Share | 

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Tartózkodási hely :
new orleans is my home ★ ☆
Hobbi & foglalkozás :
fighting for equality ★ ☆
Humor :
are you insane like me? ★ ☆A poszt írója Faye Charpentier
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 04, 2017 7:50 pm
Ugrás egy másik oldalra

Gratulálunk, elfogadva!
● ● üdvözlünk a diariesfrpg oldalán! ● ●

Kedves Aaron! 40

Bocsánat, hogy csak most értem ide, de a hétvégén különféle elfoglaltságok miatt nem volt időm megírni az elfogadódat, aztán csak most jutottam el odáig, hogy tüzetesebben átolvassam a lapodat. Remélem, nem haragszol, hiszen - vigyázat, spoilerveszély! - nemsokára mehetsz is játszani, csak előtte még pár szóban meg szeretnék emlékezni az olvasottakról. Wink

Caitlin már nagyon várt téged, örülök, hogy végre megérkeztél hozzá, betoppansz az életébe, mint a laza,, vagány csávó, akivel van egy olyan érzésem, hogy pattogni fognak a szikrák! Nem kell szégyellni, hogy segítséget kértél tőle, előfordul, hogy az ember nem tudja feldolgozni a vele történteket és azok csak évekkel később törnek utat maguknak... ahogy az apád bánt az anyukáddal és veled, az elfogadhatatlan és arra, hogy végig kellett nézned a szülőd halálát, egyszerűen nincsenek szavak. Ki tudja, talán a doktornő meg tudja gyógyítani a sebeidet és leveted a cinikus álcádat előtte, amit a soraidból kiindulva előszeretettel használsz. Én drukkolok nektek! Smile

Menj, foglald le az arcod, aztán nyomás a játéktér! Jó szórakozást! Smile


[You must be registered and logged in to see this link.] & [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 01, 2017 11:47 pm
Ugrás egy másik oldalra

Aaron Thomas Neil
● ● nomen est omen ● ●

29

Broken one

Mystic Falls

Aaron Tveit

Ember

Tom, Aaron, Ron

Utazásszervező

a karakterem keresett/canon/saját


Születési idő, hely   1988. 11. 09. Washington D.C.
Első átváltozás   -
Család   Ne nevettess kérlek!
Anyám: Halott. Gyenge. Erőtlen. Élettelen. Elnyomott. Halk. Drogos. Ezek a szavak ugranak be róla, különösebb bajom nem volt vele, bár a halálát végignézni egészen érdekes volt.
Apám: Erőszakos. Hirtelen haragú. Pszichopata. Őrült. Utálatos. Antiszociális. Szeretet nélküli. Nincstelen. Gyilkos. Iszákos.  EGY SENKI. Utáltam, ő is utált. Mindig részeg volt, ő pedig az agresszív részeg volt.. oh, ez a szó kimaradt a listából.
Bátyám: Sikeres. Ügyes. Intelligens. Okos. Kedves. Segítőkész. Tiszteletreméltó. Ő az egyetlen, aki szeretek a családból és akit el is lehet viselni. Sokszor kiszedett a szarból és mindig mellettem volt.

 

Az álmok mások számára az elérhetetlen vágyak birodalma, ahol minden a miénk lehet, amiről ébren csak ábrándozunk.. Számomra az álmok egyenlőek a rémálmokkal, sosem álmodok szépről, minden egyes alkalommal ugyanazt látom magam előtt.. Talán a tehetetlenségem miatt ezzel büntetnek? Most is lefekvés előtt érzem, ahogyan az álom beszivárog a tudatomba, akár egy nyálkás és végtelenül sötét nyálkás massza. Néha nem alszok, lemondok a pihenésről, csak ne pörögjenek le előttem ugyanazok a képkockák, amik eddig megállás nélkül periodikusan ismétlődtek..

