Share | 

avatar
Chatkép :
A poszt írója Matt Devane
Elküldésének ideje Pént. Jan. 12, 2018 6:19 pm
Ugrás egy másik oldalra

Ide jön a neved
● ● nomen est omen ● ●

kor

titulus

város

play by

faj

becenév

foglalkozás

a karakterem keresett/canon/saját


Születési idő, hely   ide írd
Első átváltozás   ide egy dátum jön, vámpírok és farkasok (és a fajok keverékei) részére kötelező a kitöltés, a többiek kihúzhatják
Család   Ennél a résznél nyugodtan megszaladhat a fantáziád, hisz a családunk titkai nagyban befolyásolják a mi személyiségünket is; még ha néha erre nem is vagyunk kifejezetten büszkék

 

Ha az életed elképzeled, mikor még alig éred fel a konyhapultot, nem gondolnám, hogy azt képzeled el, a harmincas éveid elején meghalsz. Azt pláne nem, hogy farkas génekkel az ereidben, amit sosem váltasz átokká, vámpírként térsz vissza. Hát pedig pajtás, a rohadt nagy helyzet az, hogy épp ez történt velem is. Vagy csak velem? Lehet, hogy a világ túl nagy és van még egy olyan balfék, mint én, sosem tudhatom.
Több, mint valószínű, de az egészet magamnak köszönhettem. Akkor este az elfogyasztott alkohol mennyiségének hála egy kedves, elbűvölő teremtés tévedt utamba. A nyelve csak úgy járt, csacsogott, nem kevesebb italt magába töltve, mint én. Éreztem, hogy farkas. Akkor kellett volna felállnom a székből, mikor megláttam, ezt ennyi idő után bármilyen gyors következtetéssel össze lehet rakni. De nem tettem meg, ellenben úgy döntöttem, jó poén lenne megismerni a kecses alakot tüzetesebben is. Miért nem lepődök meg? Az addigi életvitelemmel kicsit meglepett, hogy ellenállt és az alkoholnak hála ezt még kevésbé éreztem fair dolognak. Aztán képszakadás. Lezuhantam és mikor magamhoz tértem, nem tudtam eldönteni, rohadt nagy mázlim van és épp akadt némi vámpír vér a szervezetemben vagy akkora marha, hogy ez így van. Honnan gondoltam, hogy meghaltam? Az ájulást kizártnak tartottam, nem volt képszakadás, fejfájás, ellenben a torkom marta valami és nem egy epés káromkodás volt az. Hanem a fékezhetetlennek tűnő éhség. Az agyam hevesen járt,a  külvilág olyan gyorsan mozgó valaminek tűnt, mintha legalább egy csomag speed lenne a véremben.
Halovány emlék élt a fejemben a nőről, aki adott a véréből. Igaz, akkor a sajátomban nem speed volt, de tény, hogy a véralkohol szinten már akkor is verte az eget. Éhes voltam. Az átkom ugyan egészen sokáig magaménak tudtam, apám remélte, nem kell úgy élnem, ahogy neki, de azt kétlem, hogy ilyen életet inkább szánt volna nekem. A következő kép, hogy egy autóban ülök, fogalmam sincs merre tartok. Eleinte arra sem eszméltem fel, hogy a kocsiban irdatlan büdös van. Éjszaka volt. A csomagtartóban pedig egy nő holtteste pihent tegnap este óta. Nappal nem tudtam mozogni, de tudtam hol keressek olyan boszorkányt, aki ezen tud segíteni. a folyamatos éhséggel nem tudtam nem törődni, így egy napgyűrű megszerzése után kiraboltam egy vérbankot, feleslegesen. A tasaknak műanyag íze volt, az agyamnak pedig kellett valami, aminek hála felejteni tudok. Az anyám nem tudott engem, öngyilkos lett. Nem éltem velük, rég kirepültem, tekintve, hogy egyke voltam, én voltam anyuci szeme fénye. A gyász fájt, égette a mellkasom, a torkom az éhség. Üdv a vámpír világban.


Vissza az elejére Go down
 

Matt Devane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Jövevények
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Jan. 13, 2018 5:58 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3