Share | 

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szer. Márc. 28, 2018 9:38 pm
Ugrás egy másik oldalra

Graham Atwell
● ● nomen est omen ● ●

kor 35 év

faj vámpír (vagy ember)

Szerepkör fenyegetés

play by Tom Hiddleston

foglalkozás üzletember

várja én mindenképp  :033:

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Ismerlek már egy ideje, de álmomban sem gondoltam, hogy magad vagy az ördög. Te segítettel nekem az Államokba jönni, miután kiengedtek az előzetesből, ahova a szüleim meggyilkolása miatt zártak. Akkor még azt sem tudtam, hogy ebben a te kezed is benne van.. Te riasztottad a rendőröket azon az éjszakán, mikor az ominózus eset történt. Végig te mozgattad hátulról a szálakat. Hogy miért? Én azt pontosan nem tudhatom, mert eddig csak a jó oldaladat láttam: nagyapám legjobb barátjának fiaként jóban lettél apámmal, akivel később közös céget alapítottatok és aki úgy tekintett rád, mint az örökösére. Irigykedtem rád, mert attól féltem, én sohasem fogok ilyesfajta elismerést kicsikarni a szülőmből. Te a mentorálást, a támogatást és a szeretetet úgy köszönted meg, hogy kihasználva az épülő kapcsolataidat egyre zűrösebb ügyekbe keveredtél. A te kezed mindig tiszta maradt, ahogy az egy vérbeli manipulátorhoz illik és miközben megszedted magad pénzzel és építetted a hírneved az alvilágban, egyre kevésbé tudtad tartani az álcádat a külvilág, leginkább a saját és az én családom előtt. Mivel apám rájött, mit csinálsz a háta mögött, vesznie kellett. Nem hagyhattad, hogy bárki magakadályozzon a tervedben, miszerint tied legyed a világ.
Egyetlen bökkenő van: én. Azt hitted, nem kell számolnod velem, de arra nem számítottal, hogy már szinte mindent tudok rólad. A szüleim előrelátóak voltak és üzenetet hagytak, amit csak nemrégiben találtam meg: ha bajuk esik, rád gyanakodjak és keressen meg azt a new york-i intézetet, ahova elzárták a rólad szóló papírokat, bizonyítékokat, a pénzt, amit hónapok óta keresed, ami esetleg tönkretehet. Van egy olyan megérzésed, hogy esetlegesen tudhatok arról, milyen vagy valójában, ezért magad mögött hagytad Londont, ahonnan eredetileg származol és a keresésemre indultál. A legnagyobb probléma az, hogy felettébb okos és ravasz vagy, aki bárkit az ujja köre csavar, nem fél kihasználni az emberek jóindulatát és nem fog ajtóstul rontani a házba. A magabiztos fellépéseddel, humoroddal és igazi angolos jó modoroddal karöltve tényleg minden a tied lehetne: a kérdés csak az, hogy képes lennél az életemre törni vagy figyelembe sem vennéd, hogy egyébként eredendően jó kapcsolatunk volt egymással?

// Nagyon szeretném, ha a pb maradna, más kikötésem nincsen. Talán csak annyi, hogy nem romantikus kapcsolatra szánnám. Gyere gyorsan!  40

Vissza az elejére Go down
 

Graham Atwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3