22 évvel ezelőtt

Ma az iskolában végre elkezdtük a szorzótábla tanulást és örömmel siettem haza, hogy elmondhassam anyának. Mindig büszkén végighallgatta, ha valami újat tanultam és puszit nyomott a homlokomra, bár Noahval is mindig ezt tette, de egyáltalán nem érdekelt, mert a bátyám is megérdemelte. Ő olyan okos, én is olyan okos és nagy akarok lenni, amilyen ő. Amúgy talán még azt is el kéne mondanom anyának, hogy meghúzogattam Sarah haját, mire ő megpöckölte az orromat, szerintem járunk, majd sok-sok év múlva elveszem és ő lesz a gyerekeim anyja vagy nem is tudom. De egy biztos, hogy sosem leszek olyan, mint apa.. Szerintem ő sosem dolgozik, csak ül otthon és issza azt a büdös buborékos italt, ami elég keserű is. Miért nem jut eszembe? Elkezdem ütögetni a buksimat, na már Aaron, tudod a nevét.. S.. Sor? Nem.. nem ez a neve.. hmm.. Sör! Igen, sörnek hívják. Megveregetem a vállamat, okos vagyok én, csak kicsit lassú az agyam.
Mikor elérem a házunkat, akkor csak beszaladok és futok is fel a lépcsőn, hogy minél előbb beszélhessek anyának, azonban mikor kinyitom az ajtót, akkor megtorpanok. Anyuék megint hangosan veszekednek, gyorsan fülemre rakom a kezeimet, de olyan hangosak, hogy azon át is hallom a dolgokat. Becsukom a szememet, jó erősen összeszorítom, hátha mikor kinyitom a szememet vége lesz, de nem.
- Te drogos kurva! Elpofáztam ezer szer, hogy vegyél sört.. Az ágyban is olyan vagy, mint egy deszka. - ordibálja apa, aki majd kezét meglendítve pofont is ad anyának. Anyu nagyon kis soványka és egy falat nő, mellette az apám pedig egy hatalmas melák, nem is csoda, hogy anyu elesett. Én már rohanok is felsegíteni.
- Ne a gyerekek előtt csináld! Kérlek.. - hangja olyan erőtlen, annyira sajnálom anyut.
- Ezeket sem nevelted meg, ezt kifejezettem rühellem. - mondja az apám, majd mikor már hajolnék felsegíteni anyát, belém rúg, de olyan erővel, hogy csúszok a padlón pár métert. A hasamhoz kapom a kezemet, annyira fáj, sírni kezdek. - Takarodj te féreg.. Hozz sört, addig beszélek anyáddal. - mondja, majd vág felém pénzt.
Igyekszem felkelni, de túlságosan is fáj, ahol megrúgott.. Anyu szeme is könnyes, ő is próbál felállni, de az a barom hajánál fogva rántja fel. - Talán csak tisztára kéne mosni a fejed, te lotyó! - mondja, majd a mosogatóba nyomja a fejét. Erőt veszek magamon és odarohanok hozzá. Ő csak kirántja anyám fejét, hogy kapjon levegőt. - Hagyd anyut, kérlek! - mondom neki, majd elkezdem ütögetni a lábát, de mintha nem is lenne hatással rá. - Azt mondtam takarodj! - lök el a kezével, olyan erővel, hogy fejemet beverem a padlóra.. A fülem sípol, számban vérest ízt érzek, de csak azt nézem, hogy anyám eddigi kapálózó mozdulatai kezdenek abbamaradni.. Végül nem mozog többet.
- Nézd mit tettél anyáddal! Megölted! - ordítja, majd elengedi anyám haját, teste élettelenül puffan a padlón. Az arca felém van fordulva, szemei meredten tekintenek a semmibe, de mintha engem nézne.. Felsikítva kezdek bele a végtelen zokogásba és a fejem még jobban fájni kezd..
ú

A szemeim csak kipattannak, nem is emlékszem, hogy mikor hunytam le a szemeimet, inkább csak megdörzsölöm a szemeimet. Hajnali négy van. Még van legalább három órám a munkakezdésig, így kikecmeregve az ágyamból elindulok a konyha felé és főzök magamnak egy baromi erős kávét, majd a falon lévő naptárra pillantok. Oh, hisz ma este találkozni fogok Prescott-tal. Egy rohadt gyenge pillanatomban, anyám halálának évfordulóján felkerestem, hogy hátha jót tenne nekem egy kis beszélgetés egy szakértővel. Hát nem, nem megy nekem ez a dolog, én nem tudom neki elmondani, hogy mi a bajom, hogy milyen szar történt velem, egyrészt nem értené meg és át sem tudná érezni, vele nem történtek meg ezek a dolgok, egyszerűen lehetetlen, hogy tudjon velem együtt érezni, csak sajnálni tudna.. Én pedig rühellem, ha valaki sajnálni kezd. Igen, megtörténtek ezek a dolgok és tudom, hogy nem szép dolgok és azt is tudom, hogy nem normális, hogy erről álmodom.
Nem is értem miért járok még el hozzá, hisz minden olyan kérdését kikerülök vagy kitérő választ adok. Néha a hecc kedve miatt pikáns megszólalásaim vannak és magam sem tagadhatom, hogy elég kívánatos nő, biztosan összegyűrném vele a lepedőt, de hát ő olyan prűd kis nőcskének tűnik, valószínűleg az ágyban egy vadmacska lehet.. Az államat vakargatva ezen elmélkedve nem fogok semmire sem jutni, inkább kitöltöm a kávémat, dobok bele öt cukrot, öntök bele egy kis tejet, majd kortyolgatni kezdem. Hát.. nem is tudom mitől vezérelve betárcsázom telefonomba Prescott számát és egy csomó ideig azt hiszem nem veszi fel, nem is csodálom.. ilyenkor minden normális ember még alszik.
- Igen? - kérdez bele egy ásítás keretében, hangjából is kihallatszik, hogy mennyire fáradt, én csak elmosolyodom.
- Unom az irodádat, ma a parkban találkozzunk. És valami szexi ruhát vegyél fel, ne garbót, az nem áll jól neked. - mondom, majd mire bármit is mondhatna, kinyomom. Na most már egy érdekes nap elébe nézünk.

Vissza az elejére Go down
 

Aaron Neil

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Olimposz > John Aaron / Árész

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Halhatatlan évek :: Emberek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Okt. 14, 2018 8:53 am
Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3