Share | 

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Tartózkodási hely :
new orleans is my home ★ ☆
Hobbi & foglalkozás :
fighting for equality ★ ☆
Humor :
are you insane like me? ★ ☆A poszt írója Faye Charpentier
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 05, 2018 8:56 am
Ugrás egy másik oldalra

Elkelt karakter!
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Vas. Márc. 11, 2018 12:29 pm
Ugrás egy másik oldalra

Frida Ivanova
● ● nomen est omen ● ●

kor 1005 év

faj ősvámpír

Szerepkör legjobb barát

play by Eiza González / Troian Bellisario

foglalkozás -

várja én nagyon!

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Mondhatni veled nőttem fel. A miénkkel szomszédos birtokon éltél a családoddal, így már gyermekkorunkban elkerülhetetlen volt a találkozásunk és az, hogy barátságot kössünk egészen biztosan meg volt írva a sor nagy könyvében. Igazi szövetség volt közöttünk, megmásíthatatlan és kettétörhetetlen. Az életünk minden mozzanatát megosztottuk egymással, hüledeztünk a szüleink döntésein, támogattuk a barátainkat, kinevettük a nekünk ártani akarókat, láttad rajtam, hogy szerelembe esek a későbbi férjemmel és még arról is tudtál, hogy később a tőle való szökésemet terveztem. Mindössze két dolgot kértem tőled: vigyázz a lányomra, szeresd úgy, mintha a sajátod lenne és soha ne hidd el senkinek, hogy nem volt fontos nekem a barátságunk.
Miután vámpírrá változtam és egy gyenge pillanatomba hazalátogattam Bulgáriába, megkerestelek. Nehezen bírtam a legjobb barátom nélkül, kellett valaki, aki támaszul szolgál nekem és megtart, hiába voltam széthullóban. A szeretetem és kívánságom ellenére alig volt bennem önkontroll, így sajnos megtörtént az elkerülhetetlen... megharaptalak és mivel képtelen lettem volna elviselni, hogy miattam halj meg, kétségbeesésemben megitattalak a véremmel és végignéztem, ahogy feltéped a saját apád torkát.
Kezdetben úgy tűnt, neked nem ártott meg a vámpírlét. Olyan voltál, mint addig: kedves, barátságos, megértő, törődő, aggódó, angyali teremtés. Nem értetted, én hogyan fordulhattam ki magamból ennyire és hogyan kezdhettem számító kígyóvá válni, akinek a saját boldogulása a legfontosabb. Nem akartad elengedni a kezem és én sem szerettem volna, ha eltűnsz mellőlem, ezért bár lassabban és feltűnésmentesen, de annál biztosabban te is a romlás útjára léptél. Évek kellettek ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy két, a rosszabbik fajtából származó dudás tényleg nem fér meg egy csárdában, így fokozatosan eltávolodtunk egymástól. A kapcsolatunk egyre felszínesebb lett és az ütötte bele az utolsó szöget a koporsójába, hogy megöltem a szerelmedet. A férfi boszorkány volt és nem akart nekem segíteni egy veszélyes varázslat elvégzésében, ezért vesznie kellett. Te összeomlottál, eltűntél és csak az ég tudja, mit csináltál, ám abban biztos vagyok, hogy valami turpisságon kezdted törni a fejed, miután túllendültél a tragédiádon, hiszen már évekkel ezelőtt észrevettem, hogy te mindig ott voltál a háttérben, ha velem valami rossz dolog történt. Azt hitted, nem szúrnak szemet a kicsinyes próbálkozásaid és az örökkévalóságig meghúzódhatsz a sötétben? Esetleg végre valami igazán nagy dobásra készülsz, ezért jöttél Mystic Falls-ba?


// Csak és kizárólag olyan jelentkezőt várok/fogadok el, aki fog tudni bánni a karakterrel, mivel egy nagyon idős személyről van szó. Szeretném, ha a megalkotó nem tűnne el, a név és a pb nem kötelező, ha van jobb ajánlatod, akkor szívesen meghallgatom. Szokásomtól eltérően szigorúbb leszek, mint egyéb keresettjeimnél, de azért nem kell megijedni, mert nagyon várom a nőszemélyt!  Szeri van
Az aktivitásról: Nem bánom, ha az user lassú, én senkinek sem fogok a nyakára járni azért, hogy írjon, ám hasonlóképpen szeretnék türelmet kérni a partneremtől is. Amit első körben ígérek, az heti egy reag.


Vissza az elejére Go down
 

Frida Ivanova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3