Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Feb. 08, 2018 6:42 pm
Ugrás egy másik oldalra


harley&&ingrid


Nem értem az olyan embereket, akik távolságtartóan tekintenek az éjszakai klubokra. Van itt minden, mi szemnek szájnak ingere. Temérdek mennyiségű alkohol, pasik, csajok, tánc, intimitás. Minden megvan, ami egy ereszd el a hajam estéhez szükséges. Sosem utasítanék vissza semmilyen lehetőséget, ha csak pár órára is, de eljöhetek egy ilyen helyre. Sajnos nem mindig van rá időm, pedig az életem nagy részét biztosan itt élném le.
Tekintetem Harley nekem dudorodó, s eszeveszettül hívogató melleire tapad. Ha akarnám sem nagyon tudnám levenni róla a tekintetem. Egyre mocskosabb gondolatok járnak a fejemben, pedig még csak nem is ismerem a lányt. Sosem voltam az a visszafogott fajta és szeretek a mának élni. Úgy nézni a világra, mintha nem is lenne holnap. Megszámlálni nem tudom, hogy hány egy éjszakás kalandom volt már és persze olyanok is, amelyek folytatódtak. Megannyi nő és férfi megfordult már az ágyamban, s mindig arra törekedek, hogy olyan teljesítményt nyújtsak, melyet nem felejtenek el egy hamar.
- Ha a nevem tetszik, akkor csak várd ki az este végét – mosolyodom el kajánul. Arcom komolyra vált, amikor kezei átcsusszannak a derekamra és a nyakamat kezdi csókolgatni. Belebizsereg az egész testem, s ennek hatására gyengéden hátradöntöm a fejem, hogy jobban hozzáférjen a bőrfelülethez. Ajkaimat apró nyögés hagyja el, ám fogalmam sincs, hogy ebben a hangzavarban meghallja-e.
Mikor a fülcimpámhoz ér nem sokáig élvezem a helyzetet. Elfordítom a fejem és lecsapok hívogató ajkaira. Vadul csókolom, kezeimet a fenekére vezetem és lágyan belemarkolok ezzel saját magamat is egy bizonyos izgalomba hozva.
- Lépjünk le, most azonnal – válaszolom és összekulcsolom kezeinket. Kivezetem a szórakozóhely elé és felé fordulok. – Innen csak pár tömbre lakom, ha gondolod mehetünk oda is – rántom meg a vállam. Nem ittam még eleget, de otthon van piám. Majd felbontok valamit és folytatjuk, amit elkezdtünk bent a klubban. Legalábbis, ha ő benne van. Miért ne lenne benne? Lényegében Harley ajánlotta fel, hogy lépjünk le.
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Tartózkodási hely :
✦✦ beside my lovely syden ♥
Hobbi & foglalkozás :
✦✦ eat the rude
Humor :
why so serious? let's put a smile on that face ❤A poszt írója Harley Asuman Osborn
Elküldésének ideje Kedd Feb. 06, 2018 11:35 am
Ugrás egy másik oldalra

