Share | 

avatar
Chatkép :

Tartózkodási hely :
new orleans
Hobbi & foglalkozás :
supreme witch; just chillin', killin'
Humor :
don't make me drop a house on youA poszt írója Lilith Geranium
Elküldésének ideje Vas. Feb. 11, 2018 8:08 pm
Ugrás egy másik oldalra

Lilith Geranium (Howe)
● ● nomen est omen ● ●

351

the countess

new orleans

Lady Gaga

boszorkány

Lily

Legfőbb; befektető; mágnás

a karakterem keresett


Születési idő, hely   USA, Massachusetts, Salem; 1666. 06. 06.
Első átváltozás   -
Család   az apját nem ismerte, de állítólag egy hírhedt, new yorki bajkeverő volt. Igazi komisz csirkefogó, csaló tolvaj - amolyan szemfényvesztő. Mágikus képességeit arra használta, hogy a gyanútlan halandókat kijátssza és átverje. Nem volt egyéb, semmint egy olcsó kis pitiáner, hamiskártyás, szélhámos, kókler; egy simlis alak.
Az anyja, Laura Howe, mindent meg akart adni Lilithnek, de ez akkoriban nem volt olyan egyszerű. Máig jó viszonyt ápolnak egymással.
Lilith mindig is jól forgatta a lapokat, melyek a kezében voltak; sokban hasonlít az apjára, akit amúgy nem is ismer, ugyebár. Kisebb vagyonra tettek szert anyjával, és ennek hála egy gazdag család egyetlen, ifjú, délceg fia feleségül kérte a nőt. A boszorkány eleinte csupán egy tárgyként tekintett a férfire, valakire, aki stabil anyagi hátteret biztosít majd neki, valakit, aki mellett jólétben élhet, valakit, akinek a vagyona majd az övé lesz. Szinte undorodott magától, amikor rádöbbent: beleszeretett a halandó férfibe.
Pár évvel később azonban, 1692-ben, ő és anyja bujkálni kényszerültek, hála a boszorkánypereknek. Nem egy, és nem két boszorkányt gyilkoltak meg akkoriban, kegyetlenebbnél kegyetlenebb módszerekkel. Lilith testére tulajdon férje égetett egy billogot: a hátára, egy fordított keresztet.
Sheba Osborn mentette meg őt, Lilithet, az anyját, és még tucatnyi, másik boszorkányt, akikkel együtt zarándokoltak el New Orleansba, ahol új életet kezdhettek, tanulhattak, taníthattak.
Ez a koven a családja - elvileg. Gyakorlatilag pedig nem tekint rájuk másképp, semmint szánni való férgekként. Ők a gyalogok, a futók, a bástyák és a huszárok Lilith birodalmában - és ő, Lilith a királynő; a legerősebb figura, a legértékesebb mind közül. Használja, felhasználja és kihasználja saját boszorkányait.

 

Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged.
A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt.
Mint látod viszont, jó ideje nem szerepel az előtörténetben a jellem rész, így az előtörténetedet kell ellátnod olyan részekkel, amely elárulja, milyen is vagy ott, a felszín alatt.
Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá!

Vissza az elejére Go down
 

g e r a n i u m

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Jövevények
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3