Share | 

avatar
Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Kedvenc dal :
killpop
Tartózkodási hely :
♡ new orleans ♡
Hobbi & foglalkozás :
♡ coroner ♡
Humor :
♡ pretty cute ♡A poszt írója Anubis Andre
Elküldésének ideje Vas. Márc. 04, 2018 12:58 am
Ugrás egy másik oldalra

rosa || ozymandias
- Velem cserélni? Szívesebben élnél egy halottasházban mintsem itt? Tele vagy meglepetésekkel. - Bókoltam kedvesen, majd újra végignéztem az ismeretlen, már-már palotának nevezhető otthonon. Megtudom érteni a helyzetét, találkoztam már hozzá hasonló háttér-történettel rendelkező emberekkel és tudom, hogy egyáltalán nem egyszerű az élet nekik. Még akkor sem, ha külső szemmel annak is tűnik. De semmi baj sem lesz; ha hagyja, akkor segíteni fogok neki, hogy kiszakadjon ebből a lehúzó közegből. Ha kellően megbízik bennem egyszer annyira, akkor akár nálam is lakhat. Tudom, hogy ez most elsőre egy nagyon hírtelenszerű gondolat, de egyikőnknek sem származna belőle gondja. Én támogatnám őt mindenben; főleg anyagi tekintetben. Nyilván nem vagyok annyira gazdag mint ők, de azért a boncolgatásból is csurran-csöppen be annyi kereslet, hogy nem okozna gondot semmi sem, ugyanúgy megtudnék neki adni bármit, amire csak igénye van. Ezt egyelőre nem ajánlom fel neki, ugyanis belegondolva én valóságosan magam alá csinálnék, ha valaki már azonnal magához akarna vinni. Ez az egész mindössze az én fejem eltorzult szüleménye, nem tudni, hogy még egyáltalán hogyan leszünk a jövőben.
Megkérdeznem sem kellett tőle, hogy szereti-e ezt a házat. Az arcára volt tökéletesen ábrázolva, hogy valójában mekkora undorral is áll meg előtte. Ha sikerül magamat megismertetnem vele és ha megbízik bennem teljesen később, tényleg szóba jöhet az, hogy nálam legyen. Viszont azt nem engedném meg neki, hogy a testvérét is hozza. Nem azért, mert szívtelen vagyok, hanem mert nem tudnám végignézni egész nap Rosa szenvedését a testvére miatt. Ha magával hozza, soha nem fogja tudni elengedni.
Gondolatok cikáztak a fejemben fel és alá, s hirtelen akkor eszmélek csak fel igazán, amikor az orrom hegyén landol egy vízcsepp. Aztán az arcom bal felén, majd a hajtincseim között is érezni kezdem a koppanásokat. Felnézek a sötét égboltra, aztán azzal a lendülettel vissza a lányra. Nos... tényleg vissza akarok gyalogolni szakadó esőben a kocsimért?
- Ami azt illeti, nem maradnék sokáig. Épp a minap néztem meg az időtérképet, és valóban mondtak esős időt elszórtan, pár perces kis esőszakadást. Szóval amint eláll, hamarosan, nekem vissza kell mennem a kocsimért. De inkább... megvárom, amíg elalszol. Rendben? - Kérdeztem tőle érdeklődve, valóságosan a lelkemen viselve a lelki állapotát. Úgy döntöttem, hogy amíg el nem alszik addig mellette maradok. Hacsak nem én is véletlenül elaludnék mellette a székben ücsörögve - teljességgel érzem, hogy akár itt az út kellős közepén a szakadó esőben is képes lennék egy jót aludni akár délig -.
- Várj, nehogy megázz. - Kapok nagy mantrázás közepette észbe, és lekapom magamról a pulcsimat, hogy a feje fölé tartsam mentőövként. - Már csak egy megfázás hiányozna. - Mormolom, aztán magamra nézek. Nos, azt hisze a vendégem lesz egy pár napig a nátha, ugyanis egy szál pólóban a jéghideg esőben nem túl szerencsés lennem. De nem érdekes; az fontosabb, hogy ne fázzon meg ő.
Vissza az elejére Go down

avatar
Tündér •• akinek nem adtak valódi szárnyakat
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Olvasás, rajzolás
Humor :
Nem igen akad..A poszt írója Rosaleen Saunders
Elküldésének ideje Vas. Feb. 04, 2018 10:12 am
Ugrás egy másik oldalraLeen && Ozzy

