … egy páran a körülöttünk lévőből szinte biztosan darabokra hullottak a robbanás következtében. Nem lepne meg, ha lenne körülöttünk is néhány végtag, végszükség esetére. – Na persze … még agyonnyomhat. – vontam meg a vállamat, mikor feltápászkodtam, próbálva ráállni a lábamra, amiből nemrég kihúztam a fémdarabot. Még mindig nem teljesen gyógyult meg, de elviselhető. – Elég szarul nézel ki. – mondtam, ahogy végig mértem. A lába nem épp … természetes pózban van, hacsak nem gumiból van, amit erősen kétlek, azt mondanám, hogy még így is szerencsésen járt. Na persze, az emberek esetében még ott van az is, ami belül van.
  :hug: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...A poszt írója Jade J. Barlow
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 30, 2017 9:55 pm
Ugrás egy másik oldalra


 
Darius & Jamie
If I am an angel, paint me with black wings

[You must be registered and logged in to see this image.]
Későre jár, esti vagy már inkább éjszakába fordul az óra ahogy átszaladok a szűk kis utcán, mert megint bombázás tört ki, és a menedékhelyre akarok jutni ahol mindenki más is van ilyenkor. Az utcán többen is szaladnak, gyanítom hasonló célokkal mint én, de a terep már nem túl akadálymentes. Az ágyúzás nyomait megszenvedte már a város, és minden lakója is. Számtalan holttestet láttam, és haldoklót is, akiért még nem jött el a vég, de... akkor inkább haljak meg gyorsan, csak ne szenvedjek! Nem akarom hogy a haláltusám ilyen végtelen hosszúnak tűnjön, és nem akarom hogy az ellenséges katonák ott nevessenek felettem, miközben... Áh, erre még gondolni se akarok.
Felrobajlik megint a föld, és hasra vágódok. Ez van ha az ember a háta mögé néz, és nem az orra elé. Feltápászkodok, és sajgó térdemre és könyökömre ügyet sem vetve kocogok tovább, mert már nincs messze. Csak még egy kicsit, még egy kicsit!
Egy szőke férfit pillantok meg, láthatóan ő is arra felé igyekszik, de nem tulajdonítok neki jelentőséget, sokan mentenénk magunkat ha lehetne. A robajlás egészen közeli, alig kerül el a becsapódás, és ahogy feltöri a földet, előrezuhanok, és csak zuhanok.
Végtelennek tűnik, mire földet érek, pedig biztosan csak pár másodperc lehetett de ahogy fel akarnék kelni éles fájdalom nyilall belém, és kínlódva kiáltok fel hogy nem sikerül. A tagjaim nem engedelmeskednek nekem. Végül egy kis idő után sikerül realizálni a helyzetet hogy egy beomlott csatornába kerültem és alighanem eltört a lábam az esésben és a mellkasomba nyilalló érzésből ítélve, bent sincs minden rendben. Nagy nehezen fordulok oldalra, és észreveszem azt a férfit is, aki tőlem nem messze haladt. Felköhögök, és köpködök egy adat port, meg törmeléket de szerencsére a fogaim nem törtek ki, és a nyelvemre se haraptam, ami legalább enyhe öröm, ebben a nem túl rózsás helyzetben.
- Hé! Életben vagy még? - krákogom neki, mert egyenlőre nem látszik mozdulni és nem látom hogy lélegzik-e. A fájdalom könnyei útban vannak, így szóra szeretném bírni, amíg kicsit össze szedem magam. Szerencsétlen fordulat ez. Megmoccan, határozottan moccan!
- Hála az égnek, legalább nem egy hullával vagyok összezárva - sóhajtok fel kissé megkönnyebbülten, és megpróbálok felülni, hogy valami kiút után nézhessek. Mert annak lennie kell valahol, ugye? Mindig van. Nem lehet hogy itt ragadtam egy kvázi idegennel...

 
[You must be registered and logged in to see this link.] ×[You must be registered and logged in to see this link.]
 
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Sponsored content
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

How did you do that? - Darius & Jade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jade Electronics
» Steal [Jade vs A Sárkány]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Hatodik érzék
- minden, ami a szemnek láthatatlan -
 :: Múlt
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Márc. 19, 2018 11:19 pm
Hétf. Márc. 19, 2018 4:28 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3