Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 30, 2017 10:29 am
Ugrás egy másik oldalra

Holden Anderson
● ● nomen est omen ● ●

kor 26

faj boszorkány

Szerepkör ikertestvér

play by cole sprouse

foglalkozás boncmester

várja túl sokan

 
Mennyire érdekes, hogy két kis mihaszna, árvaházból kihozott gyerekből majd boncmester lesz. Megeshet, hogy a te álmod más volt, mégis követtél engem, hogy a lehető legtovább együtt maradhassunk.  Áldozat volt ez számodra? Nos, talán először igen. Mindenesetre egyre jobban kezdted élvezni a munkád, elvégre a tudásod bőven megvan hozzá.
Egyáltalán nem foglalkoztunk azzal, hogy árvák voltunk, elvégre csecsemőként mindössze egy hónapot kellett töltenünk árvaházban; szinte már gyanúsan hamar kihozott kettőnket egy olyan ember, akire az első pillanattól fogva úgy tekintettünk, mintha az apánk lenne. Talán nem véletlen, hogy mindkettőnk boncmester lett, elvégre ez a férfi is már jó pár évtizede igazságügyi boncmesterként helyezkedett el. Volt kitől tanulnunk, tekintve, hogy ennek köszönhetően kiskorunkban már megtapasztalhattuk a halál kinézetét. Ettől függetlenül egyáltalán nem volt szomorú életünk, elvégre mindent, amiről álmodtunk, azonnal megkaptuk. Azonban az utóbbi két hét kevésbé volt ennyire kíméletes.
A rendőrség egy nagyon érdekes holttestet adott át nekünk két hete. Azért volt annyira szokatlan az a holttest, mert egy több száz éves holttest került elő, pontosabban a középkori idők végéről. Ez azért volt számunkra szokatlan, mert még ennyi idős halottról nem hallottunk ami megőrzi ennyire a küllemét, holott még mumifikálva sem volt, hisz felületesen már megvizsgáltuk. De nem mertük feltárni.
Néhány nap múlva mikor sor került volna a feltárásra, hiába kerestük a testet, nos, teljesen eltűnt. Azt gondoltuk, hogy a rendőrség más boncolóknak adhatta tovább, de később kiderült, hogy ez nem így van. A telefonhívásuk nagyon szigorú hangvételű volt, sőt, majdnem fel is kellett mondanunk hisz nem valósítottuk meg a kérésüket. Utolsó esélyt kaptunk arra, hogy felboncoljuk a testet, azonban továbbra sem voltunk képesek rá.
Az utóbbi egy hétben apánk halt meg hirtelen, külső sérülések nélkül. Én nem voltam képes arra, hogy őt feltárjam, de te annál inkább. Mire azonban megmutattad volna apánk bőre alatti különleges jeleket amik bele voltak égetve, egyszerűen eltűntél. Tökéletesen titkolod, hogy te ölted meg őt és te hagytál nekem a bőre alatt olyan jeleket, ami elvezet engem ahhoz a kovenhez amit te szolgálsz. Beálltál egy New Orleans-i kovenbe, ahol csak az számít, hogy ölj. Sőt, azt akarod, hogy egyszer a koven a tiéd lehessen így hajlandó vagy még a koven Főjével is szembemenni. Sőt, azt is tudod, hogy az a rejtélyes női holttest a koven egyik árulója volt csak épp elátkozták.
Azonban lesz közöttünk egy személy, aki meg fog téged állítani.

>> Nagyon várom a tesó megérkezését. A név és a play by nem alkuképes. Viszont nagyon várunk! :hug:

Vissza az elejére Go down
 

Holden Anderson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3