ingrid ✿ harley
[You must be registered and logged in to see this image.] Aligha vagyok képes arra, hogy levegyem a szemeimet a ringatózó csípőjéről, mégis ami teljesen feltüzel, hogy szándékosan hozzányomja a melleit az enyémekhez. A pillanat alatt hosszas bizsergésbe keveredett az egész ölem, és ezzel együtt pedig új célt generált bennem, amit meg kell szereznem tőle. Lássuk csak, mennyire adja magát oda nekem könnyen? Az éjszaka túl hosszú még, a bennünk rejlő élénkséget pedig valahogy le kell, hogy vezessük. Higgye el, erre nekem van egy nagyon jó ötletem és remélem, hogy ő sem lesz semmi örömnek az elrontója.
Karjait a vállamra helyezi, s azokat nyakam mögött fonja össze. Én mindössze végigsimítok hátán, majd egyre lejjebb haladva tenyereim formás fenekéhez érnek és nagyon finoman markolok bele. Ezzel jócskán közelebb vonom őt magamhoz, ennek köszönhetően pedig sokkal lassabbá válik a tánca, épp úgy, ahogy az enyém is.
Nem foglalkozom a tömeggel, hanem csak is Ingridre figyelek. Nagyon vonzó, s ha nem lenne itt körülöttünk legalább száz ember, akkor most biztos, hogy helyben leteperném.  
- A neved is nagyon tetszik. - Viszonozom a bókot teljesen őszintén, s tenyereim most derekára csusszannak át, ezt követően pedig ajkaimmal nagyon kéjesen, szenvedélyesen csókolom végig nyakának a felületét, hogy minél inkább perzseljem benne a vágyat és ő is érezze azt, amit én most tudnék neki csillapítani.
Ha továbbra is hagyta, akkor csókjaim most állára, arcára tévednek rá, olykor pedig fülcimpájába is beleharaptam óvatosan. Eléggé sokat ittam ahhoz, hogy mindenféle ismeretség nélkül tegyem ezt vele, de miért is ellenkezne? Ő kezdte, én csak folytatom.
- Tudod, nagyon örülök, hogy rám találtál. De mit szólnál ahhoz, ha lelépnénk innen? - Dobok fel egy nagyon sejtelmes kérdést, nagyon éhes tekintetet vetve rá, amíg persze megállok egy helyben és őt figyelem érdeklődve. Milyen buta döntést hoz, ha kihagy egy ilyen lehetőséget.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 05, 2018 9:45 pm
Ugrás egy másik oldalra


harley&&ingrid


Arcomon széles mosoly terül el. Újabb italt kérek ki, ám ezúttal a vörös hajú szépséget sem kímélem az alkoholtól. Ugyan egyértelmű, hogy ivott már, ám szerintem még nem eleget. Terveim vannak a ma estére és ahhoz, hogy el tudjuk engedni magunkat nem szabad józannak maradni. Legalább egy kis alkoholos mámorra szükségünk van. Nekem legalábbis biztosan, az ilyen szabad napokon mindig. Sokszor akkor is, ha éppen dolgozom. Nem vetem meg az italt és sokszor a cigarettát sem, ám próbálom kordában tartani magam, mivel olyan a szervezetem, hogy hamar kialakulnak nálam különféle függőségek.
- Egészségedre – emelem fel a vodkát, amit kikértem magunknak és a szemébe nézve mosolyodom el újból, majd lehúzom az italt.
- Ez minden vágyam – válaszolom kajánul és felállok a pulttól. Megragadom a lány kezét és a tömeg felé kezdem húzni. Régebben a nyomor miatt nem kedveltem túlzottan a szórakozóhelyeket, de ez mára megváltozott. Testek vonaglanak és simulnak egymáshoz. – Micsoda bók! – nevetem el magam, de fogalmam sincs, hogy meghallja-e a hangzavartól. A zene dübörög, az emberek próbálják túlkiabálni, hogy megértsék egymást több-kevesebb sikerrel.
- Gyönyörű név, akárcsak te – suttogom a füleibe, majd újra a szemébe nézek. Tudom, hogy nagyon béna ez a duma, de jelenleg többre nem telik. Ez valami olyasmi, amikor a férfiak próbálnak meg felszedni. Az ellenkező nemet többnyire csak kihasználom. Nincs problémám a férfiakkal, de nem tudnék szerelembe esni velük, legalábbis eddig még nem sikerült. Ha szexről van szó, akkor nincsen kivetésem, de ezzel le is zárult a lista. – Ingrid – mutatkozom be én is. Akárhányszor a nevemet mondom ki érződik az erős, skandináv akcentusom, de az évek során mióta modellként élek valamennyire sikerült ezt enyhébb változatba átalakítanom.
A csípőm el kezd vonaglani a hangos zenére és teljesen Harley-nak simulok. Karjaimat a vállaira teszem és úgy mozgok a ritmusra. Tekintetem nem veszem le gyönyörű arcáról. Egyre inkább neki simulok, míg nem melleink összeérnek.
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Tartózkodási hely :
✦✦ beside my lovely syden ♥
Hobbi & foglalkozás :
✦✦ eat the rude
Humor :
why so serious? let's put a smile on that face ❤A poszt írója Harley Asuman Osborn
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 25, 2018 9:58 pm
Ugrás egy másik oldalra

