Share | 

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Keresem :
my only one brother
Tartózkodási hely :
✧ beside elias ✧
Hobbi & foglalkozás :
✧ eat the rude ✧
Humor :
witchy ♡ bitchyA poszt írója Harley Asuman Osborn
Elküldésének ideje Kedd Feb. 20, 2018 8:33 pm
Ugrás egy másik oldalra

Margaret Cortez
● ● nomen est omen ● ●

kor  18

faj szigorúan csak boszorkány

Szerepkör barátnő és jobbkezem

play by Taissa Farmiga ♡

foglalkozás boszi tanonc

várja én és Pandora

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  

Gyűlöltük egymást valaha? Áh, 'dehogy'! Buliztunk már együtt kimenős időkben? Hova gondolsz? Drogoztunk és vedeltünk már úgy, mint két bolond? Ez lehetetlenség, hisz mi mellettünk még a pelenkás kis angyalok is elbújhatnának! Na jó... valójában mi mindvégig olyanok voltunk, mint két ördögfióka. Körülbelül azonos időpontban kerültünk az akadémiára, habár te inkább két hónappal később érkeztél a Salem-i boszorkányokhoz. Valóságosan rettegtél az ismeretlen környezettől, fogalmad sem volt arról, hogy hova kerültél. Akkor még nem voltál azzal tisztában, hogy pontosan mi is vagy, viszont hamarosan kezdtél ráérezni a képességedre. Tulajdonképpen egy egész iskolát kiirtottál ahol addig tanultál. Erre az akadémia felfigyelt és kiderült, hogy Salem vér csörgedezik az ereidben. Mielőtt ebbe a közegbe kerültél sem volt fenékig tejfel az élet számodra. Az anyád, Pandora nyomozóként az apád gyilkosává vált. Nem bírtad azt sem elfogadni, hogy az anyád valójában mindvégig a saját neméhez vonzódott. Szinte gyűlölted őt mindenért. Sokáig ezen nem rágódhattál vele, ugyanis kiszakítottak téged Pandora kezei közül az iskolás incidensed után. Borzalmasan, kétségbeesetten össze voltál zuhanva, mivel nem szándékos volt az amit tettél.
A mi kis barátságunk nagyon különleges. Az első időkben igazán jó hangulat volt közöttünk. Az első véleményem rólad annyi volt, hogy egy ódivatú kis fruska vagy. Ez engem nem tántorított el; én láttalak el sok menő holmival, és én is vittelek téged bulikba. Hamar kiderült akkor, hogy annyira nem is vagy olyan félénk, mint azt elsőre gondoltam rólad. Előbb sikerült lekapnod egy pasit, mint nekem. Sokat szórakoztunk, s körülbelül ugyanennyit nyúztuk egymást.
Az utóbbi időben azonban még inkább szükségem van rád. Te lettél az én kis kémem a kovenben és te lettél az, aki segít nekem megtalálni a vudu királynőt. Gyere el Seattle-be, hidd el, nem fogsz unatkozni mellettem. Legalább hasznossá teszed magad Wink

♡♡♡ Talán nem mondok újat, de Margaret és Harley között olyannyira szoros barátság alakult ki, hogy megérné közös BFF nyakláncot hordaniuk.
♡♡♡ A részletekért mind pm-ben lehet érdeklődni, ugyanis ez nem a teljes történet.
♡♡♡ A play by annyira nem alkuképes. Makacs vagyok, szóval nagyon erős képességgel kell rendelkezned, ha meg akarsz győzni.
♡♡♡ Későbbiekben tulajdonképpen két halottat kell majd segíteni kiásnia. Izgi lesz.
♡♡♡ A gimiben a pasidat is sikerült kivégezned. Titkon azt akarod tőlem, hogy ha már két halottat akarok újra az élők között tudni, akkor legyek már oly szíves, a fiúdat se felejtsem ki. Győzz meg róla.
♡♡♡ Körülbelül dióhéjban ennyi.

Nagyon várom a fiatal kis leányzót, az édesanyja pedig főleg. Ne felejtsük el Lilith haragját sem akinek nehogy a fülébe jusson, hogy nekem segítesz. Amit nem volna szabad. Vagy annyira erős, kicsi lány, hogy ne kerülj bajba? Razz


Vissza az elejére Go down
 

Margaret Cortez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Márc. 19, 2018 11:19 pm
Hétf. Márc. 19, 2018 4:28 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3