Share | 
A topik címe: From the moment we are born we begin to die

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 27, 2018 10:56 pm
Ugrás egy másik oldalra

Laylah Bennett
● ● nomen est omen ● ●

999+

the lost Bennett

New Orleans

Marie Avgeropoulos

Boszorkány

Lay, Laylah

Megölni a Mikaelsonokat.

a karakterem saját


Születési idő, hely   Nem tudom pontosan mikor, két évvel vagyok fiatalabb Kolnál, ennyi biztos
Első átváltozás   -
Család   Elmesélek egy történetet, amit még ti sem ismertek pontosan. Ayana, egy hatalmas boszorkány volt, aki Esthert tanította, történetesen ő volt az én édesanyám és már jöhetne is a kérdés, hogy én miért lettem fehér bőrű.
Két idősebb testvérem volt, egy bátyám és egy nővérem. Ők Ayana első férjétől voltak, aki szintén sötét bőrű férfi volt, így a testvéreim is anyámra hasonlítottak jobban, én voltam a kivétel. A testvéreim apja meghalt betegségben, anyám hiába próbálta megmenteni őt különféle varázslattal vagy bájitallal, nem tudott mit tenni. Évekig nem engedett közel magához senkit, aztán egyszer beleszeretett egy férfibe. Éppen ezét van köztem és a testvéreim közt majdnem tíz év korkülönbség.
Mindennek ellenére összetartóak voltunk és szerettük egymást, minden szép volt és idilli, aztán.. Mikor Esther elvégezte azt a varázslatot és gyermekeit szörnyekké változtatta, anyám összecsomagolt és odébb állt velünk.. Próbáltuk magunk mögött hagyni az egészet, de.. Nem tudtunk elmenekülni és anyámat.. anyámat.. megölték.
Egyezséget kötöttünk a testvéreimmel.. Mindhárman nagyon is jól tudtuk, hogy én vagyok a legerősebb és anyám engem tanított a legtöbbet a varázslásra.. Így ők ketten vitték előre a vérvonalat, míg az én testemet és elmémet kómába juttatták, míg Klaus meg nem törte a hibridátkát.

 

Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged.
A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt.
Mint látod viszont, jó ideje nem szerepel az előtörténetben a jellem rész, így az előtörténetedet kell ellátnod olyan részekkel, amely elárulja, milyen is vagy ott, a felszín alatt.
Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá!

Vissza az elejére Go down
 

From the moment we are born we begin to die

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Jövevények
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Dec. 15, 2018 5:27 pm
Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3