ingrid ✿ harley
[You must be registered and logged in to see this image.] Nagyon ritka, ha mégis gyengének mutatom magamat, mert ez egyáltalán nem vall rám. De mégis; a legkeményebb embert is leverné a tudat a másodperc tört része alatt, hogy aligha maradt hátra sok ideje. Ráadásul a halálát is majd borzalmas kínok között kell végigszenvednie. Nem véletlen, hogy az ember ilyenkor ahogy kifér, úgy húzza le egymás után az erős italt tartalmazó poharakat, nos, ez alól én sem vagyok kivétel. Persze, az emberek körülöttem mind jól szórakoznak és az arcukra van írva, hogy jelenleg mennyire elfelejtették mindazt ami nyomja őket. New Orleans ilyen város. Az emberek mind vidámak és sohasem csüggednek, de nekem egy halálraítélt boszorkánynak egészen más a helyzete.
Mire újra kértem volna legalább ugyanennyi italt a számomra, nos, egy kecses léptekkel közeledő alakot vélek felfedezni. Egyre nagyobbá válik a látóteremben, már-már kezd bennem tudatosulni, hogy a kézzelfogható keserűségem szinte azonnal felmarkolt némi figyelmet valakiben és máris érkezik hozzám, hogy mindezen változtasson.
Lássuk csak; épp, hogy rá tudtam nézni a pillanatban, de máris nyújtotta a kezét, hogy vele tartsak egy táncra. Épp, hogy kitisztul előttem minden tér és akkor sok rétegből viszont összeadódik a tiszta kép; világosbarna hajkorona kéklő íriszekkel tárul elém, kedveskedő arca pedig egyáltalán nem csordul ki. Az ital kellően meghozta hát a bátorságomat nekem is, sőt, mi több, túlságosan bátorrá tett.
- Táncolni szeretnél? - Felállok végül a helyemről a nélkül, hogy bármiféle jelét mutatnám az eddigi keserűségemnek. Egy ilyen vonzó kislány épp annyira elragadja az  eszemet akárcsak egy férfiét. - Nos, egy ilyen csinos lánnyal bármikor. - Kacsintok rá sejtelmesen, amint megérintem a karját és nagyon gyengéden simítok rajt végig. Lássuk csak, mennyire vagy bevállalós és mennyire fogsz engem elviselni?
- Harley. -  Mutatkozom be egészen röviden, amint elkezdem megragadni karjait és határozottan kezdem el bevonszolni őt a tömegbe. Aztán majd eldől, hol kötünk majd ki együtt, ketten.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jan. 24, 2018 10:15 pm
Ugrás egy másik oldalra