Tényleg sokkal jobb lett a kedvem és lassan már kezdtem bűntudatot érezni, hogy ennyire képes voltam megfeledkezni a szomorúságról. Ozzyban volt valami különleges, volt benne valami, ami miatt jobb lett a kedvem és vele szívesebben beszélgettem, mint a sok emberrel ott a csoportfoglalkozáson. Magam sem értem, hogy miért volt ilyen jó a közelében lenne, de mikor megkérdezte, hogy milyen messze lakom és elindult velem, nem is tudom.. Mintha egy kicsit megmozdult volna ott bent valami és örültem, bár nem tudtam fülig érő szájjal mosolyogni, szemeim boldogságtól csillogtak.
Egyszerűen nem tudtam megunni, amikor mesélt magáról, mesélt a múltjáról. Ha nekem kellett volna ezt megtennem, miről meséltem volna? Miattam meghalt egy ember, mert a szüleim több pénzt fizettek a szívért? Hogy egy lelki roncs vagyok? Hogy a szüleim mindig mindent rám kényszerítettek? Én nem tudnék neki semmilyen vidám élményt mesélni nagyon, például csak azt tudnám elmondani, hogy Sally mosolya és ölelése tart csak életben. Bár mikor a házukról mesélt kicsit én csak felvontam a szemöldökömet, nem hiszem, hogy én képes lennék abban a házban lakni. De nem is lényeges, náluk ez hagyomány és nem tehet róla, hogy ilyen családba született, ahogyan én sem, bár kissé megnevettetett, amikor majdnem nekiment a kovácsoltvas kapunknak.
Néztem az arcát, láttam, hogy mennyire lenyűgözi a ház nagysága. Én nem szerettem, én mindig egy kicsi és baráti házban szerettem volna élni, ami elég tágas és fényes, tudjátok egybe nyitott étkező és nappali. - Hát én nem szeretem, szívesen cserélnék veled. - felelem neki mosolyogva, én szívesen itt hagynám ezt a házat Sallyvel, de amíg nincs diplomám, nincs állásom, még nem tehetem meg. Azt is tudom, hogy nehéz lesz elhagyni apukámat, hozzá kötődtem, de nem annyira, mint mondjuk Virginia nénikémhez.. Tényleg olyan jó lett volna, hogy ő lenne az anyukám. Aztán teljesen zavarba hoz azzal, amiket mond és mikor megfogja a kezeimet, érzem hogy vél tolul az arcomba és elpirulok. - Köszönöm szépen Ozzy, el sem hiszed mennyit jelent nekem. - mondom neki, majd a háza pillantok és vissza rá. - Esetleg nem lenne kedved bejönni?||music: - || Nagyon tetszett, köszönöm 40  || ® || Inspirate by ®


Vissza az elejére Go down

avatar
Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Kedvenc dal :
killpop
Tartózkodási hely :
♡ new orleans ♡
Hobbi & foglalkozás :
♡ coroner ♡
Humor :
♡ pretty cute ♡A poszt írója Anubis Andre
Elküldésének ideje Vas. Jan. 28, 2018 11:21 pm
Ugrás egy másik oldalra

