Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Feb. 11, 2018 8:08 pm
Ugrás egy másik oldalra

Lilith Geranium (Howe)
● ● nomen est omen ● ●

351

the countess

new orleans

Lady Gaga

boszorkány

Lily

Divattervező; Legfőbb; befektető, mágnás

a karakterem keresett


Születési idő, hely   USA, Massachusetts, Salem; 1666. 06. 06.
Első átváltozás   -
Család   az apját nem ismerte, de állítólag egy hírhedt, new yorki bajkeverő volt. Igazi komisz csirkefogó, csaló tolvaj - amolyan szemfényvesztő. Mágikus képességeit arra használta, hogy a gyanútlan halandókat kijátssza és átverje. Nem volt egyéb, semmint egy olcsó kis pitiáner, hamiskártyás, szélhámos, kókler; egy simlis alak.
Az anyja, Laura Howe, mindent meg akart adni Lilithnek, de ez akkoriban nem volt olyan egyszerű. Máig jó viszonyt ápolnak egymással.
Lilith mindig is jól forgatta a lapokat, melyek a kezében voltak; sokban hasonlít az apjára, akit amúgy nem is ismer, ugyebár. Kisebb vagyonra tettek szert anyjával, és ennek hála egy gazdag család egyetlen, ifjú, délceg fia feleségül kérte a nőt. A boszorkány eleinte csupán egy tárgyként tekintett a férfire, valakire, aki stabil anyagi hátteret biztosít majd neki, valakit, aki mellett jólétben élhet, valakit, akinek a vagyona majd az övé lesz. Szinte undorodott magától, amikor rádöbbent: beleszeretett a halandó férfibe.
Pár évvel később azonban, 1692-ben, ő és anyja bujkálni kényszerültek, hála a boszorkánypereknek. Nem egy, és nem két boszorkányt gyilkoltak meg akkoriban, kegyetlenebbnél kegyetlenebb módszerekkel. Lilith testére tulajdon férje égetett egy billogot: a hátára, egy fordított keresztet.
Sheba Osborn mentette meg őt, Lilithet, az anyját, és még tucatnyi, másik boszorkányt, akikkel együtt zarándokoltak el New Orleansba, ahol új életet kezdhettek, tanulhattak, taníthattak.
Ez a koven a családja - elvileg. Gyakorlatilag pedig nem tekint rájuk másképp, semmint szánni való férgekként. Ők a gyalogok, a futók, a bástyák és a huszárok Lilith birodalmában - és ő, Lilith a királynő, ehhez kétség sem fér; a legerősebb figura, a legértékesebb mind közül. Használja, felhasználja és kihasználja saját boszorkányait.

 


Gyűlölök várni. Meglehetősen kevés dolgot utálok jobban a semmittevésnél, a mozdulatlanságnál, a tehetetlenségnél. Minden egyes eltelt perccel azt érzem, hogy az életem értékes momentumai szaladtak tovább, puszta lélegzetvétellel, rebbenő pillákkal, és nem történik semmi, ami előre vinne. Én itt ülök, ebben a makulátlan, fehér-, bőrhuzatos fotelben, rágyújtok, és az idő homokja folyamatosan, megállíthatatlanul, és visszafordíthatatlanul pereg.

Vissza az elejére Go down
 

g e r a n i u m

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Jövevények
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Dec. 15, 2018 5:27 pm
Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3