Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 02, 2018 2:11 pm
Ugrás egy másik oldalra

Scott Leithold (ötlet)
● ● nomen est omen ● ●

kor 28-32 közötti

faj lepj meg

Szerepkör Felforgatni az életem

play by Chris Pine (ötlet)

foglalkozás rendőr / bűnöző

várja Én, de nagyon. 40

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Két ötletem is lenne, hátha valamelyik netán megtetszik, de akár szívesen ötletek tovább is, hiszen eléggé rugalmas vagyok ilyen téren. A pb és a név is ötlet, de ha bármelyiken változtatnál, akkor arról azért szólj, a pb-nél meg egyeztessünk előtte. Sok kérésem nincs, csak annyi, hogy légy aktív és ne tűnj el! PM-ben elérsz kérdés esetén. 40

A, Rendőr vagy, nem is akármilyen. A testület megbecsült tagja, apádhoz méltóan viseled a nevet és az egyenruhát is, mintha számodra más a munkán kívül nem is létezne. Tökéletesen megvagy magányodban – vagy éppen a kutyáddal, ha van -, de ebbe az idillbe sajnos én belerondítottam azzal, hogy olyan bulin vettem részt, amin nem kellett volna. Én nem akarok bébiszittert, te nem akarsz az lenni, pedig kellek nektek, hiszen ahogyan az emlékeim kezdenek visszatérni és feldolgozom szép lassan azt is, hogy majdnem eladtak lánykereskedők, úgy hasznotokra lehetek. Régóta dolgozol már egy ügyön, amivel több várost átszövő nőkereskedelmet próbáltok meg felszámolni és mellé jön még egy kis drog. A gondjaidra bíztak, de én nem maradtam. Beintettem, majd bezárkóztam, hogy utána kiszökjek és hazamenjek az új otthonomba. Nem, valahogy nem hiányzik a rendőrségdadája a nyakamra, de azt még magam se sejtem, hogy olyan ügybe keveredtem bele, amiből feleennyire se tréfa és könnyű kiszállni.

B, Drogdíler vagy, legalábbis én ezt hiszem rólad, pedig ennél azért kicsit összetettebb. (Lehetsz akár beépített zsaru, vagy az alvilág egyik vezetője, netán annak egyik fia. Ezt rád bízom ebben az esetben.) Drogot vettem tőled az egyik szórakozóhelyen, de végül mégse használtam fel, mert az élet közbeszólt. Kaptam egy hívást/üzenetet, ami miatt távoznom kellett. Te követtél, hiszen pontosan tudod, hogy a zsaruk a nyomotokban vannak, fel akarják számolni a családodat, és a terjesztést is. Az is lehet, hogy több van a rovásotokon, mert másban is utaztok. Ki tudja. Láttad, hogy az őrsre sétálok be, ez pedig eléggé felbosszantott, te pedig nem tágítottál, hiszen senki se árthat a „családodnak”, a bandának. A kép zavaros, hiszen az őrsről hosszú idő után távoztam, de nem egyedül, aztán pedig pár nappal később pár motoros arccal találkoztam, mintha hirtelen te se tudnád eldönteni, hogy most melyik oldalon is állok, vagy ki a franc vagyok. Kutakodni kezdtél utánam és feltett szándékot, hogy megtalálj és kiderítsd az igazságot, hiszen félsz attól, hogy netán a megnyerő külső mögött veszélyesebb egyed lappang, így jobb lenne óvatosnak lenni velem.


Vissza az elejére Go down
 

Scott Leithold

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Dec. 15, 2018 5:27 pm
Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3