Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 29, 2017 8:02 pm
Ugrás egy másik oldalra

Moana Allwine
● ● nomen est omen ● ●

19

icicle/hbic

New Orleans

Camila Mendes

vérfarkas

Mona

Pultos

a karakterem saját


Születési idő, hely   New Orleans, 1998.05.04
Első átváltozás   2014 tele
Család   A család egy olyan fogalom, amely többet hordoz magában. Szeretet, gondoskodás, otthon, lelki egyensúly, önbizalom, támogatás és bizalom. Az enyém mindet magában hordozza. A tökéletességet nem, de azt semmi és senki sem érheti el. A család a szívem lelkén lévő lánc legszebben csiszolt, legcsillogóbb gyémánt.

 

Apám felém nyújtotta könyvének legelső példányát, amit átvettem. Egy oldalszámot mondott, fogalmam sem volt miért, csak hogy el kell azt olvasnom, s véleményt mondanom. A kéziratát nem olvashattam, azt mondta mindent csak kritizálni tudok. Ám miből lesz a cserebogár. A bártulajdonos most író szeretne lenni.

"Az éjsötét hajú lány attól a naptól kezdve magáénak tudhatta a Holdat, annak fényét, a csillagos égboltot, és a sötétséget. Mallory ereje megfékezhetetlen lett, több volt, mint átlag ember. Beharapták. Egy hatalmas farkas jött, majd puha, selyemhez hasonlítható hamvas bőrét átszaggatta tépőfogaival. A sebet hamar vörösre festette a vér, az enyhén ropogó falevelek ezt hamar átitták. Ha eddig a vadállatok nem hallották volna meg, most a szagról biztosan hozzá tömörülnek majd, ha nem siet. Felpattant, fejvesztve rohant. Hiszen apja mindig mondta, ne járkáljon az erdőben..."


Tekintetem szúrósan apámra emeltem. Mondta, hogy a könyv rólam fog szólni, s ha eddig nem elleneztem ezt, már biztosan. Teljesen kiforgatta az életem.
- Mallory? Erdő? Nagy farkas? - szegem felé a kérdéseket, lenyűgözetlen maradtam. Ilyesfélét bármelyik könyvesboltban meg lehet találni, ha nem jobbat.
- Nem tetszik? - kérdez vissza belekortyolva a kávéjába. Láttam, hogy amióta belekezdett a könyvbe, már tiszta feketén issza. Semmi cukor, nemhogy tej. Ráadásul vagy négy csészével dönti magába.
- Nem! Kiforgattad teljesen! Ráadásul én nem megyek erdőbe, ott sár van. Maximum túrázni, de az is ritka - teszem le a regényt, nekem ennyi elég volt belőle. Legalább ne mondta volna, hogy rólam szól, lehet kevésbé venném rossz néven. - Nem vagyok elég izgalmas neked?
Erre nem válaszolt. Beharapom alsó ajkam, fel is sértem, de legkevésbé sem ez zavar most. Apa tekintete mindent elárul, sőt, késztet valamire. Újra megemelem a kissé vastag regényt, majd kinyitom találomra.

"A magassarkú törte a lábát fájóan, de a külseje sokkal többet jelentett neki. Ez volt ő, maga a tökéletesség. Biztosan egy királyi család sarjának érezte magát, pedig nem volt mása a családban, mint két átlagos szülő. Orrát fennhordva, hátát kihúzva, mellét ezáltal kinyomva, belépdelt a bárba. A férfiak egy emberként legeltették rajtuk a tekintetüket, fejben már ezerszer levetkőztették."

- Apa, ugye tudod, hogy a lányodról írsz így? -

Vissza az elejére Go down
 

Moana Allwine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Jövevények
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3