rosa || ozymandias
Tetszett, hogy egyre inkább kezdett lekesebb lenni. Szinte már kezdi velem elfelejtetni azt az ábrázatát amiért okot kerestem arra, hogy egyáltalán feltegyem a kérdést, hogy még is mi a baj. Ezt jóként éltem meg, hisz látszólag miattam lett vidámabb, ami egyébként rettenetesen jókedvvel öntött el. Legalább ennyi örömmel megáldott az élet, hogy van valaki, aki képes általam vidámabb lenni.De lássuk be, nekem ez volt az elejétől fogva is a célom, s végül sikerült megvalósítanom. Sőt, még el is kísérem haza, hogy ne egyedül kelljen lennie addig. Hiába várja meg a testvérét, nos, ki tudja, hogy mikor lehet újra otthon és annyit nem ér az egész, hogy addig önmagát sanyargassa. Az emberi ösztönökben ott van az s, hogy saját magunk ellenségei ne legyünk. Nem várom el tőle, hogy ezt azonnal megértse, de valamiért kötelességemnek fogom érezni, hogy kihúzzam abból a nyomorból amibe beleesett. Nem kell más élete miatt önmagát korbácsolnia még akkor sem, ha egy beteg testvérről van szó. Ha Holdennek valami ilyesféle baja lenne, nos, lehet, hogy egy ideig én is magam alatt lennék de én sohasem voltam az a típus, aki mások miatt omlasztotta össze az életét. Bár, tény, hogy amióta Holden eltűnt nem vagyok önmagam, de ez teljesen más kategória. Az is lehet, hogy többé nem fogom őt viszont látni.
Kérdésére útközben rengeteget meséltem, nem volt a körmondataim elől menekvése. Részletesen meséltem neki a munkámról és arról is, hogy ez tulajdonképpen egy családi hagyomány. Ennek köszönhetően saját hullaházunk van, vagyis, ahol pontosabban lakom. De hozzátettem, hogy ezt nem úgy kell elképzelnie, hogy hullákkal alszom ha netán zsúfolt a hely a sűrű beszállítások miatt, hanem egyszerűen csak vagy a ház alatt egy hatalmas pince, ami direkt hullaházként üzemel. Régebben a háznak csak is az volt a szerepe, nem lakott benne senki. Mindössze Holden és én döntöttünk úgy, hogy beköltözünk.
Szinte szóhoz sem hagytam jutni, annyit beszéltem neki útközben. Ami egyszerűen odáig vezetett, hogy fel sem tűnt, hogy odaértünk a célponthoz. Akkor eszméltem rá, amikor a lányt hátrahagytam néhány lépéssel, hisz ő maga megállt; én pedig majdnem bevertem az orrom hegyét a kapu rácsa közé.
- Wow. - Az első reakcióm. Minden bizonnyal sokat elárulhatott, hisz a szemeim is kápráztak ekkora kúria láttán. - Utoljára a filmekben láttam ekkora házat. - Tettem hozzá aztán teljesen ártatlanul, majd felé fordultam, és megérintettem törődően mindkét karját, szelíd mosolyt öltve magamra azt követően. - Ha bármikor szükséged van rám, hívj fel. Lehet, hogy épp könyékig matatok egy halott belsőségei között ... - elnevetem magamat akaratlanul is. - De minden körülmények között fel fogom venni, és ha úgy akarod, akkor azonnal jövök érted. Rendben van? - Nézek kedvesen íriszeibe, barátságos mosollyal karöltve. Útközben a telefonszámomat is leírtam nek a biztonság kedvéért.
Vissza az elejére Go down

avatar
Tündér •• akinek nem adtak valódi szárnyakat
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Olvasás, rajzolás
Humor :
Nem igen akad..A poszt írója Rosaleen Saunders
Elküldésének ideje Vas. Jan. 28, 2018 3:31 pm
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Sponsored content
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Saunders Birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Földesúri birtok
» Földesúri birtok
» Yamanaka birtok
» Hazukage birtok
» Nara birtok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Lakónegyed
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szer. Márc. 21, 2018 12:18 pm
Hétf. Márc. 19, 2018 11:19 pm
Hétf. Márc. 19, 2018 4:28 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3