harley&&ingrid


Örülök, hogy végre egy kicsit kikapcsolódhatok és elengedhetem magam. Ritka, amikor eljutok egy bárig, hiszen a munkámból kifolyólag nem ihatok túl gyakran, mert árt az alakomnak. Nem könnyű a modellek élete akármilyennek is tűnik a televízió előtt vagy éppen az újságot olvasva. Már otthon, az apró lakásomban megfogadtam, hogy ma este engem nem érdekel semmi és senki, lelépek és annyit iszok amennyi belém fér. Aztán meg ki tudja mik fognak még történni.
Ilyenkor örülök a legjobban, hogy semmi gondom sincs az életben. Nem tartozom azon emberek közé, akik csak akkor fogyasztanak alkoholt, ha nagyon letörtek és vigasztalódni szeretnének. Én nem tartozom semmilyen csoportba ilyen téren, amit a társadalom határozott meg.
A bárba belépve első dolgom kikérni egy korsó sört, hiszen anélkül nem is lenne igazi az este. Régebben nem kedveltem túlságosan ezt az alkoholt, de a mai napra egészen megszerettem. Hiányoznak azok az esték, amikor a barátaimmal vagyok és olcsó sört iszunk meg pizzát zabálunk. Ma már valószínűleg meg sem tehetném ezt.
Kissé oldalra billentem a fejem és tekintetem megakad egy igen dekoratív, vörös hajú leányzón. Arcomon kusza mosoly jelenik meg, ám rögtön észreveszem, hogy gyönyörű tekintetét valami elhomályosítja. Egyértelműen nem jó kedvéből jött ide ma este és már azt is simán meg lehet állapítani, hogy túl van pár pohár alkoholon. Persze ezt csak az előtte heverő üvegpoharakból tudom megállapítani. Először habozok, hogy odamerjek-e menni, de végül összeszedem a bátorságom és egy széles mosollyal az arcomon közelebb ülök hozzá.
- Mi ez a bánat? Ide szórakozni járnak – szólítom meg kedvesen. Remélem nem veszi se tolakodónak, se sértőnek. Férfiakat megszégyenítő gyorsasággal lehúzom a maradék söröm, s ezzel rögtön elég bátorságot gyűjtök ahhoz, hogy odanyújtsam neki a kezem. – Gyere táncolni!
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Tartózkodási hely :
✦✦ beside my lovely syden ♥
Hobbi & foglalkozás :
✦✦ eat the rude
Humor :
why so serious? let's put a smile on that face ❤A poszt írója Harley Asuman Osborn
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 22, 2018 11:42 pm
Ugrás egy másik oldalra

ingrid ✿ harley
[You must be registered and logged in to see this image.] Több hét eltelt már az óta, hogy menekülök mint egy kétségbeesett egér a macskája elől, nos, csakhogy én nem találok sehol sem olyan lyukat, ahol huzamosabb ideig láthatatlanul lennék a 'macska' elől. Szinte tökéletesen érzem, ahogy áramlik el az erőm a testemből ami csak annak tudható, hogy szép lassan megöl a kovenem. Erőt kell gyűjtenem. Olyan erőt, amit csak is boszorkányoktól szívhatok el. De, tulajdonképpen az is megoldás lenne, ha egyszerűen feladnám magamat nekik és végre vége lenne ennek a macska-egér fogócskának. De nem akarok meghalni. És a kovenre szükségem van; magamnak akarom, hogy hatalmasabb legyek ezáltal. Akkor többé nem kérdőjelezné meg senki sem, hogy mire is vagyok valójában képes. Egyelőre azonban semmi jele annak, hogy közelednék a célom felé. Sőt, rohamosan távolodom minden tervemtől. Ez sem véletlen, hisz bejöttem egy bárba iszogatni teljesen feleslegesen. Nem itt lenne a helyem. Mégsem vagyok képes arra, hogy összeszedjem magam. Hogyan? Egyedül? Már most érzem, hogy halott vagyok.
Szorongtam magamban. Úgy éreztem, hogy menten összetudtam volna roppantani az egész épületet az erőmmel és ezért is óriási önuralom kellett, hogy féken tartsam az erőmet. Még, ameddig tudom. Hamarosan vissza kell térnem újra. Nem maradhatok itt, különben megtalálnak. (..) Mégsem mozdított meg semmi sem, sőt, az előttem heverő kis poharak jócskán utaltak arra, hogy túl voltam már néhány felesen. Éreztem, hogy ment a fejem és a világ forgását jobban éreztem mint egy józan, nos, zokogni tudtam volna. Meg fognak ölni.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

ingrid ✿ harley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Bálna vs. Harley 4:0
» Agnes & Ingrid - a hot night in Vegas
» ingrid@agatha

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Hatodik érzék
- minden, ami a szemnek láthatatlan -
 :: Múlt
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Nov. 11, 2018 5:36 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3